• 11.273 nieuwsartikelen
 • 163.459 films
 • 10.414 series
 • 30.334 seizoenen
 • 617.990 acteurs
 • 193.910 gebruikers
 • 9.025.207 stemmen
Avatar
 
banner banner

Blue Bloods - Seizoen 1 (2010-2011)

3,67 12 stemmen

Show titel: Blue Bloods

IMDb beoordeling: 7,7 (48.031)

Afleveringen: 22

Speelduur: 16 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Robin Green en Mitchell Burgess

Met: Tom Selleck, Donnie Wahlberg en Bridget Moynahan

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: vrijdag 24 september 2010

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Blue Bloods

Blue Bloods gaat over het leven van de familie Reagan die bestaat uit agenten in New York. Frank Reagan is hoofd van de New York Police Department. De verschillende generaties hebben grote verschillen in mening van aanpak van criminaliteit, maar een ding hebben ze gemeen, ze stoppen niet voordat gerechtigheid is geschied.

Afleveringen Seizoen 1 (2010-2011)

 1. 1. Pilot

  24 september 2010 (45 minuten)

  Net wanneer Jamie afstudeert aan de Police Academy en toetreedt tot de NYPD, na te hebben besloten zijn carrière als advocaat niet voort te zetten, wordt Frank ondervraagd door de pers over het vertrouwen dat de Latino-gemeenschap van New York heeft in de politie. En wanneer een jong Spaans meisje vermist raakt, komt Danny al in de problemen door zijn ondervragingsmethodes. Hij geraakt in een verhitte discussie tijdens een familiediner met zijn zus Erin, die sterke tegengestelde opvattingen heeft over zijn methoden. Zal gerechtigheid zegevieren en zal dit hechte gezin kunnen blijven functioneren met hun verschillende kijk op normen en waarden?

 2. 2. Samaritan

  1 oktober 2010 (45 minuten)

  Een goede Samaritaan met een politieregistratie onderneemt actie tegen een crimineel die terroriseert, waardoor de Reagans worden gedwongen de rechten en het onrecht van de burgerwacht met elkaar te wegen.

 3. 3. Privilege

  8 oktober 2010 (45 minuten)

  Danny, Erin en Frank werken samen om gerechtigheid te zoeken, wanneer de hoofdverdachte in een verkrachtingszaak wordt beschermd door diplomatieke onschendbaarheid.

 4. 4. Officer Down

  15 oktober 2010 (45 minuten)

  De hele NYPD wordt op de been gebracht om de moordenaar te vinden van een officier buiten dienst, die tijdens een diamantoverval is vermoord.

 5. 5. What You See

  22 oktober 2010 (45 minuten)

  De Reagans beargumenteren de voor- en nadelen van profilering. Danny, Frank en de rest van de NYPD zoeken ondertussen naar een zelfgemaakte bom die op het punt staat te ontploffen.

 6. 6. Smack Attack

  29 oktober 2010 (45 minuten)

  Danny probeert de oorzaak te vinden van een dodelijke narcotisch middel, nadat drie tieners aan een overdosis zijn overleden.

 7. 7. Brothers

  5 november 2010 (45 minuten)

  Wanneer Erin een bendeleider probeert uit te schakelen met behulp van haar gezagsgetrouwe broer als lokaas, discussieert het gezin over haar methoden.

 8. 8. Chinatown

  12 november 2010 (45 minuten)

  Na een ontmoeting met federale agenten in een crimineel gedeelte van Chinatown, is Jamie getuige van een misdaad die gaande is en zijn verdachte wordt vermoord terwijl hij achtervolgd wordt. Nu moet Danny de zaak oplossen, voordat interne zaken er zich mee gaat bemoeien.

 9. 9. Re-Do

  19 november 2010 (45 minuten)

  Het leven van een Reagan wordt in gevaar gebracht als drie gevaarlijke criminelen uit de gevangenis worden vrijgelaten.

 10. 10. After Hours

  3 december 2010 (45 minuten)

  Danny onderzoekt een zaak waarbij een portier in een nachtclub wordt vermoord. Frank neemt een beslissing over de toekomst van een voormalige partner.

 11. 11. Little Fish

  19 januari 2011 (45 minuten)

  Het lichaam van een high-end escorte wordt gevonden in de rivier en Frank zweert om gerechtigheid in een 25 jaar oude zaak.

 12. 12. Family Ties

  26 januari 2011 (45 minuten)

  Danny moet zich verdiepen in de familiepolitiek van de Russische maffia, terwijl hij onderzoek doet naar de dood van de zoon van een gangster. Erin raakt betrokken bij een hoogstaande corruptiezaak.

 13. 13. Hall of Mirrors

  2 februari 2011 (45 minuten)

  Danny onderzoekt het neerschieten van een undercover-agent voor terrorismebestrijding, die betrokken was bij het infiltreren van een groep terroristen.

 14. 14. My Funny Valentine

  9 februari 2011 (45 minuten)

  Wanneer een meisje wordt gekidnapt, vermoeden Jackie en Danny dat haar drugsverslaafde vriendje verantwoordelijk is. Erin zet een stap voorwaarts in haar relatie met haar baas.

 15. 15. Dedication

  18 februari 2011 (45 minuten)

  Wanneer een moordaanslag wordt gepleegd op Frank, gaat Danny op jacht om de schutter op te sporen en te achterhalen of de aanval willekeurig was, of dat een wraakmotief in het spel is.

 16. 16. Age of Innocence

  25 februari 2011 (45 minuten)

  Wanneer een niet-geïdentificeerd jong meisje vermoord wordt gevonden bij een prinsessenbal, moeten Danny en Jackie de beveiligingscamera's van het hotel checken voor aanwijzingen. Ondertussen vangt Nicky een glimp op van haar eerste moordslachtoffer wanneer ze samen met Danny rijdt en hij de oproep krijgt om het te onderzoeken.

 17. 17. Silver Star

  11 maart 2011 (45 minuten)

  Wanneer een Amerikaanse marine- en oorlogsheld vermoord wordt gevonden, voelt Danny, zelf een voormalige marinier, een persoonlijke band en is vastbesloten om de moordenaar te vinden. Ondertussen lekt onjuiste informatie over Frank, die burgemeester wil worden, bij de pers uit.

 18. 18. To Tell the Truth

  1 april 2011 (45 minuten)

  Vlak voordat Danny een getuigenis zal geven tijdens de rechtszaak betreffende een Peruaanse drugsbaron, wordt Linda gekidnapt. De drugsbaron heeft een reputatie getuigen te intimideren.

 19. 19. Model Behavior

  8 april 2011 (45 minuten)

  Danny en Jackie onderzoeken de moordende modewereld, nadat een model, een nicht van Linda, samen met een verslaggever wordt vergiftigd.

 20. 20. All That Glitters

  29 april 2011 (45 minuten)

  De frustraties van Frank nemen toe wanneer de mediasensatie omtrent de moord op een toerist voor een hip restaurant groter wordt.

 21. 21. Cellar Boy

  6 mei 2011 (45 minuten)

  Buren van de Reagans worden vermoord en hun zoon wordt de hoofdverdachte. Jamie is ervan overtuigd dat hij achtervolgd wordt door de Blauwe Tempelier, wanneer blijkt dat hij zijn wapen is verloren.

 22. 22. The Blue Templar

  13 mei 2011 (45 minuten)

  In zijn poging om de Blauwe Tempelier te ontmaskeren, kiest Frank ervoor Interne Zaken te omzeilen. Een drugsinval maakt duidelijk dat er corrupte smerissen bij betrokken zijn.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Lebarron

Lebarron

 • 1019 berichten
 • 702 stemmen

Een standaardpolitieserie maar wel goedgemaakt. Dat komt met name door een sterke cast met o.a. Tom Selleck(Magnum P.I.), Donnie Wahlberg(NKOTB) en Bridget Moynahan (I Robot). Je volgt de familie Reagan waarvan 3 generaties bij politie in New York zitten of zat. Frank Reagan(Snorremans) is hoofdcommissaris van NYC. Zijn vader Henry was ook commissaris maar inmiddels met pensioen. Zijn oudste zoon Danny(Wahlberg) is rechercheur en zijn jongste zoon Jamie is onlangs geüniformeerde agent geworden terwijl hij afgestudeerd was van Harvard Lawschool. Zijn dochter Erin heeft ook rechten gestudeerd en werkt bij het OM en dan was er ook nog middelste zoon Joe maar die is omgekomen tijdens werk voor aanvang van de show. De Reagans zijn een hechte familie en samen moeten ze het hoofd bieden aan allerlei werkgerelateerde maar ook allerhande familiare problemen. Het is allemaal vrij recht toe rechtaan maar dat geeft niet omdat de acteurs goed in hun rol zitten. Het is net een echte familie want ze kibbelen voorturend, vooral tijdens de etentjes maar desondanks schuiven ze toch iedere week weer aan. In voor en tegenspoed staan de Reagans er voor elkaar maar ook voor hun baan. Snorremans Selleck speelt zoals we van hem gewend zijn, de immer stoere cop zoals hij vaak speelde maar tegelijk ook de goede, warme vader zoals in Three men and a baby/little lady. Donnie Wahlberg toont dat hij een veelzijdiger acteur is dan broertje Marky Mark Wahlberg. De serie kijkt makkelijk weg omdat hij vlot loopt en ook erg spannend is.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.