• 9.161.399 stemmen

Ontwikkeld door: Ben Chanan

Met onder meer: Holliday Grainger, Laura Haddock en Paapa Essiedu

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: dinsdag 3 september 2019

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• NPO Start Bekijk via NPO Start
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Capture

Nadat de veroordeling van ex-soldaat Shaun Emery voor een moord in Afghanistan teniet is gedaan vanwege gebrekkig videobewijs, keert hij als een vrije man terug naar zijn jonge dochter. Maar wanneer CCTV-opnamen van een avondje uit in Londen aan het licht komen, neemt het leven van Shaun een schokkende wending en moet hij binnenkort weer vechten voor zijn vrijheid. Officier van Justitie Rachel Carey wordt aangesteld om de zaak van Shaun te onderzoeken. Ze ontdekt al snel dat dat de waarheid soms een kwestie van perspectief kan zijn. Moet ze Shaun Emery vertrouwen?

Acteurs en Actrices

Khadija Khan

Meningen over The Capture

Suitehome

zondag 28 maart 2021
The Capture seizoen 1 Puike conspiracy-thriller die ons in hoog tempo en met een vernuftig scenario een paar keer op het verkeerde been zet. Het draait allemaal om CCTV, camerabeelden. En observatiecamera's komen in overvloed voorbij: op elke straathoek en in elke kamer staan er wel een paar. De spanning van overal gefilmd worden wordt uitstekend benut. Visionair en verontrustend. Of zoals de IMDb-serieposter zegt: seeing is deceiving. Mijn advies: gewoon gaan kijken (Starzplay): goed, beter, Brits.
avatar van stinissen

stinissen

dinsdag 5 november 2019
The Capture seizoen 1 Holliday Grainger een serene mooie vrouw en met Famke Janssen die zich letterlijk mismaakt heeft met al die botox.