• 9.374.502 stemmen

Gesproken taal: Engels en Hongaars

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Hostel: Part III

"Do you feel lucky?"

Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

In Film > Nieuws > Hostel: Part 3 (2010):

Ja, er komt wel degelijk een nieuwe Hostel, zo staat dat toch op IMDB. Ik heb hostel 1 en 2 nog niet gezien wel al enkele stukken en het ziet er me ook mooi uit. Ik zal ze later wel eens zien. Maar goed er komt een derde maar Eli Roth zal niet de regisseur zijn en dat vind ik wel jammer.

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Weet je ook al over wat deze zal gaan gaat deze weer meer over de daders en het netwerk of meer over de slachtoffers?

Lui (crew films)

Deel 3 gaat er zeker komen maar Roth zal niet de regisseur zijn. Waarschijnlijk wordt het Scott Spiegel. De film zal meteen naar dvd gaan en niet in de bios komen. Over het plot is vrijwel niks bekend. Ik denk wel dat het niveau behoorlijk gaat dalen...

Lui (crew films)

Over het plot is nog steeds niks bekend, al heb ik wel gehoord dat de film zich waarschijnlijk alleen in de Verenigde Staten zal afspelen...

avatar van kenn morozov

kenn morozov

JDSsmetje schreef:

Ik weet niet waarom je dat jammer vind,Eli Roth was wel regiseur van beide films maar Eli Roth is zeker geen goede schrijver,laat staan een goede regisseur,omdat Quinten Tarantino deze films heeft gemaakt komt toch nog alles ten goede, ook in het 3de deel gaat Eli Roth mee doen,als filmrol als een amerikaanse sergeant in de eenheid van Aldo Raine (die naar verluidt nog steeds door Brad Pitt gespeeld zal worden).

Iedereen weet,en je kan dit opzoeken dat Eli Roth 1 van de slechtste schrijvers en 1 van de slechtste regisseurs ter wereld is

avatar van mrwhite

mrwhite

Lui schreef:

het is dan al meteen duidelijk dat het derde deel niet veel beter zal zijn dan het tweede als het meteen op dvd komt

Lui (crew films)

Daar ben ik zelf ook bang voor. Maar toch ben ik erg nieuwsgierig!

Lui (crew films)

En zojuist is er bevestigd dat er toch een derde deel komt. De film zal geregisseerd worden door Scott Spiegel en de film zal zich afspelen in Las Vegas en zal gaan over een vrijgezellenfeest dat gruwelijk uit de hand loopt.

De film zal meteen naar dvd gaan.

Scott Spiegel

From Dusk till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)

Maargoed, dat was toen..kijken wat 't nu zal worden!

Lui (crew films)

Heb die film nooit gezien omdat ik geen fan ben van het eerste deel.

Ik vraag me wel af waarom ze Hostel 3 zich afspeelt in Las Vegas, dat Oostblokland gaf een heerlijke sfeer.

Tonypulp

Vind zo'n oostblok land meer een cheapshot tegenwoordig, ben er wel klaar mee eigenlijk. Las Vegas vind ik juist wel tof voor zo'n film, ben 't nog niet tegengekomen dus kan wel eens flink verassend uitpakken . Alleen dat grauwe/sombere, iets wat die landen wél hebben, zal hier moeilijk zijn (niet onmogelijk), denk dat 't ook iets anders zal uitpakken dan de eerdere delen, iets luchtiger maar nog steeds flink bloederig, maar dat zal wel blijken .

avatar van yeyo

yeyo

Zou ook voor een leuk contrast kunnen zorgen, zo tussen al die 'glitz and glamour'.

Lui (crew films)

Het filmen zal trouwens beginnen in augustus.

puckb96

update: de film gaat volgens IMDB en Wikipedia zich afspelen in Las Vegas!

Lui schreef:

De film zal meteen naar dvd gaan.

puckb96 schreef:

update: de film gaat volgens IMDB en Wikipedia zich afspelen in Las Vegas!

Ietsjes te laat Puck .

avatar van Neder0001

Neder0001

Ben benieuwd. Deel 1 en 2 krijgen naar mijn mening een te laag cijfer hier op Moviemeter, maar dat is mijn mening. De meeste mensen houden volgens mij ook niet echt van dit soort films. Ik ga deze derde deel zeker kijken.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Hostel 1 en 2 reeds gezien. Telkens met vrienden, ik zou het zelf niet opzetten.

Nu er een derde komt is de kans groot dat ik ook hier nogal verplicht zal worden deze te kijken.

puckb96

Is Tarantino betrokken bij het derde deel?

avatar van SlasherMovieMan

SlasherMovieMan

Zeker interesse indeze film. Deel 1 en waren zeer vermakend al zeg ik het zelf. Ook al klinkt het plot een beetje als een slap aftreksel ben ik toch benieuwd. Wordt het de laatste trouwens?

Jammer dat Roth er niet bij betrokken is

puckb96

De film heeft toch wel een MPAA rating

puckb96

noem jij dat een trailer?

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Regisseur van Intruder (1989) is (weer) terug, ben benieuwd.

avatar van mikey

mikey

hmmm.. dit kan wel wat worden. De eerste 2 delen zijn top.

avatar van Zandadder

Zandadder

mikey schreef:

hmmm.. dit kan wel wat worden. De eerste 2 delen zijn top.

Absoluut. Dit hou ik scherp in de gaten. Goed nieuws!

avatar van Theunissen

De trailer ziet er best aardig uit.

Trailer

Hoop wel dat ze het een beetje expliciet laten zien.

avatar van PEN15

PEN15

Zeker goed nieuws! En als Hostel I & II schijnbaar zo slecht valt bij de meesten..waarom zijn we dan inmiddels al bij deeltje III?

puckb96

ik vond deel 1 top en deel 2 was iets minder, maar volgens mij wordt dit deel weer lekker bruut en expliciet.

Extreem slecht

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Trailer ziet er nog best redelijk uit. Hopen dat Spiegel het niveau van Intruder weer een beetje kan benaderen.