• 9.386.420 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

Naomi Watts

Rousey typeren als lekkere chick . Dan had je net zo goed een penthouse pet kunnen casten .

• 1924 berichten

Nice! Alleen die Lutz ziet er echt belachelijk uit zeg. Wat een watje! Powell daarentegen ziet er niet eens zo slecht uit in dit fijne gezelschap. Mis alleen Terry Crews op de foto's.

Naomi Watts schreef:

Ik ken haar 'werk' in de vechtsport verder niet, nog niet echt in verdiept ook. Dus inderdaad voorlopig typeer ik haar als lekkere chick, maar als ik wat meer van haar gezien heb of de film zelf gezien heb, dan zal ik dat waarschijnlijk wel kunnen bijstellen ligt er natuurlijk ook aan hoeveel ze daadwerkelijk van haar kunnen kan laten zien in de uiteindelijke film.

Maar ik snap je punt, het was waarschijnlijk wat ondoordacht gezegd haha

Naomi Watts

In dat geval wel begrijpelijk dan. Snel wat matches van haar bekijken (het zijn er maar 7, en waren allemaal al na 1 ronde klaar . Al mag je haar gewoon een lekker wijf vinden hoor, al is ze natuurlijk gecast met andere redenen.

jarno1975 (moderator series)

Eerste officiele teaser poster!

Naomi Watts

Dat ding is fanmade mag ik hopen. Wat een afschuwelijk lelijk ding. Lijkt wel door een kleuter in elkaar gedraaid.

avatar van AHWA

AHWA

Harrison 'Harrison' Ford?

Naomi Watts

Haha, daar heb je het al. Van een kleuter afkomstig dus.

Naomi Watts schreef:

Haha, daar heb je het al. Van een kleuter afkomstig dus.

Poster is officieel door Millenium Films vrijgegeven. Staat ook op hun site:

Millennium Films - millenniumfilms.com

Naomi Watts

Ik zie het. Hang mij maar in de feestverlichting, snap dit echt niet.

avatar van RuudC

RuudC

Dit is vrij zielig als poster. In drie minuutjes op microsoft paint in elkaar gekwakt en er was zelfs geen tijd voor een namencheck..

blackcat13

Ook niet echt een 'poster' natuurlijk, zie het ook niet als de eerste officiele teaser poster als onderdeel van de marketing. Gewoon even snel in elkaar geknutseld voor dat Millenium Films websiteje.

Wel eindelijk een bevestiging dat Robert Davi ECHT meedoet, al was dat al gezegd in een radio interview met hem volgens de berichten. Maar had dat interview zelf niet gehoord dus nam ik het niet voor 100% waarheid aan, dit is een mooie bevestiging!

Blijft jammer van Seagal en Chan, maar dat gezegd hebbende.. het zal de kwaliteit van de film allerminst beinvloeden. Sterker nog, ik zie de film eerder beter zijn dan wanneer ze wel mee zouden doen. Seagal stelt weinig meer voor en met Chan heb ik nooit zo heel veel gehad. Puur voor hun naam en faam had het leuk geweest als ze erbij zouden zijn om de franchise compleet te krijgen, maar ach... als de film maar goed wordt

De setpics zien er best gaaf uit, de foto met het hele team helemaal (al blijf ik Banderas daar 'out of place' vinden met hoe hij gekleed is etc.) en hoorde ook berichten over dat Arnie, Stallone en Lundgren een scene hebben opgenomen in een ziekenhuis. Dus ben benieuwd wat dat inhoudt!

avatar van The Oceanic Six

Ik zou wel eens bevestigd willen zien of Schwarzenegger nou een hoofdrol speelt, of net als in Ex2 maar 2x een deel van de film mee speelt.

The Oceanic Six schreef:

Denk niet dat hij een hoofdrol krijgt, maar hoop wel dat hij meer screentime krijgt inderdaad. Die poster ziet er niet uit trouwens.

jarno1975 (moderator series)

Nog een nieuw lid toegevoegd: Kelsey Grammer (uit Frasier).

Deze krijgt de rol die eigenlijk weggelegd was voor Nicolas Cage. Hij speelt een karakter genaamd Bonaparte, een voormalig gevangene die zich bij het team van Sly voegt.

Wat een badguy!

avatar van RuudC

RuudC

Hij doet de stem van Sideshow Bob, dus stiekem ben ik wel benieuwd. Never judge a book by it's cover.

avatar van Film Pegasus

Dan hadden ze beter Dwight Schultz gevraagd:

of Terence Hill:

(afbeelding)

Al zijn die mannen denkelijk net iets te oud om nog mee te doen.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

jarno1975 schreef:

Nog een nieuw lid toegevoegd: Kelsey Grammer (uit Frasier).

Wat een badguy!

(afbeelding)

Het wordt echt steeds erger met deze film. En waar the fuck blijft Seagal nou?!

• 1924 berichten

Inderdaad. Ik begin er op de één of andere manier steeds minder trek in te krijgen zo. Seagal hoeven we sowieso niet meer op te rekenen. Van alle drie de delen vind ik dit (met uitzondering van Gibson en Snipes) de minste cast. Deel 1 had Roberts, Austin, Daniels. Deel 2 had Van Damme, Norris, Adkins. En dit deel heeft Powell, Lutz en Grammer? WTF? Ben bang dat de cast van deel 2 niet meer overtroffen gaat worden. Als Seagal er wel bij had gezeten had ik deze drie voor lief genomen, maar nu voelt het alsof de cast nog steeds iemand mist.

Kom zeg.

Li

Crews

Lundgren

Gibson

Prachtige cast, ongeacht een paar minder bekende namen.

avatar van mar007

mar007

Helemaal mee eens! Leuke Cast..ik heb er nog steeds alle vertrouwen in.

En Ford toch ook ? of heb ik daarin iets gemist?

Ford ook inderdaad.

Is er trouwens geen Ex3 nieuws ofzo? Bijna niemand post hier nog iets. Ik wil wel nieuws en foto's zien

blackcat13

Dan moet je Expendablespremiere.com een beetje af en toe checken Ajax, die site geeft bijna dagelijks updates over het laatste nieuws omtrent Expendables 3, veel setfoto's en geruchten en allerlei andere geluiden van de set. Leuke site .

Mel Gibson arriveert volgende week op de set, dus ik ben wel zeer benieuwd naar de set foto's waar hij op te zien zal zijn

avatar van Thorongil

Thorongil

Schwarzenegger is gisteren begonnen met het filmen van Maggie. Dus ik veronderstel dat die zijn deel voor Expendables 3 er op zit.

The Oceanic Six schreef:

Li

Crews

Lundgren

Gibson

Prachtige cast, ongeacht een paar minder bekende namen.

Gibson, Snipes en Ford zijn inderdaad mooie toevoegingen dat ben ik met je eens maar ik ben gewoon nog steeds zeer teleurgesteld in Seagal En Stallone, Schwarzenegger, Li, Statham, Crews, deden ook al in de eerdere delen mee. Tel uit je winst Vind het jammer van lui als Lutz, Powell en Grammer die er ook ineens op het laatst bij zijn gekomen. Was niet nodig geweest denk ik maar we zullen zien.

avatar van Film Pegasus

Seagal, Chan, Cage, Jovovich, ... Het had nog beter kunnen worden met hen erbij. Al is het wenslijstje nog langer dan dat.

avatar van mrwhite

mrwhite

Funkstarr heeft geen ongelijk als hij zegt dat deze cast minder is dan de vorige althans dat gevoel heb ik ook als er mensen als Powell, Lutz, Banderas en Crammer worden toegevoegt en we zien dat Cage, Chan en Seagal door omstandigheden afvallen.

De toevoegingen van Gibson, Ford, Davi en Snipes zijn dan wel weer leuk al moet ik toegeven dat ik Van damme, Norris, Willis en Adkins toch wel indrukwekkender vond! Dat zal allicht zijn omdat ik de laatste vier genoemden toch wel meer associeer met deze genre.

Desalniettemin lijkt dit weer een leuk filmpje te worden al hoop ik dat er dit keer meer slachtoffers zijn bij The Expendables, Crews en Couture zouden van mij aan hun einde mogen komen.

blackcat13

Ik vind de cast dit keer ook wel ietsjes tegenvallen. Wat mij ook opvalt is dat er teveel helden zijn.. tot nu toe zijn behalve Gibson en Davi alle castleden goodguys. Zullen het dan wel voornamelijk tegen naamloze vijandelijke soldaten opnemen, en dat is jammer.. ik denk dat we allemaal wel dromen over badass matches tussen de grote legendes... Voelt toch al een beetje als een gemiste kans zo. Verder vertrouw ik er wel op dat dit wel eens de beste van de 3 kon worden als ze de goede positieve kanten van beide films combineren.

avatar van mar007

mar007

Jason! Jason! haha Crews verteld hier wat er mis ging op de set met Statham.

Gelukkig is alles goed afgelopen.

avatar van mrwhite

mrwhite

Ze spreken hier over Jacky Chan doet hij dan toch mee !!!!