Genre: Horror / Mystery
Gesproken taal: Engels en Hongaars
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part III
"Do you feel lucky?"
Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.
Carter McMullen
Nikki
Victor
Mossberg
mrwhite
Bon ik wist niet dat er een derde deel van was uitgekomen. Ik vond deel 2 al zeer zwak dus de kans is klein dat ik deze ga zien maar ik hou wel van slacherfilms dus je weet nooit
Corcicus
Een afschuwelijk slechte film, met als triest dieptepunt het moment waarop die vrouw de kakkerlakken naar binnen speelt. Waren me dat even slechte effecten. Het duurt bovendien meer dan een half uur alvorens de eerste dode valt. Een half uur van slechte dialogen en nutteloze situaties die in niets bijdroegen tot het eindresultaat. Verfoeilijk.
Elineloves
Zag deze film weer voorbij komen bij Jeroentjuhhhh, en ik had geen idee van het bestaan van deze film. Toch snel maar opgezocht. En ik heb me aardig vermaakt zaterdagnacht met deze film! Op de bank met het vriendje, pizza als snack erbij, wat passoa jus en Hostel III kijken. Bleek nog een fijne verrassing te zijn ook! Veel beter dan het tweede deel, wat meer verrassing en hoewel het met de gore erg meeviel, was er wel voldoende spanning en sfeer.
Vanaf de openingsscène wel aardig, goed toontje gezet, maar daarna vreesde ik even voor een martelversie van The Hangover, maar dit viel gelukkig mee. Wel enkele irritante en oppervlakkige personages, maar daar ontkom je niet aan bij dit soort films. Blij dat de meest irritant personen als eerste sneuvelden, behalve die kerel met die krukken, die was schattig en had langer mogen leven. De 'nieuwe' opzet was wel leuk bedacht, wat apartere kills, wat beter acteerwerk en het einde was, hoewel het wel een beetje 'er over' was, toch bevredigend genoeg.
Grunner
Niet wat je verwacht van de Hostel reeks maar wel een hele vermakelijke film waarbij je de dingen die je verwacht totaal anders lopen...
Umberto
Ik wist ook niet dat deel 3 van Hostel uit was. Net gekeken en verbaasd hoe slecht deze film is!!! De "special effects" zijn ultra-over-the-top-gruwelijk slecht!!!! Het verhaal (als je uberhaupt van een verhaal kunt spreken) was nog enigzins te doen maar de uitwerking echt bagger. De spanning en het duistere/slechte van deel 1 is echt ver te zoeken. Slechte acteurs, slechte decors, zeer slechte effects en helemaal geen sfeer. Helaas maar 1 ster, voor de mooie dames!
Hostel 1 - Goed
Hostel 2 - zeer matig
Hostel 3 - Bedroevend slecht
snarfje5508
Weinig spectaculair maar biedt wel wat je vraagt. Flauwekul en bloed. Vond dit zeker geen straf om te bekijken.
davey
was vermakelijk zeker als je niets te doen hebt , irriteerde me alleen aan het typisch hollywood scenes.
edwin1205
ik heb hem net gezien mooie martel sukken der in er wordt gewed op hij/zij hoe ze om het leven komen dit is veel beter dan 2
Niet slecht, zeker niet minder dan deel twee, maar dat maakt het helaas nog geen goede film. De film weet te profiteren van een redelijk verrassend script, een onverwachte nieuwe locatie (Vegas!) en een acceptabele cast, maar echt spannend wil het niet worden en op technisch vlak blijft het behelpen. Vooral de montage tussen de shots van het bruisende Las Vegas en de achteraf buurten waar de film zich afspeelt zien er zeer goedkoop uit. Daarnaast ontspoort de film behoorlijk in het laatste kwartier, waardoor veel van het voorgaande qua impact verloren gaat. De laatste minuten zijn echt bar slecht.
t3kn0b0y
Vermakelijke film. Hoewel je natuurlijk van Hostel I en II al weet hoe de film in elkaar steekt is er toch weer een leuk nieuw concept aan gegeven.
Omdat je weet wat het idee erachter is, is de spanning natuurlijk wel wat minder maarja je weet vooraf als je Hostel III gaat kijken en je 1 en 2 al heb gezien dat het zo in elkaar zit. Dus dat moet je daar ook niet teleurgesteld over zijn achteraf.
Hoewel het toch wel weer anders is want als je de vorige films heb gezien denk je natuurlijk dat die nikki in het complot zit wat eigenlijk helemaal niet zo blijkt te zijn.
Al met al vond ik het een leuke vermakelijke film en het concept blijf ik geweldig vinden dus hoop dat er nog een deel komt!
Totaal geen verwachtingen en na het zien van deze vreselijke poster (kan er geen andere gekozen worden) helemaal geen hoop meer maar tot m'n verbazing vond ik dit tot nu toe de beste uit de hostel reeks de film is zeer onderhoudend en kijkt lekker weg.
jojoshua
Wat een troep. De dialogen bestaan uit het heen en weer roepen van het woordje fuck (hoe belachelijk vaak kun je dit woord kwijt in een zin?!), het verhaal is slecht en de special effects belabberd. Zonde van je tijd en vervuiling van je geest.
Muchacho
Niet slecht niet slecht. Oke, de cgi is kut en het motief waarom die ene gast martelt is de grootste bullshit ooit, maar ik vond hem eigenlijk nog wel aardig
PEN15
Komt niet in de buurt van het geniale eerste deel. Titel dekt de lading niet meer, martel scenes stellen niks meer voor, veel minder spanning, bepaalde fragmenten werden lachwekkend die Oekrainer die niets meer te verliezen had (ondanks dat hij al drie dagen opgesloten zat was hij nog zo fris als een hoentje), HQ ergens in de woestijn, Scott overleeft een serie van zware explosies die al het bewijsmateriaal zou moeten vernietigen met een paar schrammetjes Bepaalde wendingen waren nog wel origineel, maar alleen standalone is dit een aardig filmpje.
Edie
Geniale eerste deel? Dat valt toch ook wel mee.. Maar inderdaad, dit derde deel is nog een stuk triester! Jammer dat de slachtkamer zo netjes is, de computers om te bieden etc.. Daarbij is heel veel gore ofscreen, vaak werkt dit wel beter maar je kijkt dit soort films toch wel een beetje daarvoor. Maargoed, in de eerste Hostel was al niet al teveel gore te zien.
Hmm.. 2* voor sommige best mooie shots.
TinkerTex
Geen Eli Roth, maar Scott Spiegel nam de regie op zich voor dit derde deel. Het budget is lager en mijn verwachtingen dus ook. De film is minder bloederig en sadistisch, maar heeft wel zijn charmes. Hij kent wat leuke plottwists en het concept an sich blijft intrigerend. Hoe slecht het dan ook mag zijn uitgevoerd. Het einde was dan weer flink ruk.
Geen hoogstaande horror, maar wel aardig.
SlasherMovieMan
Kan, ondanks een wisseling van regisseurs, Hostel: Part III een vermakende horrorfilm zijn?
Ik zou willen dat ik hem kon waarderen, maar God wat is dit toch een gedrocht van een film. Snap al gelijk waarom Eli Roth niet in de regiestoel zit. De eerste vind ik echt geweldig en de tweede was ook nog wel aardig, maar dit deel is gewoon :
....... waardeloos! Er zitten een paar redelijk in beeld gebrachte martel scènes in maar dat is dan het enige. Het acteerwerk is ronduit bagger, want dit is gewoon een dikke schijtfilm. De direct-to-dvd release is helemaal begrijpelijk. Hopelijk is dit het laatste deel in de reeks.
mock turtle
Verhaal redelijk goed. Ik was bang voor een 100% kopie van de voorgangers, maar nu wordt de kijker, die vermoedt wat er gaat komen, een aantal maal op het verkeerde been gezet. Hierdoor toch nog een zeer krappe 3*, want erg goed is het verder bepaald niet. Ook jammer dat het thema, waaraan de films hun naam danken, is losgelaten, want een 'hostel' komt hier helemaal niet meer aan de orde. Deel 4 is niet nodig...
otherfool
De minst slechte van de Hostel-films, en meer mag je niet verwachten van een derde deel lijkt me. Het eerste half uur is zelfs ronduit vermakelijk te noemen, met een paar aardig bedachte twists. Als het gemartel eenmaal begint valt de film echter ver terug; om de protagonisten geven we niks, van spanning is geen sprake en de hele opzet van het toekijkende publiek stond me niet erg aan. Het slot van de film blinkt uiteindelijk uit in potsierlijkheid, waardoor de sterke opening dan al weer is vergeten.
2*.
teaser
Ik vond het eerste half uur van de film helemaal niet zo verkeerd. Je wordt als kijker een paar keer op het verkeerde been gezet, en dat was best vermakelijk.
Zoals de user hierboven als schreef: wanneer het gemartel begint is het over met de verrassingen.
Die Scott bleek overigens wel erg goed in het afslachten van mensen Ik had bij de laatste scene verwacht dat hij ook lid was van deze club Die fiancee van hem... Die had er niet zoveel moeite mee gek genoeg.
Spartaan1986
Vermakelijk eerste half uur met een goede openingsscene en een 'Hangover' achtig sfeertje erna. Maar daarna neemt de ongeloofwaardigheid helaas toe. De regisseur probeert er teveel twists in te brengen wat uiteindelijk de film geen goed doet. Voorspelbare maar toch belachelijke slotscene. Schommelt tussen de 2,5* en 3* maar vanwege het slechte camerawerk (leek wel soap kwaliteit) wordt het de eerste.
scorepio
Tamelijk knap derde deel die toch wat minder professioneel oogt dan zijn voorgangers. De makers hadden volgens mij inderdaad "the hangover " gezien voor ze het script begonnen te schrijven. Al bij al zeker het kijken waard.
konynewortel
Aardig 3de deel , beter als de 2de maar niet zo goed als de eerste, niet vervelend om naar te kijken
neysen1985
wow!
wat een ongelooflijke strontfilm is dit zeg!
ga toch deel 1 of 2 kijken, want deze film is het niet waard!
Een schande voor deze prachtige horror reeks en eigenlijk voor alle martelfilms.
Ik hoop eigenlijk ook dat Eli Roth na dit deel weer de reeks overneemt, want die Scott Spiegel heeft er maar een puinzooi van gemaakt.
Hopelijk is deel 4 weer een verbetering in deze serie, want ik weet zeker dat er nog genoeg delen gaan komen want wacht maar af!
dutchtuga
Best wel vermakelijk, maar hier wordt lang niet alles uit het potentieel gehaald. De acteurs zijn een stel zoutzakken en de gore wil maar niet van de grond komen. Daarbij is de cgi echt van belabberd niveau (die kakkerlakken
). Ook had ik meer van het casino-uitgangspunt verwacht. Verder kijkt het best allemaal goed weg, maar het is duidelijk dat er weinig talent achter de schermen schuilde.
Melvv
Vermakelijke film met soms toch wat (positieve) onverwachte stuken.
3.0
Erwin39
Een zeer slechte film was dit...bah bah. Meer woorden heb ik er niet voor.
barcam
Vermakelijk derde deel in de Hostel reeks.
Veel bloed en bloot en alles terug lekker over de top.
Aangenaam kijkvoer met pizza en glas wijn.
ricone
de hele film zat ik tussen goed of slecht in, delen goed delen heel slecht,dus wat is het nou?
de gehele saw serie is beter, maar toch bij vlagen zeer vermakelijk

Hostel: Part II
2007