• 10.922 nieuwsartikelen
  • 162.666 films
  • 10.276 series
  • 30.001 seizoenen
  • 616.295 acteurs
  • 193.445 gebruikers
  • 8.996.820 stemmen
Avatar
 
banner banner

Blue Bloods (2010-2023)

14 seizoenen
3,96 59 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Misdaad

Oorsprong: Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Robin Green en Mitchell Burgess

Met onder meer: Donnie Wahlberg, Tom Selleck en Bridget Moynahan

IMDb beoordeling: 7,7 (47.436)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 24 september 2010

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Blue Bloods

Blue Bloods gaat over het leven van de familie Reagan die bestaat uit agenten in New York. Frank Reagan is hoofd van de New York Police Department. De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar een ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Social Media

Seizoenen

Komt er een Blue Bloods seizoen 15?

Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Frank Reagan

Danny Reagan

Erin Reagan-Boyle

Jamie Reagan

Henry Reagan

Linda Reagan

Nicky Reagan-Boyle

Kelly Davidson

Sgt. Anthony Renzulli

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over Blue Bloods

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Lebarron

  • 110 berichten
  • 106 stemmen
zondag 16 februari 2020
Blue Bloods seizoen 1 Een standaardpolitieserie maar wel goedgemaakt. Dat komt met name door een sterke cast met o.a. Tom Selleck(Magnum P.I.), Donnie Wahlberg(NKOTB) en Bridget Moynahan (I Robot). Je volgt de familie Reagan waarvan 3 generaties bij politie in New York zitten of zat. Frank Reagan(Snorremans) is hoofdcommissaris van NYC. Zijn vader Henry was ook commissaris maar inmiddels met pensioen. Zijn oudste zoon Danny(Wahlberg) is rechercheur en zijn jongste zoon Jamie is onlangs geüniformeerde agent geworden terwijl hij afgestudeerd was van Harvard Lawschool. Zijn dochter Erin heeft ook rechten gestudeerd en werkt bij het OM en dan was er ook nog middelste zoon Joe maar die is omgekomen tijdens werk voor aanvang van de show. De Reagans zijn een hechte familie en samen moeten ze het hoofd bieden aan allerlei werkgerelateerde maar ook allerhande familiare problemen. Het is allemaal vrij recht toe rechtaan maar dat geeft niet omdat de acteurs goed in hun rol zitten. Het is net een echte familie want ze kibbelen voorturend, vooral tijdens de etentjes maar desondanks schuiven ze toch iedere week weer aan. In voor en tegenspoed staan de Reagans er voor elkaar maar ook voor hun baan. Snorremans Selleck speelt zoals we van hem gewend zijn, de immer stoere cop zoals hij vaak speelde maar tegelijk ook de goede, warme vader zoals in Three men and a baby/little lady. Donnie Wahlberg toont dat hij een veelzijdiger acteur is dan broertje Marky Mark Wahlberg. De serie kijkt makkelijk weg omdat hij vlot loopt en ook erg spannend is.