• 9.379.055 stemmen

The Hangover Part III (2013)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 30 mei 2013

Plot The Hangover Part III

"It all ends."

Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de 'Wolfpack' het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen...

avatar van GGG

GGG

Zonde van je tijd en geld film geworden.

avatar van Balotelli

Balotelli

Knarsentandend en met veel pijn en moeite bekeken. Wat was deze deel flauw, langdradig en saai vergeleken bij haar voorgangers. Leslie Chow trad te vaak op de voorgrond en die hele mentale worsteling van Alan deed zijn karakter geen goed.

avatar van Sammetje73

Sammetje73

vermakelijk, maar daar is ook echt alle mee gezegd

avatar van otherfool

otherfool

Nou ja zeg, ze hebben niet eens een Hangover... Toch redelijk geslaagd derde deel, dat uiteraard niet in de schaduw kan staan bij het origineel maar toch wel weet te vermaken. Bij die scene met de verschillende kleuren draadjes kon je me bijvoorbeeld opvegen, dat is ook wel wat waard.

2,5*.

avatar van Larude

Larude

Blijft een matige trilogie, maar kijkt wel redelijk weg op nieuwjaarsdag. Twee is het minste, een het beste en deze zit er tussenin.

avatar van puti

puti

Wat een triest derde deel. Een gigantische afknapper die nooit leuk wordt.

Het meest trieste was die baardmans. Ik begrijp niet dat de acteurs hebben ingestemd met het waardeloze script. Echt doodzonde van mijn tijd

avatar van Zeriel

Zeriel

Vermoeiende en bloedeloze rip-off.

Was deel 2 nog echt een leuke film, hier niks dan flauwe grappen en hyperactief gedoe zonder enige subtiliteit.

Alan, toch de leukste v.h. stel waar de eerdere Hang-over op draaide. is hier verworden tot een bordkartonnen karikatuur van de Alan in de vorige films.

Niet leuk!

avatar van tattoobob

tattoobob

De minste van de drie....toch zeker niet zo belabberd als iedereen beweert vind ik...kep een aantal keer flink moeten lachen.

Maar het was het allemaal net niet.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

We weten het nu wel he, voor mij hoef er ook echt geen 4e te komen.

avatar van notsub

notsub

Dat het de minste van de drie is weet je na een half uur kijken wel zeker.Toch blijft er genoeg te lachen over. De kolderieke situaties en melige acties zijn dan toch weer zeer doeltreffend. Het probleem is dat te weinig van deze momenten elkaar snel opvolgen. Het niveau zakt geregeld te lang weg en dat maakt het verschil.

avatar van namingway24

namingway24

The Hangover Part III is een lekker onvoorspelbare film geworden. Er valt bij tijd en wijlen genoeg te lachen, en de film is daarnaast ook nog eens best wel spannend.

De film focust zich vooral op Alan en Chow, waarbij Stu en Phil een beetje naar de achtergrond verdwijnen. Dat is niet erg, want dat zijn wel de twee meest interessante personages. Galifianakis zet Alan neer als een mentaal verward groot kind, maar ondanks dat krijgt hij wel de leukste grappen toegespeeld, en kent daarnaast ook nog een aardige karakterboog. Maar Ken Jeong steelt de show als Leslie Chow. Zijn personage kan van het ene op het andere moment van grappig naar super intens gaan, wat van hem een totaal onvoorspelbaar personage maakt. De karaoke-scène is één van de fraaiste voorbeelden: hij zingt niet, maar vertelt met het gekozen nummer op kalme wijze precies in welke toestand hij verkeert, iets wat uitmondt in één van de beste uitbarstingen die ik tijden gezien heb.

John Goodman heeft niet al te veel scènes, maar zijn aanwezigheid wordt zeker wel gevoeld en hij komt erg angstaanjagend over. En wat dat betreft ligt hij helemaal in lijn met de soms best pittige gitzwarte momenten die door de film verspreid zitten. Het hele amnesie-plot is hier echt verleden tijd; het hele verhaal mondt uit in een redelijk spannende heist-film die goed gebruik maakt van kleine details en grotere gebeurtenissen uit de eerdere films, waarbij echt bijna elk personage en locatie uit deel één en twee nog eens langskomt.

Uiteindelijk wordt het verhaal wel erg netjes afgerond, maar in de anderhalf uur daarvoor is er echt wel genoeg te lachen (hoewel de humor vaak wel van de zwarte variant is) en worden er aardig wat leuke capriolen uitgehaald om het allemaal leuke n spannend te houden. Ja, ik vind dit een waardige afsluiter van de trilogie, en door de stijlbreuk de leuker dan deel twee.

avatar van Rebel80

Rebel80

De enige keer dat ik echt slappe lach kreeg is tijdens de aftiteling als ze weer wakker worden ><

avatar van Movieritch

Movieritch

Had het lekker bij de eerste twee films gelaten, die waren top. Dit was een slap aftreksel, waar het nergens echt leuk werd. Hier en daar een glimlach, maar echt grappig kon ik het niet noemen.

Al was deze film niet gelinkt aan zijn briljante voorgangers, dan nog was het geen hoogvlieger.

Ja de aftiteling was leuk, wanneer ze wakker worden en het opnieuw lijkt te beginnen. De rest was helaas overbodig.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Ok, nu is the hangover officieel uitgemolken.

Leuke sketches maar overall minder dan 1 en 2

avatar van Leno

Leno

Deel 2 was al niet veel meer maar daar kon nog wel af en toe gelachen worden, nu valt er helemaal niets meer te lachen. Om de aandacht toch een beetje vast te kunnen houden zit er een thrillerverhaaltje in, maar boeiend is dat niet. Typisch ook hoe Galifianakis in de vorige films een leuk karakter was maar nu de plank volledig misslaat.

avatar van Ajacied16

Ajacied16

Alan en Chow vond ik de twee leukste personages uit de twee eerste films. In The Hangover III komen zij er goed naar voren en dat zorgt voor veel komische momenten. De originaliteit is, ook al slaan ze deze keer een iets andere weg in, er wel vanaf maar naar mijn mening doet hij niet veel onder voor de vorige twee delen. Een halfje minder, maar nog steeds prima vermaak. 3.5*

avatar van scorsese

Matige film waarin de vrienden van Alan hem proberen te helpen na het overlijden van zijn vader. Qua opzet wijkt de film af van de vorige twee delen, wat uiteraard een pluspunt is. Echter mist de film ook de vaart van de vorige twee delen en is minder chaotisch en daardoor ook minder grappig. Een aantal vermakelijke scenes en het is leuk om de personages weer voorbij te zien komen.

avatar van erik1677

erik1677

Ben ik een van de weinige die Alan en Chow de meest irritante filmpersonages ooit vind? Het eerste hangover deel moest ik nog wel lachen, en de 2e vond ik maar een herhalingsoefening. Maar dit 3e deel! Vind ik compleet waardeloos en overbodig. Er zijn natuurlijk wel slechtere films gemaakt en het camerawerk ziet er zoals gewoonlijk ook weer goed uit. En een goeie zet om goodman als gangster neer te zetten. Maar verder! Gauw vergeten deze film.

avatar van erik1677

erik1677

het meest geniale komt eigenlijk tijdens de aftiteling, dat zegt genoeg over deze film.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Deel 2 van The Hangover wees wel uit dat het niet verstandig was om dezelfde formule als het origineel te hanteren. Wat volgde was immers gewoon een exacte kopie, maar dan op een andere plaats. Toch viel er nog het een en ander te lachen in Part II, waardoor ik ook nog wel benieuwd raakte naar de afsluiter van de reeks.

Todd Phillips' nieuwe aanpak kan ik wel waarderen. Het gaat ten koste van een stuk humor en ook van een soort sfeer die in de twee voorgangers aanwezig was. Desondanks had ik het ook afgekeurd als het derde deel precies dezelfde formule volgde; ook al had ik er meermaals om moeten lachen. Eigenlijk is het ook alleen de daadwerkelijke hangover die ontbreekt. De film is per slot van rekening toch een zoektocht, hetgeen ook het geval was bij de vorige films. Daarnaast is er een beetje een thriller van gemaakt. Dat is misschien iets dat wel in wat mindere mate had gekund, maar echt storen deed het me ook niet.

Jammer is dan wel de eerdergenoemde tekortkoming aan geslaagde grappen. In de gehele eerste helft is er maar één moment waarop ik hardop moest lachen, namelijk wanneer Alan huilt. Pas wanneer The Wolfpack terugkeert naar Vegas, komen er meerdere leuke scènes en komt ook weer de sfeer uit de eerste film wat meer terug. Het hele gedeelte in Ceasars Palace vond ik ronduit hilarisch. Hetzelfde geldt overigens voor het onverwachte moment in de credits.

The Hangover Part III is niet zo leuk of goed als het origineel. De vergelijking met het tweede deel vind ik wat lastiger. Deze film was minder grappig, maar als film zijnde wel wat beter. Ik heb er uiteindelijk dan ook toch wel van kunnen genieten. Het ontbreken van de hangover was een goede zet, maar tegelijkertijd het zwakste punt uit de hele film. Ik ben iig al lang blij dat ze weer teruggingen naar Vegas, in plaats van Bangkok. Die locatie leende zich wat mij betreft immers echt een stuk minder voor de fratsen van het drietal.

Geen lachsalvo per minuut, maar imo zeker een aangename afsluiter van de reeks.

avatar van Weijsenberg

Weijsenberg

Uitgemolken..

Fan van het eerste deel, maar daarna zoveel minder geworden. De lol is er voor mij wel vanaf en heb ook nauwelijks een lach op mijn gezicht gehad. Veruit het minste deel van de reeks en niet te vergelijken met de eerste. In mijn ogen waren beide vervolgen onnodig.

avatar van vicestar

vicestar

Ik hoop niet dat e rnog een deel vier komt. Wat was deze slecht. Ja er zaten wel wat grappige scene's in maar meeste kennen we nu zo olangzamerhand wel.

Deel een vond ik echt leuk deel twee werd al wat minder maar dit deel was geen eer meer mee te behalen.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik ben nooit een liefhebber geweest van The Hangover films. Maar eerlijk is eerlijk, om het 1e deel heb ik nog wel enigszins moeten lachen. Deel 2 heb ik overgeslagen en dat had ik met dit 3e deel eigenlijk ook moeten doen. Het is allemaal een herhaling van cliché's die al 100 keer voorbij zijn gekomen. Plus het feit dat de film voornamelijk (naast het volledige Wolfpack uiteraard) om Alan en Mr. Chow draait. En in mijn ogen zijn dit de meest tenenkrommende personages die ik ooit heb gezien. Godzijdank is het stukje tijdens de aftiteling vrij episch qua humor dus dat tilt m'n score nog naar 2*.

4/10 (IMDB)

avatar van sofripa

sofripa

Dat wat de Hangover groot heeft gemaakt wordt hier totaal verlaten. Dom. En dus hou je iets van standaard over. En das gewoonweg te weinig om je te laten lachen. Of om verder nog iets zinnigs over te schrijven. Onvoldoende. 2,5 sterren

avatar van snikkertje1

snikkertje1

Hele leuke film waarbij je deel 1 en 2 gewoon even aan de kant moet zetten. Deel 2 was helemaal niet zo geweldig

avatar van frolunda

frolunda

Een stuk frisser ten opzichte van deel twee,al was het ook weer niet allemaal hoogstaand.Wel een goed idee omdat hangover gedeelte achterwege te laten,zo zit je gelukkig niet naar de zoveelste herhalingsoefening te kijken.Verder was dit gewoon een vrij leuke comedy.

avatar van Jaarme

Jaarme

Als je de films gaat vergelijken kom je wel wat bedrogen uit.

Deze film is natuurlijk een stuk slechter als z'n voorgangers

Omdat sommigen stukken wel grappig waren toch geen 2.0 gegeven

Gr

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Sommigen zullen Cho wel als erg irritant zien, maar ik vond juist dat hij ervoor zorgde dat dit Hangover-deel met moeite nog naar een voldoende werd getrokken. Hij zorgde voor de leukste en humoristische verwikkelingen in deze verdere niet bijzondere komedie. Denk dat de Hangover-formule nu ook wel uitgewerkt is.

avatar van Dominootje

Dominootje

De grappige momenten zijn nu zeldzaam geworden een mogelijk deel 4 ga ik me niet meer aan wagen (:

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Het draait in deze film wel erg veel om het personage van Galiafianakis. Die probeert hier regelmatig net iets teveel grappig te zijn. Hierdoor melkt hij grappen vaak iets te lang uit, waardoor ze dus niet grappig meer zijn.

De bijrollen van Goodman en het gestoorde personage van Jeong zorgen hier en daar nog wel voor wat leuke momenten.

Over het algemeen de minst leuke van de Hangover serie die nog wel redelijk uit te zien is, maar het is zeker geen topper. Hij had ook wel 10 tot 20 minuten korter mogen duren.