menu

Mijn Updates +
Film / Video on Demand / Amazon Prime Video

zoeken in:
Daar heb je helemaal gelijk in, John Milton. Ik ben ook voorstander van zoveel mogelijk legaal en ik koop ook nog steeds dvd's. Was eigenlijk ook niet van plan om emailadressen te gaan aanmaken om steeds een proefperiode te doen. Ik ga echter niet betalen, als ik binnen een proefperiode alle interessante films al gezien heb. Behalve als ik zie dat er elke maand goeie dingen worden toegevoegd, dan wil ik het wel aanhouden. Dat is bijvoorbeeld bij Videoland niet het geval, dus na 25 films in twee weken ben ik daar wel klaar mee. Wellicht dat Amazon iets meer doorstroom in films heeft. We gaan het zien. Ben dus best bereid te gaan betalen, als het goed genoeg is.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
joachimt schreef:
Elke keer weer een gratis 30 dagen proeftijd? Daar trappen ze vast niet in, toch? Of betaal je dan wel een keer een maandje, kijk je alles wat je wil zien en zeg je het dan weer op?

Dat laatste bedoelde ik inderdaad.

Je kan heel makkelijk het abonnement stopzetten of weer activeren.
MUBI heb ik ook wel eens een tijd 'gepauseerd'.

Er zit een groot verschil in aantal titels volgens MM en volgens JustWatch. Volgens MM staan er momenteel 452 films op Prime. Volgens JustWatch gefilterd op "movies" zijn het er 655:
JustWatch
Zoveel shorts staan er vast niet op, toch? Of zoveel die nog niet op MM staan?

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Dat overzicht betreft niet alleen films. Daar zit zo te zien ook cabaret / stand-up comedy bij.
Wij behandelen dagelijks elke Amazon Prime toevoeging en gaan elke toegevoegde titel een voor een na.
Ik wil je wel een lijst met genegeerde titels doorsturen, dan kun je zelf nagaan of er nog ten onrechte niet gekoppelde titels tussen zitten.
Er is ook nog een reeks Indiase filmtitels die wel door ons gekoppeld zijn aan IMDb-code, maar die nog niet op MM staan. Dus dat is ook wel het geval inderdaad.
Toen we het Amazon Prime overzicht introduceerden op MM, moesten we heel veel titels langslopen en koppelen. De titels die nog niet op MM stonden hebben we zoveel mogelijk toegevoegd, maar de lijst Indiase titels was enorm, dus die hebben we ook deels alleen gekoppeld aan IMDb.
Zodra een film nu alsnog op MM wordt toegevoegd verschijnt dan automatisch de Amazon Prime koppeling bij die titel.
Ik zal die lijst ook aan je doorgeven. Ik heb 'm ook doorgestuurd naar Mac Hammer Fan.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:58 uur

geplaatst: vandaag om 13:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.