• 9.375.882 stemmen

Gesproken taal: Engels en Hongaars

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Hostel: Part III

"Do you feel lucky?"

Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.

avatar van ibendb

ibendb

Vreselijke poster...

avatar van killer13

killer13

ik heb hier een verschrikkelijk gevoel over, dat eli roth niet meer regisseert is voor mij een slecht voorteken. maar goed dat hij wel nog het script heeft geschreven.

avatar van Olifantenstaart

Olifantenstaart

Niet dezelfde regisseur... En wat met Tarantino (producent), is die ook weg? Geen goed gevoel dus, maar laat ons hopen op het beste.

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Ik heb van Intruder (1989) genoten en van From Dusk Till Dawn 2 (1999) juist weer niet, dus wat mij betreft kan het twee kanten op gaan met Hostel: Part III. Met Intruder (1989) had hij duidelijk laten zien potentie te hebben om tot één van de betere regisseurs te horen, helaas maakte hij dit later niet meer waar. Ik vond zowel Hostel I als deel II eigenlijk helemaal niet zo bijzonder, maar ik kijk hier toch wel een beetje naar uit. Ik ben zeer benieuwd wat de verandering van setting voor de franchise zal betekenen. De trailer zag er zeker niet verkeerd uit.

avatar van Nitrouz

Nitrouz

Een derde deel, straight to DVD, lelijke poster, geen hoge verwachtingen.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Ik denk niet dat dit echt 'geweldig' gaat zijn maar ik ben toch benieuwd. Deel 1&2 waren ook wel ok. De trailer zag er toch redelijk uit.

avatar van puckb96

puckb96

tja. Ik ben hier wel benieuwd, ondanks dat deel 2 erg slecht was.

DiDa

Het ziet er naar uit dat dit derde deel toch zeer goed is.

Weer een zeer positieve review:

Hostel Part III (DVD) | Horror Movie, DVD, & Book Reviews, News, Interviews at Dread Central - dreadcentral.com

DiDa

Deze reviewer vindt Hostel 3 zelfs een van de beste horrofilms van 2011! Kan niet wachten om hem te zien:

Hostel: Part III DVD Movie Review | Horror.com

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Gelukkig, we worden dus niet alleen aan stukken gezaagd buiten de V.S.

avatar van hell300

hell300

slechtste uit de hostel movies:(

avatar van Daan258

Daan258

wooww ik wist niet dat er al een hostel 3 was

zeker maar is snel gaan kijken, deel 1 was echt goed, deel 2 stuk minder

nu ben ik toch benieuwd naar deeltje 3

avatar van MIME2000%

MIME2000%

Mis de tijden waar een film nog inhoud had. en geen rommel dat is bedoeld om

seriemoordernaars te laten geilen en inspiratie op te doen.

Ondanks het feit dat deel 1 mij erg amuseerde,

en deel 2 mij heeft doen beseffen dat een mensenleven niks waard is.

Geloof ik toch dat de film je iets wilt meegeven.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Deze film mag zich wat mij betreft geen Hostel: Part 3 noemen. De martelscenes zijn zeer zwak en de lugubere sfeer ontbreekt ook helemaal. Daarbij is alles erg ongeloofwaardig, onrealistisch en soms zelfs lachwekkend. Het einde is diep triest. Voor de horrorfan zal deze film wellicht toch vermakelijk zijn!

avatar van Syrana

Syrana

Zoals Lui hierboven al aangeeft, dit had geen Hostel 3 mogen heten.

Het begin begon opzich aardig, maar het werd met de minuut slechter, met als klap op de vuurpijl een hilarisch einde.

De martelscenes, de reden waarom mensen deze titel willen gaan zien, zijn alles behalve luguber.

Zeer zwak 1,5*

DiDa

Toch raar, omdat er op zich alleen maar (zeer) positieve officiele reviews zijn tot nu toe....

avatar van tattoobob

tattoobob

net zo slecht als het tweede deel!!!!

avatar van code9

code9

Na een geinig begin waarin de kijker 2 x op het verkeerde been wordt gezet had Hostel III moeten losknallen. Ruimte genoeg daarvoor in het best aardige scnenario, maar de martelscenes zijn veel te kort en te braaf. Het einde had sterk kunnen zijn maar is op een erg slordige manier afgeraffeld. Heel vervelend is de film echter niet.

avatar van davincstyle

davincstyle

Ik ben een fan van Hostel. Ik was minder onder de indruk van Hostel Part 2 maar het had wel een leuke toevoeging. Hostel Part 3 is wel een tegenvaller maar toch vermakelijk. Het had wat mij betreft minder spanning dan de voorgangers maar gelukkig maakte het originele verhaal en de gore mij wel weer tevreden.

Het verhaal vond ik wel goed en had er eigenlijk niks op aan te merken. Van mij mocht er toch wel wat meer spanning in want het ging allemaal best snel doordat de film niet al te snel op gang kwam. Ik heb me toch vermaakt deze avond en dat is belangrijk natuurlijk. Ik geef toch niet hoger dan een 3,5 en had liever gehad dat eli roth Part 3 ging regisseren. Achteraf hoefde er eigenlijk helemaal geen deel 3 te komen...

Het einde ging erg snel en had van mij betreft wat erger gemogen. Er was wel genoeg gore aanwezig maar niet over-de-top zoals we van hostel gewend zijn.

3,5 ster van mij!

avatar van Hanske82

Hanske82

Wat is dit voor film ? Slecht verhaal, te voorspelbaar en niks vergeleken bij de andere delen. Zeer slecht !

avatar van Keane1983

Keane1983

Een film die zich geen Hostel mag noemen. Deel 1 en 2 steken met kop en kont boven deze uit.
Daar waar in deel 1 en 2 nog spanning en gore tot en met waren te zien, was dit totaal niet het geval.
Juist hetgene waar Hostel om bekent stond (de martelscenes) ontbraken hier totaal!!
Bij de martel scenes werd de camera juist weggedraaid.....een typisch geval van heel erg jammer.
De trailer heeft me laten doen besluiten om de film te gaan kijken, maar het waren de (bijna) anderhalf uur echt niet waard.
Toch vond ik het concept/verhaal van dit deel niet heel erg onaardig bedacht (het was op zekere hoogte best amusant)....ik bedoel ik ben 2 keer echt goed om de tuin geleid, in het begin en halverwegen in de clubmaar.... het had alleen beter moeten uitgewerkt worden.
Het einde was ook zo een gevalletje, net iets te gemakkelijk ervanaf komen en wederom moet je fantasie het meeste werk doen.
"The house always wins"??? Nou in dit geval zou ik het gokken niet eens aangaan, want je verliest het niet alleen van je slaap maar ook van de verveling....
Van mij een 1,5*

avatar van Zandadder

Zandadder

Ik ben Hostel-fan van het eerste uur, en keek hier lange tijd erg naar uit. Hostel 3 heeft maar gedeeltelijk wat met zijn voorgangers op.

In het eerste uur een aantal verrassende wendingen, maar de lugubere sfeer zoals in deel 1 en 2 ontbrak en is een gemis. Sowieso ook de lokatie. Vegas ipv Oostblok.

Weinig martel-scene's, en de hele opzet was anders. Een krappe voldoende.

Jammer, hopen op een deel 4. Een betere deel 4. Terug naar de oorsprong.

avatar van Waku

Waku

Er wordt hierboven regelmatig door andere filmliefhebbers geschreven dat er weinig en geen lugubere martelscenes zitten in deze 3e "Hostel."

Ik kan niet in details gaan treden want dat zou betekenen dat ik hier vreselijk zou gaan spoileren Maar ik kan na het zien van de film toch echt wel opmerken dat "Hostel 3"een aantal behoorlijk ranzige scenes in petto heeft. Net als bij de vorige 2 delen heb ik mij prima vermaakt.

Niks mis mee naar mijn bescheiden mening.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik was geen fan van de eerste twee delen en helaas ben ik net zo 'enthousiast' over deel 3. Vind dat een film altijd een genre moet kiezen (thriller, dus veel schrikmomenten) of horror (dus veel gore) en anders daar de gulden middenweg tussen. Hostel III doet niets van dit alles. Er zit geen enkel schrikmoment in de film en bij de meeste 'gore moments' word de camera direct of al vrij snel weggedraaid of er word in ieder geval gezorgd dat het allemaal zo min mogelijk in beeld komt. Tja, doe 't dan niet zou ik zeggen. Dan word het uiteindelijk dus een 'net niet' film.

Redelijk.

De andere setting is verrassend, Hostel is toch een beetje "die Oostblokfilm". Vegas is geen geweldige keuze (de film gaat ook teveel te leen bij The Hangover) maar het zorgt wel voor een begin waar je leuk op het verkeerde been gezet wordt. De film herhaalt dat nog een keer of twee en toont zo goed met de clichés van het genre overweg te kunnen.

Qua gore valt het inderdaad wat tegen. Wanneer het écht begint stoppen de meeste scenes al. De film is dan ook minder horror dan z'n voorgangers, het richt zich iets meer op de setting en de zoektocht naar een verloren gewaande vriend.

Het vermaakt wel, maar het blijft toch vooral een reeks zonder echte uitschieters. Als ze deze weg volgen kunnen ze nog wel een tijdje doorgaans trouwens, gewoon telkens een nieuwe branch volgen/opstarten, een eindeloos Hostel potentieel.

avatar van zorro

zorro

deze film viel mij niet tegen de scenes mogen wel wat langer niet echt een hostel film zoals deel 1 het einde maakte wel weer wat goed hopelijk wordt deel 4 stukken beter

avatar van Halcyon

Halcyon

Hostel: part III valt volledig binnen de verwachtingen van een horrorfilm met typische sequel-ziektes: van het oorspronkelijke script wordt steeds meer afgeweken en de narratieve leemtes worden opgevuld met geweld en mooie vrouwen. Nu waren die laatste twee ook al aanwezig in het eerste deel, maar je krijgt toch stilaan het gevoel dat het verhaal rond Hostel uitverteld is. De folteringen stellen nog amper iets voor en het grimmige Oostblok wordt omgeruild voor het glamoureuze Vegas waardoor een flink deel van de oorspronkelijk dreiging verdwijnt. Nochtans blijft het idee rond de Elite Hunting Club tot de verbeelding spreken. Bovendien weet Spiegel dit vervolg vermakelijk te houden door de kijker regelmatig op het verkeerde been te zetten. Ondanks de verdienstelijke pogingen merk je evenwel dat de reeks in dalende lijn wordt verdergezet. Deze was leuk, maar een vierde hoeft echt niet meer.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Deze heeft me echt verrast in goede zin. Hostel 1&2 waren al zeer leuk en ook van 3 heb ik genoten. Hier en daat zit er een leuke twist in. Al van in de eerste 5 minuten.

Het consept van de eerste 2 hostel films is wat aangepast. Niet meer zelf moorden maar wedden op een moord. Leuk dat ze er een beetje verandering in hebben gebracht anders zou het toch maar afgezaagd worden, steeds hetzelfde, zoals je met zoveel sequels ziet. O.k. in grote lijnen blijft het wel in de sfeer van hostel 1&2, (anders zou het niet hostel 3 zijn ) maar er zit toch wat verandering in.

De martelscene's zijn misschien niet erg gruwelijk voor degene die regelmatig horror kijken, (mezelf inbegrepen) maar voor mij was de juiste sfeer er toch wel. Die kakkerlak-achtige gevalletjes die over dat meisje gegooid worden...brrr ik voelde het overal kriebelen.

Voor mij was deze film in ieder geval top.