• 9.377.760 stemmen

The Hangover Part III (2013)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 30 mei 2013

Plot The Hangover Part III

"It all ends."

Deze keer is er geen huwelijk. En dus ook geen vrijgezellenfeest. Er kan niets misgaan, toch? Wanneer Alan (Zach Galifianakis) na de dood van zijn vader door een diep dal gaat, is de 'Wolfpack' het enige wat hij nog heeft. Het gezelschap komt samen wanneer ze door een zaak uit het verleden achtervolgd worden. Maar Las Vegas is slechts één van hun stopplaatsen...

louisvf schreef:

Misschien omdat die volwassen zijn? Niet slecht/persoonlijk bedoeld maar de meeste, positieve reacties liggen onder de doelgroep (vb hierboven, 16 jaar) en daardoor niet echt een goede

referentie...

Daarbij moet je ook rekening houden met het feit dat deze film nog maar net te zien is in de bioscoop. De echte fans gaan er dan ook meteen op af. In het algemeen krijg je dan een relatief hogere score te zien in de eerste weken na de release. Dit is nu al niet het geval... Wanneer binnen een paar weken, de filmfanaat, toerist of downloader deze film aanschouwt zal de score zeer zeker lager liggen... Een eindscore rond de 2.5/5 voor een grote productie als deze is natuurlijk alles behalve "algemeen heel positief".

Ik ben zelf 17 + ik zocht vooral reacties op twitter van gewone mensen die 'm allemaal lachen vonden. Ach ja ik zie het wel haha.

avatar van dennis s.

dennis s.

net naar de première hier in Arnhem geweest, film begint leuk, maar vind hem al snel wegzakken naar bedenkelijk niveau. Enige die me af en toe nog aan het lachen kreeg in de film was Zach. Jammer ik had er meer van verwacht na het zien van de trailer.

Wel na de aftiteling nog even blijven zitten allemaal...

avatar van voskat

voskat

Merkwaardig laatste deel. Je zou verwachten dat de serie met een klapper uit zou gaan, maar dit is met enorme voorsprong het tamste deel van de trilogie.

Er valt nog niet de helft te lachen van de eerste twee delen. Eigenlijk is het niet zozeer komedie als een soort veel te trage Mission Impossible met veel minder spektakel.

Onbegrijpelijk.

avatar van voskat

voskat

Niet echt, toch?

Op zowel de Nederlandse als de Belgische sites krijgt hij voornamelijk 2 van de 5 sterren.

Overigens ben ik het met die recensies behoorlijk eens. Teleurstellende film met bizar weinig humor.

avatar van yeyo

yeyo

voskat schreef:

Niet echt, toch?

Ik denk dat weinig professionele recensenten het zouden wagen om iets als The Hangover III een echt hoge beoordeling te geven. Uit de recensies zelf maak ik echter op dat de Belgische persleden een veel groter fiasco verwachtten en dat er toch nog wel wat te lachen valt. Meestal zijn critici minder mals voor een vervolg in een 'low brow' franchise als The Hangover.

avatar van altijdcritic

altijdcritic

Wat een gedrocht. Ik maar denken dat ik de slechtste film ooit heb gezien maar het kan nog erger. Laatste comedy´s moeten het vaak van 1 goeie grap hebben. Hier zit er geen 1 in. Het gaat nergens over. Het begin al volgens phil ontsnapte chow uit de zwaarst beveiligde gevangenis in bangkok. Hij gaat door een riool en that´s it Als deze geen razzie wint weet ik het niet meer.

altijdcritic schreef:

Ja maar als ik naar jou ratings kijk op je account neem ik jou oordeel bij voorbaat al niet meer serieus...

• 11915 berichten

Viel me na alle slechte verhalen nog wel mee, maar leuk is anders. Het is gewoon eeuwig zonde dat een serie die met zo'n knaller begint zo braaf eindigt. En Alan wordt per keer irritanter.

• 11915 berichten

Was er ook niet blij mee dat het dierenleed tot drie maal toe als een leuke grap werd gezien.

BlueJudaskiss schreef:

Werd er veel gelachen in de zaal?

avatar van dexterr

dexterr

ik vond de film erg slecht, ik zou geen moeite doen om naar de bioscoop te gaan!

dexterr schreef:

Werd er veel gelachen in de zaal of was het vrij humorloos?

thijn123 schreef:

Werd er veel gelachen in de zaal?

Nee, niet echt. Hier en daar werd wat gegrinnikt en soms iets harder dan dat, maar het bleef voornamelijk vrij stil.

BlueJudaskiss schreef:

Hmm, ja de reviews zijn nogal slecht maar op twitter wordt er toch heel positief gereageerd, voornamelijk over Alan en Mr. Chow die ze hilarisch vinden, Melissa Mcarthy en de end-credits scene.

• 11915 berichten

Melissa McCarthy is de nieuwe melkkoe van Hollywood. Chow en Alan zijn dodelijk irritant, en de endcredits-scene is inderdaad erg leuk, maar tevens ook het bewijs dat een Hangover-film geen Hangover-film is zonder hangoverscene. En dat deel 2 toch echt veel leuker was.

avatar van The Oceanic Six

Ik vind dit toch ook wel vrij negatieve reviews hoor.

Als het echt klopt..wie verzint het nou om van Hangover 3 een serieuze film te maken met thriller elementen? man man man.

avatar van yeyo

yeyo

The Oceanic Six schreef:

[Ik vind dit toch ook wel vrij negatieve reviews hoor.

Ik moet de eerste sequel in een franchische van 'gross out' humor die écht positieve reviews krijgt nog tegenkomen. "Het valt best wel mee" is zowat het grootst mogelijke compliment dat een film van dat kaliber kan krijgen.

avatar van dexterr

dexterr

thijn123 schreef:

Werd er veel gelachen in de zaal of was het vrij humorloos?

viel wel mee, vooral in het begin maar er was geen moment dat ik echt dubbel lag, er zat wel humor in maar lafjes

avatar van the new guy

the new guy

yeyo schreef:

Hamlet 2 is duizendmaal grappiger dan deel 1.

Hamlet 2 (2008)

avatar van rep_robert

Dankzij de voornamelijk negatieve recensies ben ik met mijn hart vast de bioscoopzaal in gegaan in de hoop dat het uiteindelijk wel mee zal vallen. Gelukkig viel het ook mee.

Maar laat ik wel met de deur in huis vallen: The Hangover III is inderdaad lang niet zo leuk en grappig als deel 1 en gedeeltelijk deel 2. De opzet van the Hangover films waren bijzonder grappig en daar lag ook de kracht. Doordat dit deel voor een andere aanpak kiest verliest het een beetje die magie. Daarnaast zijn de situaties waarin de lui belanden inderdaad niet echt grappig en lijken redelijk inspiratieloos en kunnen niet tippen aan de gebeurtenissen in deel 2.

De kracht van de trilogie ligt vooral in de chemie van de drie hoofdrolspelers(ja, ook Doug is weer het bokkie dit deel). De dialogen onderling redden de film en af en toe de komische momenten die de geweldige Galifianakis met zijn charisma uit de hoge hoed tovert. Af en toe slaat het wat door in het Stu afkraken, maar al met al levert hij toch vaak een glimlach op. Vooral de sensuele spanning in de pawn shop en de parodie op een bekend Youtube filmpje met de jankende neger zijn best hilarisch. De twist halverwege dat ze die 21 miljoen stelen van Goodman's personage is ook leuk bedacht en uiteraard kent de film gelukkig ook nog een geniaal stukje in de aftiteling waar Stu boobies heeft..

Ach! Het is inderdaad lang niet zo goed als deel 1 en deel 2, maar alsnog beter en vermakelijker dan het gros van de komedies die mijn pad kruizen. Dat valt niet te ontkennen. Ik had van tevoren ook nooit verwacht dat deze film het origineel kon evenaren. Het is i.i.g. wel een leuke afsluiter.

rep_robert schreef:

Goede recensie! Denk eerlijk gezegd dat de reacties overal misschien nog wel meevallen omdat mensen en super slecht verwachten door de reviews haha.

avatar van floriswakka

floriswakka

Hangover drie had beter gewoon alleen drie kunnen heten, want een hangover komt hier niet eens in voor.

Al met al een behoorlijke afknapper. Je zit 100 minuten te wachten op het moment dat de film echt gaat beginnen, en dan is ie ineens al afgelopen.

Er zit wel een handjevol dijenkletsers in, maar de serie gaat wel echt als een kansloze nachtkaars uit.

avatar van schumacher

schumacher

Tgoh; ze hebben het over een andere boeg gegooid, het was serieuzer. Verschil tegenover de vorige 2 is dat er deze keer geen hangover is, behalve helemaal op het einde (je gaat eerst voor een x tal sec de aftiteling zien en dan komt er nog een klein stukje). Dat kleine stukje is dan ok nog het allerbeste vd film. Ik vond het de minste vd 3 maar ondanks alles keek de film lekker weg, heb ik me niet zitten vervelen.

Bezoekje aan de cinema waard? Tis op het randje.

avatar van djinnieboy

djinnieboy

Het blijft een lache film! Ik kijk ook erg uit naar About Last Night.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Heel matige en dier-onvriendelijke deel. Alleen de Chow-scenes waren een beetje leuk. Het is elke deel achteruitgegaan met de reeks.

Deel 1: 4,0 *

Deel 2: 3,0 *

Deel 3: 2,0 *

avatar van DV1984

DV1984

Is deze nu in Amsterdam opgenomen?

avatar van altijdcritic

altijdcritic

Jammer genoeg niet anders had je Amsterdam de schuld kunnen geven

avatar van bandai007

bandai007

Ik snap de kritieken niet over de film. Hij is zeer grappig, en waarschijnlijk de grappigste van de serie. Net omdat het originele concept niet helemaal gevolgd werd, voelde alles fris aan. Mr. Chow was inderdaad de ster van de film maar ook de chemie tussen de rest van de mannen was zeer goed. Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden.