Genre: Actie / Avontuur
Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)
Geregisseerd door: Patrick Hughes
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren
Releasedatum: 14 augustus 2014
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 3
"New team. New attitude. New mission."
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.
Barney Ross
Doc
Gunner Jensen
Bonaparte
GuyB
Het straalt toch van z'n gezicht en z'n interviews af dat hij er geen zin meer in heeft, Willis? Stallone werpt nooit de eerste steen, heeft hier zeker zijn reden voor.
De films (buiten The Expendables dan) waarin hij de laatste jaren meespeelt zijn bovendien ook slaapwekkend: GI Joe, Die Hard 5, enz. Te veel (fake) actie en komt rondom ongeïnspireerd over, zowel hijzelf als z'n films. Wil waarschijnlijk nog vlug even cashen zonder veel inspanning. Stallone bevestigt met die tweet iets wat ik al lang vermoedde.
De tijd waarin hij geniaal was (Die Hard, Unbreakable, The Sixth Sense) is echt al lang voorbij. Stallone daarentegen z'n carrière blijft maar hoge toppen scheren de laatste 10 jaar.
Quality, not quantity mannen.
Nah, net andersom.
Ik vraag me af wanneer de onderhandelingen nou eens rond zijn en
gestart word met het maken van de film.
Nou weet ik niet hoeveel tijd nodig is om deze film te maken, maar wel dat het in
2014 in premiere zal gaan.
Volgens mij begint stallone overspannen te raken van al die onderhandelingen
Willis eruit Ford erin...mmh ik weet het niet hoor.
Stallone blijft hoge toppen scheren de laatste 10 jaar? Met welke films dan? Dan kom ik ook niet verder dan alleen EX 1 en 2, maar daar spelen meer acteurs de hoofdrol, plus Rambo 4. Maar dat zijn ook alweer oudere titels geworden. Bullit was helemaal niet best. Maar Stallone probeert het ieder geval nog wel enthousiast, dat moet ik hem wel nageven. Willis komt inderdaad wat opgebrand over. Misschien moet hij eens minder films maken, maar die wel meer kwaliteit hebben en zich onderscheiden. En wat meer bij 1 genre blijven. Willis zit onderhand tegenwoordig in elk soort film.
Ik vraag me af wanneer de onderhandelingen nou eens rond zijn en
gestart word met het maken van de film.
2014 in premiere zal gaan.
Volgens mij begint stallone overspannen te raken van al die onderhandelingen

Willis eruit Ford erin...mmh ik weet het niet hoor.
Stallone heeft stalen zenuwen. Eén en al discipline die man. Nee even serieus, ik denk dat je je geen zorgen hoeft te maken.

Tot nu toe een hele mooie cast. Alleen héél erg jammer dat JCVD ontbreekt. Hij had EX2 moeten overleven. ........
◾Sylvester Stallone
◾Arnold Schwarzenegger
◾Jackie Chan
◾Wesley Snipes
◾Mel Gibson
◾Steven Seagal (of ligt hij er ook uit?)
◾Milla Jovovich
◾Kellan Lutz
◾Ronda Rousey
◾Victor Ortiz
◾Harrison Ford
The Expendables 3 - Expendables Wiki - expendables.wikia.com
GuyB
Rocky Balboa (2006); waar hij tegen het advies van iedereen in op z'n 60e toch nog eens z'n boksshortje aantrok in een drama waar vooral het volgen van je hart centraal staat. Film is voor mij samen met het eerste deel het beste van de reeks. Met Rambo (2008) stak hij nog eens z'n nek uit, maar in plaats van een flop werd het een actiefilm om U tegen te zeggen. En dan met Expendables (2010) en Expendables 2 (2012) een nieuwe reeks uit de grond stampen gebaseerd op de films van de oude 80's garde. Met een publiek als nu kon dat weer een flop worden maar dat werd het niet want de genrefans + jonge gasten vinden het opnieuw helemaal top. Tegen de tijd dat Expendables 3 uitkomt zal Stallone toch een decennia lang entertainment geboden hebben van de bovenste plank. Met meer tijd tussen z'n producties weliswaar, maar zo hoort het ook.
Aanzienlijk minder titels, maar vooral telkens kwaliteit. Ik ben er natuurlijk niet bij, maar ik denk dat het minste goed is Willis en z'n management, zolang hij er maar genoeg aan verdient. En je hebt gelijk Ajax, hij zou beter bij 1 genre blijven maar denk dat z'n échte honger om te schitteren en het echt goed te doen (zoals Stallone die nog altijd heeft) weg is. Wat jammer is want de man is zo getalenteerd.
GuyB
Puntjes van verbetering voor deel 3: nog rauwer, effectievere soundtrack, en die verdomde AA-12 veel meer screentijd geven!
JacoBaco
Doet Nan Yu niet meer mee? Vond ik een leuke aanwinst in deel 2.
Misschien wel... Er zitten er sowieso nog een aantal in de race. Tom Sizemore, Vinnie Jones en
Milla Jovovich. Nicolas Cage weet ik even niet.
@jacobaco
Maak me geen zorgen hoor...alleen een hoop negatieve geluiden over willis ineens
Ik heb alleen maar goede films van de man gezien behalve dh5 dan.
Zoals hij de laatste tijd bezig is, mag hij best wat kritiek ontvangen vind ik zelf. Ik ben opgegroeid met zijn films en was zelfs een echte fanboy. Maar ik ben het eens met de mensen die zeggen dat hij nu al een tijdje ongeïnteresseerd, minder enthousiast en minder inspirerend overkomt in zijn rollen. En er zitten de laatste jaren veel meer slechte films en rollen tussen dan alleen DH5 vind ik zelf. Maar ik geef hem natuurlijk niet meteen op. Hij heeft gewoon effe een schop onder z'n kont nodig.
In films als Sin City, Unbreakable, The Sixth Sense, Armageddon, The Fifth Element, Twelve Monkeys, Die Hard: With a Vengeance, Pulp Fiction, The Last Boy Scout, Die Hard 2, Die Hard is Willis gewoon heel goed. De film zelf is soms wat minder, maar Willis is the man!
P.S. Wist je trouwens dat het karakter wat hij speelt in Striking Distance, Tom Hardy heet!!

@jacobaco
Ik heb Striking Distance lang geleden wel gezien.. eh..nee dat weet ik echt niet meer.
Grappig
Lefgozer
Sly heeft natuurlijk gewoon gelijk. Ik vind het nooit een straf om naar Willis te kijken, maar in zijn laatste films lijkt ie inderdaad alleen voor het geld te komen opdraven.
jumpstylemovie
Ik vond Willis in Looper ook niet echt interessant (de hele film niet trouwens) en ook Die Hard 5 was inderdaad niet representatief voor Willis.
Vroeger jongens... vroeger
mar007
Geld zal hier ook wel het probleem zijn aangezien Sly hem lui en hebberig noemt.
Maar vanuit het oogpunt gezien dat de grootste actiehelden van de jaren 80,90
in The Expendables thuishoren dan hoort Willis er gewoon bij...maar goed het zij zo.
mar007
oh ja, Looper was ik alweer vergeten, idd vond deze film ook niets aan, maar dat lag
in mijn ogen niet aan Willis.
jumpstylemovie
in mijn ogen niet aan Willis.
Nee zeker niet. Wazige film.
jumpstylemovie
Trouwens wel tof dat Stallone zoveel oprechte updates geeft over EX3. Wanneer een acteur in of out is geeft hij dit meteen door via twitter of fb of wat dan ook. Dat gebeurt toch niet vaak meer tegenwoordig. Vin Diesel doet dit ook altijd, hij deelt zo goed als alles wat er in zijn filmwereld gebeurt.
Ik heb alleen maar goede films van de man gezien behalve dh5 dan.
DH 5 was inderdaad minder, maar gisteren heb ik Red 2 gezien en daar is Willis gewoon weer ouderwets goed.
- 1924 berichten
Willis zijn bedenkelijke bijdrage in The Expendables was net als die van Arnold toch al discutabel. Daarnaast straalt Willis de laatste 10 jaar vooral arrogantie uit met dat gekke kale koppie van hem. Vind het echt niet erg dat hij er nu uit ligt. Ford ervoor in de plaats had ook niet beter gekunt. Sly is en blijft gewoon de enige echte. Go Sly, mijn held!
Er valt Schwarzenegger niks te vergelijken. Dat was helemaal geen bedenkelijke bijdrage. Hij was destijds gouveneur en geen acteur. En in deel 2 heeft hij veel meer screentime.
En je opmerking over de kale kop van Willis is helemaal lachwekkend
- 1924 berichten
Ik geef alleen aan dat hun beiden rolletjes helemaal niets voorstelde, en wil je nu beweren dat je vind dat Arnold genoeg screentime heeft gekregen in het 2e deel? Waarom is de opmerking over Willis lachwekkend? leg uit?
Schwarzenegger had een prima rol in Ex2 ja. Geen hoofdrol, maar wel een meer dan gemiddelde rol. Schijnbaar was dat wat hij genoeg vond. Hij was ook druk met andere projecten.
En iemand arrogant noemen en dan als argument zijn ''gekke kale koppie'' noemen is gewoon idioot.
- 1924 berichten
Dan heb je het echt verkeerd gelezen. Ik vind Willis inderdaad arrogant overkomen maar dat komt niet door zijn kale koppie, ik "vind" dat hij gewoon een beetje een gek koppie heeft, dat mag toch? Is niets idioots aan. Ik vind eerder dat jij als een idioot reageert zodra je ook maar denkt dat er iets negatiefs over Arnold wordt geroepen. Doe eens niet zo overdreven man! Je stelt je nu echt verschrikkelijk aan.
schram101
Waarom straalt Willis arrogantie uit dan? Hebben we het over zijn keuze qua filmscripts of de man achter de schermen? Ik hoop iets heel anders, want beide zou kant noch wal raken..
- 1924 berichten
Tja als ik daar ook nog op in moet gaan... Het is een persoonlijke mening, dat betekent dat dat voor ieder anders is. Willis komt op mij vrij arrogant over, heeft te maken met z'n houding etc. Het feit dat Sly hem eruit kickt (terwijl het toch vrienden waren) zegt voor mij al genoeg. Willis heeft waarschijnlijk teveel geld gevraagd en dat geeft al aan dat hij zelfs tegenover zijn vriend teveel eist. Dat is een vorm van arrogantie of zelfoverschatting.
schram101
Is niet zo'n gekke vraag toch? Welke houding heb je het over dan?

Expend4bles
2023

The Expendables 2
2012

The Expendables
2010

‘Bring Her Back’ scoort hoog op Netflix: ‘Deze film heeft me aangenaam verrast’

'Valentine's Day' verovert koppositie op Netflix: bekijk hier de volledige Top 10

'Furiosa: A Mad Max Saga' is binnenkort niet meer te zien op Netflix

Netflix stopt met 'Terminator Zero' ondanks positieve recensies