• 9.386.325 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

avatar van finalman

finalman

Nomak schreef:

Yeah, inderdaad

blackcat13

Hier een mooi overzicht van alle setfoto's, wordt ook regelmatig geupdate.

Het ziet er tot nu toe allemaal heel goed uit, wat ook gaaf is is dat je op de nu recente setfoto's ziet dat de Expendables leden allemaal aardig verrot en bebloed zijn, dat vind ik geweldig om te zien want 1 van mijn klachten over EX2 was dat het allemaal zo makkelijk ging in de gevechten, heel soepel en zonder moeite. Hier zijn ze echt verwond en daardoor zie je dat ze moeten vechten als beesten om te overleven.

Daarnaast is Wesley Snipes dus zo te zien een Expendable, geen badguy.

Een bulgaars bericht heeft trouwens verteld dat Mickey Rourke gespot is op de set, dus dat geeft weer hoop. Het zou mij niets verbazen dat Rourke ineens opdraaft om de Expendables te redden wanneer zij, bebloed en verwond, op het punt staan overmeesterd te worden.. zou een leuke cameo zijn voor Rourke in de trend van Terry Crew's 'remember this shit at christmas!' scene in deel 1 en Norris' entree in deel 2.

Maar da's wederom pure speculatie

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Geen Jet Li te zien op de foto's van het team van Barney Ross. Het slachtoffer van Conrad Stonebanks?

blackcat13

(potentiele spoiler) Alles lijkt er nu op dat Terry Crews dood zal gaan, in een set foto had hij duidelijk een schotwond in zijn borst en op andere foto's zien we een schreeuwende Crews weggedragen worden door zijn kameraden. Nog geen Conrad Stonebanks te zien in de set foto's dus het lijkt er op dat hij sneuvelt of in ieder geval geraakt wordt gewoon in een gevecht. Goeie keuze, maakt het allemaal nog ff 10x harder en serieuzer

avatar van Nomak

Nomak

Die Terry Crews heeft sowieso niets te zoeken in de Expendables. Door de aanwezigheid van hem en Randy Couture ging de eerste film al helemaal voorbij aan het concept van "ode aan de jaren '80 actiefilm". Dan moet men nu ook geen kritiek hebben op de aanwezigheid van vechtsporters en mooiboys in de 3de film.

avatar van The Oceanic Six

Crews was tenminste een acteur toen hij erin kwam. Kunnen die vechtsporters niet zeggen.

En het beste actiemoment uit Ex1 komt natuurlijk van Crews af met zijn monsterlijke shotgun. Beter blijft hij er dus in, mag hem wel.

En hij heeft voorheen ook in actie/thrillers gespeeld.

Terry Crews - Wikipedia - nl.wikipedia.org

blackcat13

Ach ik heb zelf geen moeite met de vechtsporters. Die hebben het lichaam en de moves en het is wel passend te weten dat sommigen dus echt uit dat wereldje komen, een paar van dat soort figuren past er prima bij zolang er ook nog genoeg helden uit de jaren 80/90 zijn. Aangezien het wat dat betreft prima gedoseerd is hoor je mij niet klagen. Daarnaast, veel van die actiefilm sterren van weleer kwamen ook uit dat wereldje, er zijn altijd al vechtsporters gecast in B-actiefilms dus een ode aan de jaren 80 actiefilms zou je het nog steeds kunnen noemen, wat dat betreft doet hun aanwezigheid dat gevoel van 'ode' voor mij geen schade aan.

De moojboojs zijn dan wat minder maar ik ga er maar even vanuit dat dat prima in het verhaal zit verwerkt.

Toen al die rookies ineens gecast werden en de echte beesten als Chan, Seagal, Rourke etc. ineens afwezig leken te blijven verloor ik even alle hoop in EX3, maar die is wel weer terug, ik ben ervan overtuig dat er nog namen zijn weggelaten in de castlijst en dat we Rourke bijv. alsnog kunnen verwachten.

avatar van The Oceanic Six

Ja, de cast is op zich nog steeds uitstekend. Geen Willis en Norris meer, wel Ford, Banderas en Gibson. En wat vechters en van die modellen erbij. Nouja, moet maar. Maar de cast is voor pakweg 80% nog steeds uitmuntend. Sowieso, Schwarzenegger doet mee dus ik ben tevreden. Is het al bekend of Arnie zijn rol ditmaal groter is?

jarno1975 (moderator series)

Geinige (fanmade) poster van de cast.

(afbeelding)

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

avatar van mrwhite

mrwhite

The Oceanic Six schreef:

En hij heeft voorheen ook in actie/thrillers gespeeld.

Terry Crews - Wikipedia - nl.wikipedia.org

Nomak heeft geen ongelijk als hij zegt dat Crews er eigenlijk ook nie bijhoorde! Hij deed vooral komedie buiten een 3tal actiefilms waar hij een klein rolletje in had. Sly heeft er hem gewoon bijgehaald voor zijn kleerkast en om wat humor in de film te steken.

En Randy Couture zat bij de UFC dus zo veel verschil is dat niet met de nieuwe cast!

blackcat13

Niet 100% betrouwbaar, maar volgens dit bericht is Jason Statham op de set maar net aan op het nippertje aan de dood ontsnapt tijdens een gevaarlijke stunt.

Het gaat volgens dit bericht weer helemaal goed en de acteur is weer aan het werk, maar damn... dat had wat geweest zeg! Had een hoop gevolgen gehad.. maar gelukkig is Mr. Statham in orde en gaat weer verder.

Every War Has Casualties. R.I.P. Willis

(afbeelding)

blackcat13

Wow! Nice! Die poster is echt officieel? Ziet er heerlijk creepy en duister uit.

Als we de setpics mogen geloven zal het slachtoffer Terry Crews zijn, maar ik hoop op nog een dood die wat meer impact zal hebben, Stallone of Statham zelf bijvoorbeeld.

avatar van mrwhite

mrwhite

Ik denk dat dit fanart is en dan nog geen al te goeie ook!

blackcat13

Inderdaad, gewoon fanart zo blijkt.

Vind hem wel goed, straalt een goede sfeer uit. Maar je kan je afvragen waarom een Expendable een eervol militair graf krijgt. Om de naam "expendable" daadwerkelijk kracht bij te zetten zou een klein houten kruisje zonder naam tussen honderden andere graven beter passen.

jarno1975 (moderator series)

Uiteraard is dit fanart Gemaakt naar aanleiding van het feit dat Willis na een hoop stennis er niet bij zit. De tagline en het graf slaan dus op Willis.

blackcat13

HE'S BA.... ah laat ook maar..... uh, nieuwe setfoto !! over het algemeen post ik die niet hier, want er komen er aardig wat uit, maar deze is te cool om jullie te onthouden

avatar van thunderball

thunderball

Oef! Ford lijkt daar al wel erg oud. Stukken ouder als in de laatste Indiana Jones.

Schrik er van.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Wat cool om Ford en Arnie samen op een foto te zien! Nooit gedacht dat dit nog eens zou gaan gebeuren.

Ford ziet er inderdaad oud uit, maar Schwarzenegger ziet er daarentegen weer beter uit dan in EX2 en Last Stand.

avatar van DiDa

DiDa

Jet Li is net aangekomen in Bulgarije!!

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

Nu Seagal nog Geintje natuurlijk, al hoop ik stiekem nog steeds wel dat hij ineens ergens komt opduiken. Setfoto van Arnold is cool!

FunkStarr schreef:

Seagal zal blij zijn als hij eens een keertje niet aan komt

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

The Oceanic Six schreef:

Seagal zal blij zijn als hij eens een keertje niet aan komt

Haha, ja die is leuk gevonden!

avatar van eka81

eka81

jammer dat Van Damme niet terug is gekomen als Claude Vilane om zijn tweeling broer te wreken...dit was de gedachte van hem en Stallone...maar Van damme had helaas geen tijd...aaaaaaa

avatar van RuudC

RuudC

De tijd is niet vriendelijk geweest voor Antonio Banderas, zeg.

blackcat13

Sowieso is Banderas daar hopelijk 'out of place'. Ziet er niet uit met dat Expendables huurlingen pakkie. Banderas in een wat netter pak met lang haar zoals in Desperado, zoiets zou gaaf zijn geweest. Maar hoe hij er hier uitziet ziet het er niet uit, lijkt best zwak in vergelijking met de anderen.. hopelijk geven ze hem in ieder geval nog een beetje persoonlijkheid en karakter om hem toch wat speciaals te geven. Ziet er nu meer uit als een doodnormale brave burger die zich heeft verkleed als Expendable voor een halloween party ofzo.

De jonge gasten zien er wel redelijk uit zo te zien en Ronda Rousey is gewoon een lekkere chick die er goed bij past