Zoolander (2001)
Met onder meer: Ben Stiller, Owen Wilson en Christine Taylor
Releasedatum: 6 december 2001
Bekijk via Netflix
Plot Zoolander
"3% Body Fat. 1% Brain Activity."
Derek Zoolander, een succesvol mannelijk model, komt er op een dag achter dat zijn beste dagen in het vak achter zich liggen. Al een aantal jaren is hij uitgeroepen tot Male Model of the Year, maar dan gaat de felbegeerde titel opeens naar nieuwkomer Hansel. Dan wordt Derek benaderd door een zekere Mugatu die hem perspectieven biedt voor een nieuwe loopbaan. Wat die mysterieuze figuur er echter niet bij vertelt is dat hij van plan is de premier van Maleisië te vermoorden.
Derek Zoolander
Larry Zoolander
Scrappy Zoolander
Todd
neo
Heb vooral genoten van David Arnold's score, die zijn steeds meer op electronica beruste stijl nog meer doorzet dan anders. Neem de vele electronische beats die in zijn Bondscores steeds meer ruimte innamen. Heeft vaak veel weg van een compositie tijdens een feest in Die Another Day. Heerlijk aangedikt en al.
Fangs (crew films)
Met een aantal goede grappen, veel kleine rolletjes van bekende acteurs en actrices, de lekker vet aangezette rollen van Owen Wilson (Hansel) en Will Ferrell (Mutagu), de stompzinnnige humor, de ongewone muziek en een toch wel redelijk origineel verhaal, een dikke meevaller! De film heeft echter toch wel een paar saaiere stukjes, waardoor ik uitkom op 3*.
blondegod8
Wat een tegenvaller! Zal waarschijnlijk de slechtste film van Ben Stiller zijn! Toch een paar keer moeten glimlachen..... desondanks 2 *
Modar
Opzich wel geinige film, paar leuke geintjes en stiller acteerd er wel goed in.
kijkt makkelijk weg en gaat idd nergens over.
3 sterretjes
lucid dreamer
wat mij betreft is deze film erg onderschat in de media, maar ik moet toegeven dat ik een zwak heb voor Will Ferrell in het bijzonder en de Frat Pack in het algemeen {al zijn enkele van hun films afschuwelijk}.
je moet er klaarblijkelijk van houden. ik kan daarom slechts zeggen dat men deze film moet proberen om tot een oordeel te komen.
4.0 sterren.
moioe en prachtige film.
Maguta en zoolander waren er zwaar over
3.5
Castor Troy
Sluit ik me helemaal bij aan, wat een irritante rotfilm!!
De humor is zo overdreven, laag!
Kevin13
Die lage humor maakt de film juist zo
en
Marki_san
Ben Stiller en Owen Wilson zijn een gouden duo...als die twee samen spelen komt het altijd goed. Zoals in deze film. Derek en Hansel zijn twee geweldige personages. Wat ook leuk is, is dat er zoveel beroemdheden erin meespelen. De humor is soms een bééétje flauw maar dankzij Stiller en Wilson blijf ik glimlachen... 5*
Weirdo Wizzy
Nou ik heb deze één keer proberen te kijken, maar na drie kwartier heb ik hem er maar afgezet. Wat een slechte komedie zeg het zal mijn humor wel niet zijn. 1,5 ster en dat terwijl ik hem niet eens heb uitgekeken hihihi
meiting
Ik vind het een superfilm!!! Krijg er niet genoeg van =)
Ben Stiller en Owen Wilson zijn inderdaad een gouden duo, die twee bij mekaar en je stopt niet met lachen.
Leukste scene vond ik wel met dat maquette met Zoolander en Mogatu..." A building for ants??" Een dikke 5 verdient!
Kevin13
als je hem niet helemaal afgekeken hebt moet je er ook niet op stemmen
Eazyfan
Het duurt niet lang tot ik een film zo slecht vind maar deze fim behoort tot de allerslechtsten die ik ken, slechte rollen, 1 echt grappig moment, voor de rest echt zielig en laag op alle vlakken, ik vond het verhaal niks, de humur stond me niet aan, gisteren gekeken terwijl Bitches Brew aanstond, het verschil in kwaliteit tussen de muziek en film kan niet groter zijn...
1* voor de moeite en voor die ene scene bij die tankstation
Ik snap die hype van 5* dus gewoon totaal niet.
Weirdo Wizzy
Die scene bij het tankstation was zo achterlijk vond ik he. Kon haast niet erger.
@Kevin13 Ja beetje flauw van me ik haal mijn stem wel weg
Shinobi
Wat een saaie, humorloze film is dit zeg. Ik dacht aan de hand van de trailer dat ik wel kon lachen om deze film, dus niet. Stiller en Wilson vind ik totaal niet boeiend en zijn niet grappig. Verder is het verhaal saai en nogmaals humorloos.
Ik geef 'm 0, 5 sterren.
tommykonijn
Leuke film om eens te huren, Ben Stiller redde wel de film want opna hem was er niet veel goeds, Het Script vond ik niet geweldig en Will Ferrell en Owen Wilson vielen me een beetje tegen in deze film soms wel grappig maar er had meer van gekund!
Eazyfan
Het zat er aan te komen, de eerste 0,5* ooit voor een film, kijk die geef ik zelfs niet aan gelijk welk muziekalbum dat praktisch waardeloos is, maar dit is me te erg voor woorden. Werkelijk niks goeds aan de film, dit moeten ze terroristen laten kijken om antwoorden uit ze los te krijgen
. 89min van irritatie, niks grappigs eraan, 1 ding vond ik leuk om te zien. Als ben terug keert naar zijn vader en broers, dan pas merk je hoe zielig hij en deze film wel niet zijn.Maar zelfs hiervoor kan ik geen 1* opbrengen. Ben is en blijft een praktisch waardeloze acteur, zelfde voor Owen Wilson. Schande wie dit ook maar hoger dan 3* geeft vind ik eigenlijk.
Rocco1984
Lange tijd geleden dat ik em gezien heb, maar ik vond het juist erg grappig. De mode industrie wordt gewoon op de korrel genomen.
En dan die kop die hij elke keer trekt. Zeker hij is geen hoogvlieger, maar de korte rol erin van Will Ferrel maakt een hoop weer goed.
Voor de Ben Stiller haters:
DeCol
Niet zo geweldig, wel een paar x lachen maar film slaat totaal op niks. Storende film. 2* voor de cast waar ik altijd om kan lachen. Vanavond misschien is en kijken en eventueel mijn stem veranderen.
Thomas83
Droogkomisch bedoelde film en af en toe wat aardige spot met de modewereld, maar de meeste grapjes zijn losse flodders en Ben Stiller vind ik gewoon niet leuk in zijn rol. Hij kan niet komisch zijn door op zo'n manier wat over de top serieus te spelen, zoals bijvoorbeeld Charlie Sheen dat zo leuk deed in de Hot Shots-films. Al is die vergelijking ook weer niet helemaal eerlijk.
Ben Stiller is gewoon totaal niet geschikt voor de hoofdrol vind ik. Ik vrees dat hij zo'n rol niet aankan. Hij kan best een overdreven rol aan, dat heeft hij met zijn aardige rolletje in Dodgeball: A True Underdog Story laten zien, maar deze rol dan weer niet, en uiteindelijk is hij toch het beste in zeg maar zijn gebruikelijke rol van wat sukkelige vent die steeds overal de pineut van wordt.
De kostuums van de film zijn wel weer vrij aardig en de soundtrack inderdaad ook wel.
Die grap met de verschillende blikken en wat Ben Stiller steeds met zijn ogen deed was wel grappig. De rol van zijn vader viel me erg tegen.
Uiteindelijk toch een beetje zonde van mijn tijd, en de film duurt 89 minuten maar het leek wel een uur langer.
MiranLovertje
Heeeeeeeeeele maffe film waar je af en toe de slappe lach van krijgt. Toch vermakelijk voor tussendoor of in de late uurtjes
Santucci
Als je een stuk of 10 biertjes ophebt is deze film best grappig. Ik vind de film wel apart en origineel, maar Ben Stiller en Owen Wilson hebben echt wel grappigere films gemaakt.
Dudine
voorstukje zag er wel leuk uit
ik heb t tot de helft volgehouden, vond er echt niks aan
horrorjp
Indd vond het erg jammer ver8te er nog wel veel van. Ben Stiller speelde trouwens wel goed vond ik
dvdfreak123
niet echt een fantastische film maar geeft soms nog goeie momenten

Zoolander 2

Syngué Sabour, Pierre de Patience
Drama / Oorlog, 2012

Red Army
Documentaire, 2014
male modeltime magazine fashion showfashion modelfictional awards showabraham lincoln assassination coal minemodelleringabraham lincolnactor playing themself