• 9.376.911 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Filipijnen

Geregisseerd door: Michael Diliberti

Met onder meer: Seann William Scott, Johnny Simmons en Lovi Poe

Plot Bad Man

"There's no line he won't cross."

In Colt Lake, Tennessee tracht hulpsheriff Sam Evans de meth-epidemie aan te pakken. Hij krijgt hulp van de wilde staatspolitieman Bobby Gaines, die de kleine stad bezoekt. Ondanks Evans' lokale banden wordt Gaines als een held onthaald. Het tweetal krijgt het aan de stok met elkaar terwijl ze naast het meth-probleem ook een moord proberen op te lossen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Weer geen vetten.

Onnozel gedoe vond ik.

Boeide me niets.

Er bestaan uiteraard nog heel slechtere films dan dit , maar het is geen goeie film. Just my opinion.

avatar van XanderJ

XanderJ

Ik kan me goed voorstellen dat er veel mensen gaan klagen over het soort humor, dat het flauw is en onnozel gedoe.

Maar, ik hou er van.

avatar van mrklm

mrklm

De politie van het stadje Colt Lake in Tennessee krijgt ongevraagde hulp van een collega van de drugsbrigade [Seann William Scott] bij hun onderzoek naar de moord op Travis [Loren Dunn]. De werkwijze van deze agent strookt niet met wat politiechef Sandy [Rob Riggle] en zijn agent Sam Evans [Johnny Evans] zijn. Fijne rol voor Scott die knap de scheidslijn tussen thriller en komedie bewandeld in deze eigenzinnige, amusante misdaadkomedie.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ik vond deze leuk. Nodige humor en een fijne sfeer.