ad
 • 140.677 films
 • 6.737 series
 • 20.448 seizoenen
 • 460.862 acteurs
 • 284.169 gebruikers
 • 8.143.189 stemmen
Avatar
 
banner banner

Murder, She Wrote - Seizoen 6 (1989-1990)

3,18 11 stemmen

Show titel: Murder, She Wrote

IMDb beoordeling: 7,0 (19.690)

Seizoenen: 12 seizoenen

Afleveringen: 22

Datum van release: zondag 24 september 1989

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Murder, She Wrote

Afleveringen Seizoen 6 (1989-1990)

 1. 1. Appointment in Athens

  Jessica Fletcher wordt herenigd met de hoffelijke maar onbetrouwbare Britse geheim agent Michael Haggerty. Om hem te helpen bij de ontvoering van een collega-spion, zal Jessica zich, tegen haar zin, voordoen als Haggerty's vrouw. Al gauw zal onze heldin zich tot over haar nek in gevaar bevinden, vooral nadat de autoriteiten een lijk in haar hotelkamer vinden

 2. 2. Seal of the Confessional

  Vader Barnes, een jonge priester in Cabot Cove, weigert om het biechtgeheim van een van zijn parochianen te schenden. Het maakt niet uit voor hem dat de parochiaan heeft toegegeven dat hij iemand heeft vermoord uit zelfverdediging. Het biechtgeheim is nu eenmaal heilig voor een priester. De situatie wordt erger wanneer een andere persoon beschuldigd word van de moord, en dan komt Jessica Fletcher in het verhaal. Zij is gebonden door geen enkel biechtgeheim.

 3. 3. The Grand Old Lady

  De dood van Jessica's rolmodel, schrijfster Lady Abigail Austin, doet Jessica terugdenken aan een incident dat jarenlang geleden gebeurd is. Lady Abigail was toen betrokken in een échte moordzaak.

 4. 4. The Error of Her Ways

  Jessica beschuldigt de vrouw van een projectontwikkelaar uit Palm Springs van de moord op haar overspelige echtgenoot. Kort daarna pleegt de vrouw zelfmoord, en haar zus vindt dat Jessica schuld heeft aan de dood van de vrouw. Jessica probeert samen met politieman Hanna te onderzoeken of ze inderdaad een onschuldige vrouw de dood heeft ingedreven.

 5. 5. Jack & Bill

  Een vriend van Jessica Fletcher: Bill Boyle, een voetbalster die detective is geworden. Bill gaat akkoord om tijdelijk op de poedel van een vriend te letten, maar uiteindelijk blijft hij met het beestje opgezadeld zitten wanneer de eigenaar ervan wordt vermoord. Al gauw blijkt dat de moordenaars ook Bill en de poedel te grazen willen nemen.

 6. 6. Dead Letter

  Jessica is op zoek naar een antiek bureau in de uitverkoop van een meubelwinkel. In een van de lades vindt ze een oude brief die nooit verzonden werd. Ze overhandigt de brief aan een plaatselijke vrijwilliger van de brandweer, die later omkomt in een brand in de meubelwinkel. Zou het kunnen dat de brief en de moord iets met elkaar te maken hebben? Jessica zoekt het natuurlijk uit.

 7. 7. Night of the Tarantula

  Jessica is op weg naar Jamaica, waar ze een oude vriend gaat bezoeken die er een plantage heeft. Zo gauw ze aankomt raakt Jesscia betrokken in een familieruzie. De ergenaam van de plantage wil immers trouwen met de dochter van een Obeah priester. Dat zorgt er niet alleen voor dat de plantage niet langer in louter Jamaicaanse handen zal blijven, er komt ook een moord van.

 8. 8. When the Fat Lady Sings

  Jessica trekt op met haar oude vriend Dennis Stanton wanneer ze aankomt in San Fransisco voor de opening van een prestigieuze opera. Dennis Stanton is een voormalige juwelendief die nu verzekeringsinspecteur is geworden. Gauw wordt de opera bittere werkelijkheid wanneer een gevierde tenor sterft aan een verdachte hartaanval.

 9. 9. Test of Wills

  Jessica wordt door haar vriend Henry Reynard gevraagd om naar zijn rustig eiland te komen. Henry is houthakker, maar ook miljonair. Iemand heeft gedreigd hem te doden, en Henry is ervan overtuigd dat die iemand een kennis is die zijn miljoenen te pakken wil krijgen.

 10. 10. Class Act

  De spotlights zijn niet gericht op Jessica, maar op haar oude vriend, de onvermoeibare moorddetective uit LA, Jake Ballinger. Hij weigert zijn eigen persoonlijk onderzoek op een 'afgesloten' moordzaak op te geven, en daarom wordt hij overgeplaatst naar een klein universiteitsstadje, om er criminologie te doceren. Natuurlijk blijft Ballinger zijn onderzoek in alle stilte verderzetten, samen met zijn twee studenten.

 11. 11. Town Father

  De stad is geschokt als burgemeester Sam op het spreekgestoelte tegenover een vrouw staat die beweert dat hij de vader is van haar vijf kinderen.

 12. 12. Goodbye Charlie

  Jessica vertelt een verhaal. De dective Frank Albertson en zijn vrouw Sunny verzorgen al jaren Charlie, de oom van Frank. Wanneer Charlie plots een fortuin erft en iets later vermoord wordt teruggevonden, tracht Frank het fortuin voor zichzelf op te eisen. Er zijn echter kapers op de kust met hetzelfde idee.

 13. 13. If the Shoe Fits

  De alleenstaande moeder Maria Bryce verhuis met haar zoon Kevin naar Cabot Cove. Ze worstelt om financieel rond te komen en haar hitsige huisbaas valt haar ook lastig. Wanneer de man vermoord wordt, is Maria de hoofdverdachte. Enkel Jessica is hier niet van overtuigd.

 14. 14. How To Make a Killing Without Really Trying

  Jessica trekt naar Wall Street waar ze haar eerste belegging zal doen op de beurs. De beursmakelaar waar ze mee samenwerkt, wordt vermoord teruggevonden. De politie verdenkt zijn secretaresse maar Jessica denkt dat er meer aan de hand is.

 15. 15. The Fixer-upper

  Jessica gaat op bezoek bij haar nichtje Victoria en haar man Howard, een acteur die wacht op zijn doorbraak. Victoria is een succesvolle makelaar en ze werkt samen met de machtige Didi Blair. Victoria moet een huis verkopen van Deborah Tarkington maar wordt beschuldigd van moord wanneer ze Deborah dood wordt aangetroffen. Jessica probeert de rechter ervan te overtuigen dat haar nichtje onschuldig is.

 16. 16. The Big Show of 1965

  vijfentwintig jaar geleden werd er iemand dodelijk verwond tijdens een uitzending van de populaire tv-serie 'The Barry Barnes Show'. Barnes en zijn cast zijn nu bijeengekomen om een reüniespecial te houden. Kort daarop wordt Barnes beschuldigd van de moord door een mysterieuze vrouw. Wanneer er weer een tragedie plaats vindt, is het aan Jessica om uit te vinden wat er aan de hand is en wat er in 1965 gebeurd is.

 17. 17. Murder... According to Maggie

  Maggie is een voormalige student van Jessica en werkt nu als producent van een politieserie op tv. Maggie heeft echter een hevige discussie met de baas van het tv-netwerk omdat hij de serie wil stopzetten. Iets later wordt de man vermoord teruggevonden en wordt Maggie verdacht. Maggie besluit zelf om op onderzoek uit te trekken.

 18. 18. O'Malley's Luck

  Jessica's goede vriend politiedetective James O'Malley onderzoekt de zelfmoord van de vrouw van een machtige vastgoedmagnaat. James is er echter zeker van dat de vrouw vermoord is.

 19. 19. Always a Thief

  Dennis Stanton is een vriend van Jessica die vroeger juwelen stal. Hij werkt nu echter als een inspecteur voor een verzekeringsmaatschappij. Dennis onderzoekt een diefstal en een dubbele moord en maakt gebruik van zijn eigen kennis als inbreker om de dader te vatten.

 20. 20. Shear Madness

  Jessica's nicht Anne gaat voor de tweede keer trouwen na ze het trauma van haar eerste huwelijk heeft verwerkt. Vijftien jaar eerder werd haar verloofde vermoord. De verdachte was haar onstabiele broer die opgesloten werd in een psychischiatrische instelling. Anne is echter de wanhoop nabij als haar verloofde weer vermoord wordt en dit op een gelijkaardige manier als vijftien jaar geleden.

 21. 21. The Szechuan Dragon

  Jessica Fletcher is op vakantie en heeft haar neef Grady gevraagd om samen met zijn zwangere vrouw Donna op haar huis te letten. Grady raakt al snel in de problemen wanneer een lijk opduikt in de woonkamer van Jessica. En dit keer zal Grady het zonder haar hulp moeten oplossen.

 22. 22. The Sicilian Encounter

  De Britse detective Michael Haggerty is op missie in Sicilië en is verkleed als bisschop om een zaak op te lossen van een fortuinjager en een rijke weduwe met schoonfamilie in de maffia.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.