• 9.378.696 stemmen

The Hangover Part III (2013)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 30 mei 2013

Plot The Hangover Part III

"It all ends."

Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de 'Wolfpack' het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen...

Ben je er weer pikkie?

HALVE TAMME. schreef:

met wat ik gisternacht voorbij zag komen op mijn tv.

Hoezo 'kwam hij voorbij'? Heb je wel het goede deel gezien?

HALVE TAMME. (moderator series)

Eerst in de dvd-speler gezet en toen kwam hij voorbij op mijn tv(betere uitleg zo).

Heb zeker het goede deel gezien en dus bij de juiste film een recensie

geschreven(maar ik kan de verwarring begrijpen hahaha).

avatar van rep_robert

Ja, heb je de film op dvd...? Knap...

HALVE TAMME. (moderator series)

Heb hem gewoon gepindakaast in een zeer aardige kwaliteit,dus niet zo charcatisch doen.

avatar van rep_robert

TS(cam) rips zijn nooit van goede kwaliteit. Maar bij een komedie valt er meer overheen te kijken dan een film waar het om de special effects draait.

HALVE TAMME. (moderator series)

Nee,ik had te maken met een r6 line(of in die trant)heb even gekeken voor de info,maar hij staat er niet meer op.Was zeker geen TS(cam),want daar was de kwaliteit veels te goed voor(ik ga zelf al een tijdje mee dus het verschil tussen goed of slecht is voor mij makkelijk te herkennen).

@rep_robert.

Discussiëren / communiceren met jou is totaal nutteloos,want je mengt je eigen in een gesprek om vervolgens halverwege weer snel te verdwijnen van het toneel.

Als het zo moet hou jouw mening voor mij dan lekker voor je,want ik kan er op zo een manier niks mee en dan heb ik jou tot mijn spijt kwa uitleg of iets anders gewoon helemaal niks meer te melden.

tattoobob

Ja klopt ik heb daar ook last van.

Doen alsof ze de filmindustrie op hun duimpje kennen..en weten alles beter.

Maar zodra het te heet onder de voeten word..hoor je niets meer..

Ik ga geen namen noemen..

Dat slappe geouwehoer soms...get a life!!

HALVE TAMME ik snap wat

Je bedoelt.;-)

John Lee Hooker schreef:

Hoezo 'kwam hij voorbij'? Heb je wel het goede deel gezien?

Nee films kijk je nou meestal op een tv he!!!!

tattoobob schreef:

Ik snap wat je bedoelt.

Merci.

John Lee Hooker

Een televisie is inderdaad een veelvoorkomend middel om een film te bekijken. Echter, wanneer je spreekt over het 'voorbij komen' lijkt het net alsof je aan het zappen was en 'm per ongeluk tegenkwam.

Bedankt voor de uitleg.

HALVE TAMME. (moderator series)

Nogmaals ik snap de verwarring en een uitleg geven daar ben ik nooit te beroerd voor,dus graag gedaan .

avatar van PsychoDonkey

PsychoDonkey

Weer een leuke hangover, al vind ik 1 nog steeds de leukste en was dit niet echt een hangover, meer bad f'ing luck.

avatar van Piratje

Piratje

Heel zwakke film terwijl de reclame met de giraffe anders deed vermoeden.

De flauwe inhoud kikkert niet op en zit vol gekende clichés en de humor is kinderlijk naief.

Saaie langdradige film zonder hoogtepunten.

Ook het filmverloop is helemaal niet af en laat duidelijke gebreken zien.

Een kofferdeksel die niet gesloten wordt of een pistool laten liggen... en nog heel wat meerderen.

De goudstaven waar het over gaat komen amper in de film voor.

Sorry, dit derde deel zorgt voor een ontgoocheling en is zeker geen aanrader.

Van mij amper 1,5*

Lennon

Ik vind iedereen die lager dan 3*** geeft bij een film als deze echt zuurpruimen!

Nog steeds is dit deel stukken leuker dan vele andere zogenaamde comedies die uitkomen.

ja, de verassing is er vanaf, nee het is niet origineel meer, maar de acteurs zijn des te grappiger, en de dialogen soms gewoon geniaal.

Geniet nou gewoon eens lekker van een leuke comedie in plaats van overal over te zeuren.

En mensen die "pindakazen" zijn de reden waarom het slecht gaat met de filmindustrie. Betaal nou gewoon een tientje om een gezellige avond te hebben, in plaats van op een tv scherm een embarmelijke kwaliteit van een nieuwe film te bekijken, omdat dat weer centjes scheelt...

Lennon schreef:

Altijd lachen met dit soort users die wel even mogen bepalen hoe andere mensen in elkaar steken als ze kritisch durven te zijn

The Oceanic Six schreef:

Wel goed lezen he.. Ik bepaal helemaal niets voor anderen; ik schrijf dat 'ik vind" ik schrijf niet: ze zijn, en da's een essentieel verschil. maar goed lezen is net als positief zijn een gave

Lennon schreef:

Ik lees prima. Mensen die lager dan 3* stemmen zijn zuurpruimen. Omdat deze film dus absoluut wel goed is? Dat breng je dus als een feit.

Verder ben ik een positief ingesteld mens, maar dat is wat anders dan niet kritisch mogen zijn op een matige film.

HALVE TAMME. schreef:

@rep_robert.

Ten eerste, het was helemaal geen discussie. Ten tweede, misschien moest ik wel weg gisteren en ben ik de hele "discussie" vergeten? Niet zomaar van dingen uitgaan.. Wil je door blijven discussiëren, dan moet je me maar quoten. Dan krijg ik er ook een melding van binnen.

Ten derde, het blijft een kwaliteit die zwaar inferieur is.

tattoobob schreef:

Ja klopt ik heb daar ook last van.

Doen alsof ze de filmindustrie op hun duimpje kennen..en weten alles beter.

Maar zodra het te heet onder de voeten word..hoor je niets meer..

Ik ga geen namen noemen..

Dat slappe geouwehoer soms...get a life!!

Of je bekijkt een film gewoon in de bios of wacht op zijn minst tot er een fatsoenlijke rip te downloaden valt. Heeft niets met jezelf verheven voelen boven de andere te maken. Het is juist kansloos om films bijvoorbeeld af te kraken(of op te hemelen) op basis van een waardeloze rip.

Lennon schreef:

Dit dus. Niet klagen dat alles duur wordt als je nooit de binnenkant van een bioscoop of een dvd/blu-ray hoesje ziet.

avatar van The Oceanic Six

Je brengt het ook wel erg eenzijdig rep. Mensen zijn ook gaan downloaden omdat de prijzen bleven stijgen (10 jaar terug 10 gulden, nu 10 euro voor een bioscoopticket), terwijl mensen geen geldboompje bezitten.

Nou scheelt het wel dat een bioscoopervaring niet te evenaren valt, maar toch.

avatar van rep_robert

Omdat er sindsdien dus ook zwaar gedownload wordt. Daarnaast is alles duurder geworden, het heeft weinig met de bios zelf te maken. Een pak Euroshopper half om half gehakt is ook 50 cent duurder geworden het laatste half jaar (1,99 in januari om 2,49 nu in juni), om maar iets aan te geven En ik zei al, bij deze film maakt het iets minder uit omdat er geen waanzinnige special effects in zitten. Maar ik zie het ook bij films als After Earth staan.

Daarnaast, dit is toch wel ruk:

De befaamde "R6" kwaliteit.

avatar van Piratje

Piratje

Het gaat hier over de inhoud van de film. Niets anders.

Dus het verhaal, de manier waarop die weergegeven is en de manier hoe de acteurs dat in beeld brengen als belangrijksten.

Je kunt me nu niet vertellen dat wat een dramatische inhoud is op deze manier wordt weergegeven ook al wordt het als komedie voorgesteld.

Het hele verhaal draait rond het onnozel doen van Alan wat ik op zich, over de hele film dramatisch vind, maar niet uitgewerkt wordt. Men kan er soms maar om lachen, eerder belachelijk maken, dan ernstig te nemen.

De weergave van de inhoud is zeer slecht weergegeven.

Het plot vertelt je wat "geluk" voor iemand betekent. En dat is voor iedereen heel anders.

Ik moet de kritiek van @Gauke bijtreden waarin hij schrijft:

"Met afstand de slechtste van de drie delen en de hoogste tijd om te stoppen (gelukkig was dit deel de afsluiting maat je weet nooit). Niet grappig (de hinderlijke humor werkt niet), noch spannend (de actie is bovendien sloom) en in het geheel niet interessant. De regisseur lijkt niet gemotiveerd en schotelt een voorspelbare, saaie, stijve en vervelende belevenis voor. Het verhaal is krampachtig en onnatuurlijk; van enige charme is bij dit deel niets te bespeuren. Ik kan me voorstellen dat menig fan hier een flinke kater aan over houdt."

Wij zijn regelmatige vaste filmkijkers (vermoed ik) en geen fans van bepaalde acteurs of series enz. Dit was alvast het slechtste derde deel vol fouten.

Bovendien geef ik altijd mijn persoonlijke mening zonder kritiek te geven op de commentaren van anderen. Ook al lees ik ze meestal wel allemaal of zoveel mogelijk de vaste critieken. Elke mening is persoonlijk. En daar tracht ik ook rekening mee te houden. Niet iedereen houdt van hetzelfde genre film en bekijkt en luistert naar een film met andere ingesteldheid, ogen en oren. Of in de filmzaal, TV, pc... Maar dat doet niets af van hun inhoud of manier van weergave. Ik vind een boek evenmin prima als de cover prachtig is. Is lees het uit en geef dan mijn mening.

avatar van predator

predator

• 1954 stemmen

Ik had weinig van deze film verwacht, maar ik vond het een hele aangename verrassing. Het teruggrijpen naar de gebeurtenissen uit het eerste deel pakt erg goed uit. Natuurlijk is het nieuwe en onverwachte er wel af, maar dit is nog steeds fijn om naar te kijken.

The Oceanic Six schreef:

Alles is in 10 jaar duurder geworden..geen geld om een simpel bios kaartje te kopen, en downloaden normaal vinden, net zoals met muziek. Dit is pure diefstal. Maar goed dat is mijn bescheiden mening.

Ben benieuwd wat die mensen ervan vinden als zij bestolen worden. Ik durf te wedden dat ze aangifte gaan doen.

The Oceanic Six schreef:

Dat anderen de film niks vinden.moeten zij weten. Het is nogal hot tegenwoordig om alles wat populair is af te branden. Ik kan er gewoon niet inkomen dat men deze film zo slecht vindt dat er lager dan 3 wordt gegeven. De tweede was een stuk minder dan de eerste, maar deze is gewoon grappig. En zeker niet zo slecht als ik hier veel lees. Sommige waarderingen zijn gelijk aan films als piranha 3dd of scary movie 5. Dat klopt gewoon niet. Vergeleken met die films is dit geniaal. Maar goed... men zeikt graag af.. en dat gebeurd nu dus hier.

Ieder zijn mening verder, maar ik ook de mijne.. en die staat hierboven

Lennon schreef:

Ik kan er gewoon niet inkomen dat men deze film zo slecht vindt dat er lager dan 3 wordt gegeven. De tweede was een stuk minder dan de eerste, maar deze is gewoon grappig. Dat klopt gewoon niet. Vergeleken met die films is dit geniaal. Maar goed... men zeikt graag af.. en dat gebeurd nu dus hier.

Huh? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand dit derde deel niet leuk vind. Het is volledig subjectief dat jij hier een minimum van drie sterren aanhangt.

Lennon

^ ja dat is wel zo....maar snap je ook wat ik bedoel? Er is zoveel meer crap gemaakt dan dit. Dit is naar.mijn idee gewoon een vermakelijke film. En dat het verassingselement eraf is, is wel logisch. En toch lijkt een groot deel dit niet te begrijpen.

Dat snap ik dan weer niet.

avatar van Masqada

Masqada

Goede film, heb gelachen. Film begon meteen goed haha.

Zach Galifianakis maakt praktisch elke grap, wat wel minder is. Had het gevoel dat dat in andere delen toch wel iets meer verdeeld was.

3.5

Lennon schreef:

^ ja dat is wel zo....maar snap je ook wat ik bedoel?

Als er iemand de eerste twee delen van een trilogie leuk vind wil dat niet meteen zeggen dat het bij de derde keer net zo goed zal bevallen. Misschien stonden de grappen niet aan, vielen ze teveel in herhaling of waren er nog andere storende factoren.

avatar van Dutch Ownage

Dutch Ownage

Lennon schreef:

Nou volgens mij wordt er keer op keer weer een nieuw record gebroken met opbrengsten van films. Dus zo erg lijdt die industrie niet onder het downloadgedrag hoor. Johnny Depp die een honorarium van 10 miljoen weigert omdat hij het te laag vind... Dan vraag je er toch ook gewoon om.

Kijk, die kleine onafhankelijke films, dat die zouden kunnen lijden onder downloadgedrag is natuurlijk een ander verhaal. Maarja, wie download er die films nou? Die zijn meestal al wel in het filmhuis voor een paar euro's te bekijken.