• 154.145 films
  • 9.108 series
  • 27.196 seizoenen
  • 602.549 acteurs
  • 338.950 gebruikers
  • 8.707.626 stemmen
Avatar
 
banner banner
Chicago Med

Chicago Med seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Chicago Med? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chicago Med.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chicago Med (Seizoen 8) dateert van 2022.

Chicago Med Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Chicago Med? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chicago Med seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chicago Med Serie Informatie

Chicago Med is een Drama-serie uit 2015-2022. Geregisseerd door Michael Waxman met onder meer de acteurs Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto en Oliver Platt .

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,99 met in totaal 87 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.