Genre: Actie / Thriller
Met onder meer: Steven Seagal, Everett McGill en Katherine Heigl
Releasedatum: 7 september 1995
Bekijk via Disney+
Plot Under Siege 2: Dark Territory
"Last time he rocked the boat. This time the sky's the limit."
Casey Ryback reist samen met zijn nichtje op een trein die gekaapt wordt door terroristen die een vernietigende satelliet in hun bezit willen krijgen. Ryback gebruikt zijn Navy SEAL training om de terroristen te lijf te gaan.
Casey Ryback
Admiral Bates
Tom Breaker
Scotty
SSeagal
maar ik vond hem zelf wel beter dan de eerste deel en waarom komt de derde deel pas in 2007
Omdat hij eerst 1 goed jaar wil trainen

sinterklaas
Omdat hij eerst 1 goed jaar wil trainen

1??? wel 12 jaar!!!!!
Roodkapje
Geeeeeuwwww, al zoveel keren gezien. Een opeenvolging van onmogelijke actie, dwaze onliners. Er zat eigenlijk maar één verrassing in de film. In het laatste gevecht, normaal wint de slechterik eerst een beetje, en dan krijgt de held meestal op slimme wijze weer de bovenhand. Hier was het dus anders. De held won van de eerste keer.
Niet om kunstzinnig te benaderen dus.
Mescalino
Deze was echt slecht vergeleken met deel 1 ben benieuwd naar deel 3
nu een trein anders maar niet slecht
actie en vechten zat en hij blijft cool.
3,5 ster
Chattingforum
Zo zo een film met steven seagal is altijd goed.
Dus ik moet deze deel zien, trouwens ook nog deel 1 maar goed!
basketballerke
Weer een leuke film met Seagal. Toch wel een fantastisch acteur. De slechterik vind ik ook leuk spelen.
Chattingforum
Ah kwam er pas net achter dat ik deze film al heb gezien, echt supers!
Fangs (crew films)
Gewoon hersenloos vermaak, maar wat voor hersenloos vermaak! Eén van de beste Seagal-films. > 3,5*
kijkert
Lekker wegkijkfilmpje. Voldeed precies aan mijn verwachtingen.
Zo'n film waarbij je het niet kunt laten voortdurend cynisch commentaar te leveren, maar toch door blijft kijken.
3***
Mescaline
coole film van seagal coole gevechten en leuk en spannend verhaal 4 sterren!
sherena
Mooie film. Verhaal zit ook wel aardig in elkaar. De actie is top en dat is toch het belangrijkste voor een martial arts fan, toch?
mc ninja
ik a mlsmartial artist vind dit een goede film maar vond de eerste iets beter (maar ik zal hem nog eens herbekijken)
mikeh
vond de eerste leuker dan de 2e film, geef deze film 3 sterren omdat hij toch iets minder is.
verander mijn stem naar 4,5
zo vet die film en spectaculair einde
4,5 ster
sinterklaas
heeft derailed uit 2002 hier niet wat van weg ?
Der zijn wel meerdere films die hier wat van weg hebben.
maerk
De meeste films met Steven Seagal zijn echt helemaal niets aan...maar deze valt nog wel mee!!
niet bijzonder maar wel vermakelijk.
3,5 ster.
Pacino88
Blijft een uiterst vermakelijke aktiefilm, zeker een van de betere met Seagal. Vol geweldige quotes zoals: 'Assumption is the mother of all fuck-ups' en 'Nobody beats me in the kitchen.'
tukkerstein
Een van de betere van Seagal, maar echt niet geweldig. CGI (van oa. de satelliet) is echt om te huilen. Toch is de actie best leuk en is hij misschien nog wel beter dan het eerste deel (een trein spreekt mij meer aan dan een militair schip).
Usual Suspect
Aardige film, die weinig orgineel is en eigenlijk gewoon Die Hard in een trein is.
Seagal loopt zoals gewoonlijk geen schrammetje op, en knokt er maar lustig op los (wat overigens zeer vermakelijk is, omdat Seagal hier nog geen dikke gehaktbal is).
Dus de actie is in orde, maar de film is erg ongeloofwaardig en het einde is ronduit belachelijk (die domme gast met die koffer).
omdat het met de actie wel goed zit: 3***
DragQueen
Na het schip, komt ryback nu in een trein terecht. een leuk vervolg. en seagal doet weer wat we van hem gewend zijn. af en toe een leuke oneliner, en nogal een portie actie. die niet altijd even realistisch is. al hoeft dat bij films als deze, waar de aktie telt, natuurlijk niet. een soort van die hard in de trein. tenminste daar deed hij me aan denken. aardige film, die het niveau van de eerste niet haalt. er waren geruchten dat er een derde deel van zo komen. maar of casey ryback nog zo geloofwaardig is als 150 kilo wegende actie held? laat maar zitten. deze geef ik in ieder geval 2,5 sterren.
Nand
''nobody can beat me in the kitchen''
Ja ja , weer zo'n stevige actietrip van steven seagal. Die moves van hem zou ik ook wel 's willen leren. ik vond hem nog redelijk, veel dingen staken me tegen, de vreselijke special effects, de domme terroristen, steven seagal die nog niet eens een bloedneus kreeg in het eindgevecht... maar goed ik neem het er allemaal bij, het was leuk om tijd te verdrijven en om een paar leuke kungfu technieken te zien.de humor vond ik eigenlijk ook wel goed
ik moet wel even zeggen dat ik de eerste veel beter vond..
Pimolition
Geen B-film in ieder geval, komt er een deel 3?
Hopelijk wordt dat geen B-film.

Under Siege
1992

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'