• 9.378.647 stemmen

Chicago Med - Seizoen 6 (2020-2021)

Show titel: Chicago Med

Afleveringen: 16

Speelduur: 11 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Dick Wolf, Matt Olmstead, Derek Haas en Michael Brandt

Met: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta en Torrey DeVitto

Datum van release: woensdag 11 november 2020

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 6 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Chicago Med

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Afleveringen Seizoen 6 (2020-2021)

1. 1. When Did We Begin to Change?

11 november 2020 (42 minuten)

2. 2. Those Things Hidden in Plain Sight

18 november 2020 (42 minuten)

3. 3. Do You Know the Way Home?

13 januari 2021 (42 minuten)

4. 4. In Search of Forgiveness, Not Permission

27 januari 2021 (42 minuten)

5. 5. When Your Heart Rules Your Head

3 februari 2021 (42 minuten)

De geneesmiddelenproef van dr Halstead blijft succesvol. Anna krijgt nieuws dat haar leven verandert. Noah bevindt zich op een plek waar zelfs April hem niet kan helpen.

6. 6. Don't Want to Face This Now

10 februari 2021 (42 minuten)

7. 7. Better Is the Enemy of Good

17 februari 2021 (42 minuten)

8. 8. Fathers and Mothers, Daughters and Sons

10 maart 2021 (42 minuten)

Ethan huurt een oude collega van de marine in voor de SEH. Tijdens een hoorzitting kan Charles de voogdij over zijn dochter kwijtraken. Maggie moet een keuze maken die Auggie's leven zal veranderen.

9. 9. For the Want of a Nail

17 maart 2021 (41 minuten)

10. 10. So Many Things We've Kept Buried

31 maart 2021 (42 minuten)

11. 11. Letting Go Only to Come Together

7 april 2021 (42 minuten)

12. 12. Some Things Are Worth the Risk

21 april 2021 (42 minuten)

Archer en Choi bieden hulp op een plek die slechte herinneringen oproept. Als Carols toestand verslechtert, is Manning tot alles bereid om ervoor te zorgen dat haar moeder zich weer beter gaat voelen.

13. 13. What a Tangled Web We Weave

5 mei 2021 (42 minuten)

Na een auto-ongeluk raakt Goodwin in een neerwaartse spiraal als ze een jongen en zijn moeder probeert te helpen. Natalie's geheimzinnige gedrag trekt de aandacht van dr Marcel en dr Halstead.

14. 14. A Red Pill, a Blue Pill

12 mei 2021 (41 minuten)

Nu de derdejaarsstudenten meelopen op de SEH, houdt Maggie een van hen nauwlettend in de gaten. Manning probeert te verbergen dat ze de regels overtrad om haar steeds ziekere moeder te helpen.

15. 15. Stories, Secrets, Half-Truths and Lies

19 mei 2021 (42 minuten)

Crockett vreest dat hij een chirurgische fout heeft gemaakt tijdens een transplantatie. Carol verkeert opnieuw in nood. Halstead en Manning moeten actie ondernemen om hun fout recht te zetten.

16. 16. I Will Come to Save You

26 mei 2021 (42 minuten)

avatar van 606

Wanneer komt deze op Fox tv ?

606 schreef:

Wanneer komt deze op Fox tv ?

Niet eerder dan kwartaal 2 in 2021 vermoed ik. Seizoen 6 is pas 2 afleveringen op weg en ligt nu al weer stil tot 6 januari ivm Holidayseason.

Lebarron schreef:

weet jij of seizoen 5 nog komt

weet jij of seizoen 5 nog komt

Ik neem aan van wel of Fox moet ontevreden zijn over de cijfers. Maar ik kijk zelf via de NBC App.

Lebarron schreef:

Hoop het wel, want moet die nog zien.

606 schreef:

Hoop het wel, want moet die nog zien.

Ik zag onlangs toevallig dat Fox season 4 uitzond en al behoorlijk richting het seizoenseinde ging. Je zal dus snel genoeg merken of ze season 5 er achter aan knallen. Alleen Chicago PD loopt in Nederland bijna gelijk met Amerika geloof ik?

Lebarron

Seizoen 6 is done! Het was een goed seizoen. Hoewel er door covid dingen anders waren merkte je er in Med minder van dan in de andere series uit de Chicago Franchise. Artsen en verplegers dragen immers wel vaker een mondkapje. Helaas maakte Emily Foster niet de overstap van Fire naar Med, iets wat de meeste fans hadden gehoopt. Het seizoen had zijn gebruikelijke verwikkelingen en we kregen enkele nieuwe regulars. We moesten ook afscheid nemen van een paar bekende gezichten zoals April en Noah Sexton en ook Natalie Manning zal niet terugkeren in seizoen 7. Benieuwd hoe ze dit opvangen.