• 9.379.683 stemmen

The Hangover Part III (2013)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 30 mei 2013

Plot The Hangover Part III

"It all ends."

Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de 'Wolfpack' het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen...

avatar van nlanaconda

nlanaconda

Minste van de drie delen. Mist het complete "Hangover" principe. Bevat wel leuke stukjes en is ook wel vermakelijk om naar te kijken, maar haalt het voor mij bij lange na niet bij deel 1.

avatar van RaouL#1

RaouL#1

Duidelijk uitmelkerij geweest deze film. Zeldzame grappige momenten maar kan niet tippen aan de vorige 2 delen.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik denk dat ik deze maar oversla!

avatar van Nitraat

Nitraat

ik vond de film een stuk groffer dan de andere delen, er zaten veel grappige momenten tussen maar de sfeer die er in de vorige films inzaten was bij deze helaas niet het geval. ze hadden de grappen met dieren er misschien beter uit kunnen laten aangezien dat bij sommige in het verkeerde keelgat kan schieten wat ik best logisch vind.

Maar om deze film nou helemaal niet te gaan kijken vind ik een beetje onzin. want het einde is geniaal

avatar van joostus

joostus

Deze film heeft niks meer te maken met het woord 'hangover', ook het concept van alcohol, drugs, party en wakker worden en niet meer weten wat er gebeurt is is totaal niet meer aan de orde in deze film. Beetje jammer. Je kan misschien zeggen 'dat concept kennen we nu wel..', maar dat concept werkte wel en was wel gewoon leuk.

avatar van jespertje13

jespertje13

morgen naar the hangover part 3 ben benieuwd!!!!

avatar van Timmy757

Timmy757

Waar ik al bang voor was na het zien van de trailer lijkt aan de reacties hier te zien ook het geval te zijn.... The Hangover is niet meer the Hangover. Ik zal er ongetwijffeld nog wel heen gaan, maar ik word wel steeds minder enthousiast.

avatar van Shinobi

Shinobi

"I told myself, I would never come back."

Vanochtend in de bios meegepakt en ondanks enkele negatieve berichten is het me allemaal best meegevallen.

Ik ben blij dat dit geen herhalingsoefening is geworden van de eerste twee films en er zo op een andere voet verder wordt gegaan, hierbij worden de nodige referenties gemaakt naar de vorige delen en het verhaal sluit hier prima op aan, met o.a.: de terugkeer van Jade en de baby die is opgegroeid en Mr. Chow die uit de gevangenis in Thailand is ontsnapt.
Overigens is hier niet echt sprake van een 'hangover', om die te zien moet je wel even wachten tot de film is afgelopen. Ik kreeg hierbij gelijk weer een flashback naar de vorige delen, erg grappig om Stu met borsten te zien en Mr. Chow die het weer eens niet kan laten om naakt rond te lopen. Dit is meteen ook het gedeelte waar ik het hardst om heb gelachen.

Dit deel deel staat duidelijk in het teken om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Zo wordt er eindelijk ingegaan op Alan's problemen en krijgt Mr. Chow meer screentime.
Al moet ik zeggen dat het met deze aanpak niet al te grappig meer wordt en de extreem gekke situaties uitblijven.
Wat wel blijft is de chemie onderling tussen de Wolfpack en de conversaties. Als dat niet meer helpt dan is er altijd Zach Galifianakis die de boel redt, bijvoorbeeld de scène waarin hij zo overdreven huilt als parodie op de huilende neger van YouTube.

Verder moet je niet al teveel grote verrassingen verwachten, op een plotwending na. Die Mr. Chow ziet er toch slimmer uit dan dat hij eruit ziet, hierbij zorgt ook hij voor wat interessante situaties met zijn karakteristieke uitspraken.

Al met al best wel een vermakelijke comedy, al moet je er niet al te hoge verwachtingen van hebben. Maar het kijkt toch best aardig weg. Het is duidelijk dat de koek nu op is, ze mogen het van mij wel bij dit laatste deel laten zoals de makers al van tevoren hebben aangegeven.

Kleine 3,0 sterren.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Verreweg het minst grappige deel van de film, ik ben erg blij dat het geen copy paste film was zoals deel 2. Maar ja, het leukste deel van de film was het korte deel waarin het wel een hangover was. Daarom weet ik niet of dit nou een goede keuze was, timing van humor was slecht alles ging net iets te lang door en de focus op Alan en Chow was voor mij ook iets te groot, tuurlijk heb ik ook een aantal keer moeten glimlachen en 1x echt gelachen maar dat was niet genoeg.

The hangover trilogie eindigt met een Hangover, een slecht gevoel na een zeer geslaagd begin van de trilogie wat zo onverwachts en origineel was dat het voor mij een van de betere komedies is. Helaas was deel 2 minder en een slechte film vanwege het gebrek aan originaliteit en creativiteit, maar gelukkig wel grappig nog. deel 3 is

iets origineler maar minder grappig

avatar van FILM!BOY!

FILM!BOY!

Ik snap niet wat mensen klagen over deze film. Oké; het is nou niet bepaald een komedie te noemen, maar meer een misdaad thriller met hier en daar een grap(je), maar het is geen slechte film: goed geacteerd, leuk verhaal. Ik heb de film afgelopen woensdag avond in de bioscoop in het Sony Entertainment Center in Berlijn in het Engels gezien tijdens een studie reis met school. Er werd gelachen en niet zo zacht ook, maar wel kort. De groep waarmee ik op studie reis was was ook positief over de film. Ik persoonlijk vond dit het leukste deel uit de Hangover trilogie. 4,0

avatar van leidsehoodie

leidsehoodie

Dit is zo'n film waarvan je weet/vermoedt dat hij gaat tegenvallen, maar die je toch heel graag wil zien. Ik ben benieuwd!

avatar van Elineloves

Elineloves

Helaas het minste deel, maar hey, Cooper en Helms zijn zeker de moeite waard. Ik heb niet veel met Chow, maar ik kon hem enigszins verdragen, maar Adam.. nee. Ik vind hem vaker niet grappig dan wel grappig. Jammer. Vooral in deze film was hij op momenten onuitstaanbaar.

Verhaal is anders, maar ergens ook weer niet. Ik vond de humor minder en de actie ook. De film moet het hebben van een paar humoristische uitschieters maar kabbelt verder rustig voort. Soms beetje te lang.

Het echte gevoel, de sfeer van de voorgaande films, ontbreekt. Jammer.

Wel aardig vermaakt, maar had me verheugt op een leukere afsluiting.

avatar van halfbloedje

halfbloedje

Niet beter dan de eerste maar toch vermakelijk. Vind het jammer dat het niet zoals de eerdere delen gaat en dat het nu meer misdaad komedie is. toch zit er nog wel grappige grappen in. een 3.0.

avatar van N811

N811

de trailer ziet er geniaal uit.

avatar van rep_robert

avatar van rep_robert

Helaas zijn je 12 uurtjes net voorbij

avatar van M013

M013

Kan niet tippen aan deel 1 en 2.

avatar van ewalduss

ewalduss

Deze film moet het vooral hebben van het personage Alan. Het begint goed met een grote grapdichtheid, maar vanaf het moment dat Marshall de Wolfpack van de weg afrijdt kakt het grotendeels in. Hierna kabbelt de film rustig voort met af en toe nog een goede grap van Alan, een irritante Mr. Chow en vooral veel plotwendingen. Al met al redelijk vermakelijk, maar ook niet meer dan dat.

avatar van jippie2010

jippie2010

De minste van de drie.

Misschien teveel van het originele concept afgestapt,

maar de personages geven een vertrouwd gevoel.

Genoeg lachmomenten, het had nog wat meer bizar gemogen,

maar ik heb me zeker vermaakt.

Ik kan me voorstellen dat deze film leuker is in de bios dan thuis op de bank. *3,5

avatar van mvd1968

mvd1968

Belabberde film. Vergeleken met 1 en 2, een slecht aftreksel. Leukste stukje was na de aftiteling.

Wat een blamage om zo een reeks te eindigen. Zat geen gang in. De rollercoaster zoals bij 1 is absoluut hier niet aan de orde......................

avatar van Dirtdiver

Dirtdiver

Het eerste deel overtreft beide navolgende delen gigantisch, maar toch weer lekker gelachen!

avatar van thijn123

thijn123

Ik heb hem gisteren gezien en had hele lage verwachten aangezien de kritieken zo slecht waren.
Nou zeg, ik zal wel een heel slecht gevoel voor humor hebben maar ik heb eigenlijk continu in een deuk gelegen, mijn tante ook. Waarom? Alan! Eigenlijk was 90% van mijn gelach om hem. Alles wat ie zegt vind ik vrijwel hilarisch, elke reactie die hij geeft moet ik weer lachen, voorbeeld Phil geeft Alan een compliment dat ie een leuk vest aan heeft, zegt Alan 'Ja is van me vader, droeg die toen die dood ging' (terwijl ze vader de dag daarvoor is overleden). Dit is maar een voorbeeld want als ik alles zou moeten opnoemen zou ik een hele alinea kunnen schrijven.

Eigenlijk van het begin de scene met de giraf tot het eind de hangover na de aftiteling heb ik gelachen en me vermaakt! Ik vond het continu gewoon vermakelijk en het verhaal, weliswaar dun maar zeer onderhoudend. Vond John Goodman ook echt geweldig spelen.

Het is inderdaad een andere film dan de eerste twee maar logisch toch? Als ze weer dezelfde formule hadden toegepast klaagde iedereen over het feit dat het weer hetzelfde was. Ik ben het daarentegen wel eens met de kritiek op Mr. Chow. Waar Alan nog iedere keer verrassend uit de hoek komt, wist ik het met op een gegeven wel met iedere keer dat 'motherfuckers', zijn lachje etc.

Kortom, zeer vermakelijk film en als je Alan in de vorige films lachen vond vind je deze waarschijnlijk ook hilarisch omdat hij non-stop iets grappig zegt/doet.

avatar van zzz_dafnuh_zzz

zzz_dafnuh_zzz

Ik snap niet waar de extreem negatieve reacties vandaan komen.

Het is inderdaad niet meer 'hangover' als het gaat om de titel en de inhoud van de film.

Want pas in de allerlaatste scene is er sprake van een hangover. Maar buiten dat is het verhaal echt wel grappig en zeker de moeite waard.

Het verhaal, tja, maar qua humor: top! Ik heb constant in een deuk gelegen.

En bovendien ook erg prettig: onverwachte wendingen in het verhaal!

avatar van Strike0ut

Strike0ut

Het is ook gewoon een goede komedie. Als je kijkt wat voor komedies er de laatste tijd in die bios draaien, is dit toch echt de beste van de laatste tijd. Ik kan met niet voorstellen as je deel 1 en 2 leuk vond, dat je dit een waardeloze film vind.

Je moet hem alleen niet zien als een vervolg. Ja, er komen dezelfde personages in voor en ja het verleden wordt er bij gehaald, maar je moet het meer zien als een losstaande komedie film en dus heen gaan zonder er al te veel van te verwachten.

En vermijdt voor komedies altijd die domme trailers, want die geven te veel weg vind ik altijd.

avatar van LaNadine

LaNadine

Ik vond deel 1 echt slecht, dus ging met nogal lage verwachtingen naar deze film. Het feit dat het niks meer met het woord 'hangover' te maken had vond ik juist een pluspunt. Het was een soort misdaad/actie/komedie en ik heb zelfs een paar keer hardop gelachen. Maar de dierengrappen mochten er wat mij betreft uit en meneer Chow werd soms wel erg irritant.

Prima om een keer in een volle bioscoopzaal gezien te hebben, maar geen film die ik thuis nog eens voor de lol zou gaan kijken.

avatar van soom

soom

Alan, what did you do?

Hehe, eindelijk. Eindelijk is Todd Philips adolescent geworden, een verbetering ten opzichte van die vorige puberale ongein, waarin hij zijn acteurs ook meesleepte. Ik zie veel liever nog eens Due Date, kan dat niet genoeg benadrukken, want de humor die daarin werd vormgegeven, dat was die van mij, The Hangover I, II, en tussen haakjes (III) is dat niet echt. Hoewel ik Zach Galifianakis wel leuk vond, het grootste deel van de film. Bradley is te gladjes en zich te bewust van het feit dat hij een mooie gozer heet te zijn, Justin Bartha is zoals altijd schattig (komt ook grotendeels door the Rebound denk ik), en Ed Helms bungelt er naar mijn idee juist het meest bij, zijn karakter was ook leuker in de vorige 2 delen. Ik had niet gedacht erg te zullen lachen, dat viel dan wel weer mee, maar ik, waarschijnlijk als enige van deze aardbodem, hoop dat dit het was. Het heet natuurlijk wel de finale, maar als de kassa's rinkelen, dan is men al gauw geneigd om toch maar weer een deel eraan vast te plakken, is mijn vermoeden.

Leuker dan ik dacht, voor de zoveelste maal, en het aftitelingsfilmpje was ook geweldig, precies zoals de trilogie aan elkaar hangt van puberaliteit. (of is dat geen woord?) Hm.. 3,5*.

avatar van Oriana

Oriana

soom schreef:

Alan, what did you do?

Dat is zijn karakter ook gewoon (de gladde, coole mooiboy), dus dat zet hij ook gewoon heel goed neer.

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Flauwtjes.

Men had wellicht beter voor een kopie gekozen - jawel -, want The Hangover zonder hangover is het simpelweg niet. In de plaats daarvan krijgen we een misdaadverhaaltje voorgeschoteld waarbij de Wolfpack enkele bekende tussenstoppen maakt.

Erg veel lachen levert het evenwel niet op. Daarvoor ligt de nadruk veel te veel op Alan en Chow.

In het geval van Zach Galifianakis is dat niet erg, want die heeft wat komisch talent, maar Ken Jeong is erg nadrukkelijk aanwezig. Heel soms is hij grappig, maar om nu honderd keer 'motherfuckers' met dat irritante stemmetje te horen...

Door de uitgebreide rol van die twee krijgt de rest weinig te doen. Bradley Cooper heeft werkelijk niks te doen en ook Ed Helms had wel wat meer verdiend.

Verder duurt het gelukkig niet al te lang - al komt de film ondanks een drietal opflakkeringen nooit echt op gang. De slotscène is voor velen blijkbaar het hoogtepunt, maar ik denk daar anders over. Zo'n fotomomentje als in de vorige delen is toch stukken leuker.

2,5

avatar van Lennon

Lennon

Ik vond m een stuk leuker dan deel 2.

Heb me erg vermaakt, en vind het een waardige afsluiter van deze toch leuke trilogie!