• 11.228 nieuwsartikelen
  • 163.331 films
  • 10.392 series
  • 30.293 seizoenen
  • 617.782 acteurs
  • 193.860 gebruikers
  • 9.021.970 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chicago Med (2015-2024)

10 seizoenen
3,99 89 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Drama

Oorsprong: Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Dick Wolf, Matt Olmstead, Derek Haas en Michael Brandt

Met onder meer: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto en Colin Donnell

IMDb beoordeling: 7,6 (29.817)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 17 november 2015

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

Plot Chicago Med

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Social Media

Seizoenen

Komt er een Chicago Med seizoen 11?

Acteurs en Actrices

Acteurs en actrices

Will Halstead

Natalie Manning

Daniel Charles

April Sexton

Dr. Hannah Asher

Ethan Choi

Dr. Connor Rhodes

Maggie Lockwood

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over Chicago Med

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Lebarron

  • 110 berichten
  • 106 stemmen
zondag 2 augustus 2020
Chicago Med seizoen 1 Chicago Med is het jongste lid van de Chicago Franchise van Dick Wolf. Het gaat over het reilen en zeilen van de Emergency Room van het Gaffney Chicago Medical Center. Ze hebben een revolutionaire emergency trauma bay genaamd Baghdad waar spoedeisende operaties verricht kunnen worden, vergelijkbaar met een veldhospitaal in een warzone vandaar de naam Baghdad. Het is een enerverende serie met goede characters en interresante en meeslepende verhalen. Hoewel het een op zichzelfstaande serie is hebben ze wel interactie met de andere Chicagoseries zoals bij alle series in het Dick Wolf Universum het geval is. Met name de paramedics van Chicago Fire lopen geregeld door het beeld. Er is ook geregeld een crossoverepisode met 1 of beide series en ook Molly's bar is de stamkroeg van de dokters en de verpleegsters. Voor fans van de andere series uit de Chicago Franchise is het zeker een aanrader.

T.O.

  • 140 berichten
  • 161 stemmen
dinsdag 30 november 2021
Chicago Med seizoen 1 Geen idee waarom dit zo hoog beoordeeld is. Kijkt lekker weg hoor, maar verder een serie die volledig in het bekende ziekenhuissjabloon valt. Dan toch liever New Amsterdam, die is wat pamfletterig maar daardoor wel origineler.