• 9.375.027 stemmen

Gesproken taal: Engels en Hongaars

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Hostel: Part III

"Do you feel lucky?"

Tijdens een vrijgezellenfeest in Las Vegas laten vier vrienden zich overhalen om samen met twee sexy escortdames naar een privéfeestje te gaan. Eenmaal aangekomen merken ze al snel dat ze gebruikt worden voor een walgelijk spel waarbij marteling centraal staat. Dit sadistische schouwspel wordt georganiseerd door de leden van de Elite Hunting Club.

avatar van Keane1983

Keane1983

Een film die zich geen Hostel mag noemen. Deel 1 en 2 steken met kop en kont boven deze uit.
Daar waar in deel 1 en 2 nog spanning en gore tot en met waren te zien, was dit totaal niet het geval.
Juist hetgene waar Hostel om bekent stond (de martelscenes) ontbraken hier totaal!!
Bij de martel scenes werd de camera juist weggedraaid.....een typisch geval van heel erg jammer.
De trailer heeft me laten doen besluiten om de film te gaan kijken, maar het waren de (bijna) anderhalf uur echt niet waard.
Toch vond ik het concept/verhaal van dit deel niet heel erg onaardig bedacht (het was op zekere hoogte best amusant)....ik bedoel ik ben 2 keer echt goed om de tuin geleid, in het begin en halverwegen in de clubmaar.... het had alleen beter moeten uitgewerkt worden.
Het einde was ook zo een gevalletje, net iets te gemakkelijk ervanaf komen en wederom moet je fantasie het meeste werk doen.
"The house always wins"??? Nou in dit geval zou ik het gokken niet eens aangaan, want je verliest het niet alleen van je slaap maar ook van de verveling....
Van mij een 1,5*

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Ik was geen fan van de eerste twee delen en helaas ben ik net zo 'enthousiast' over deel 3. Vind dat een film altijd een genre moet kiezen (thriller, dus veel schrikmomenten) of horror (dus veel gore) en anders daar de gulden middenweg tussen. Hostel III doet niets van dit alles. Er zit geen enkel schrikmoment in de film en bij de meeste 'gore moments' word de camera direct of al vrij snel weggedraaid of er word in ieder geval gezorgd dat het allemaal zo min mogelijk in beeld komt. Tja, doe 't dan niet zou ik zeggen. Dan word het uiteindelijk dus een 'net niet' film.

Redelijk.

De andere setting is verrassend, Hostel is toch een beetje "die Oostblokfilm". Vegas is geen geweldige keuze (de film gaat ook teveel te leen bij The Hangover) maar het zorgt wel voor een begin waar je leuk op het verkeerde been gezet wordt. De film herhaalt dat nog een keer of twee en toont zo goed met de clichés van het genre overweg te kunnen.

Qua gore valt het inderdaad wat tegen. Wanneer het écht begint stoppen de meeste scenes al. De film is dan ook minder horror dan z'n voorgangers, het richt zich iets meer op de setting en de zoektocht naar een verloren gewaande vriend.

Het vermaakt wel, maar het blijft toch vooral een reeks zonder echte uitschieters. Als ze deze weg volgen kunnen ze nog wel een tijdje doorgaans trouwens, gewoon telkens een nieuwe branch volgen/opstarten, een eindeloos Hostel potentieel.

avatar van Halcyon

Halcyon

Hostel: part III valt volledig binnen de verwachtingen van een horrorfilm met typische sequel-ziektes: van het oorspronkelijke script wordt steeds meer afgeweken en de narratieve leemtes worden opgevuld met geweld en mooie vrouwen. Nu waren die laatste twee ook al aanwezig in het eerste deel, maar je krijgt toch stilaan het gevoel dat het verhaal rond Hostel uitverteld is. De folteringen stellen nog amper iets voor en het grimmige Oostblok wordt omgeruild voor het glamoureuze Vegas waardoor een flink deel van de oorspronkelijk dreiging verdwijnt. Nochtans blijft het idee rond de Elite Hunting Club tot de verbeelding spreken. Bovendien weet Spiegel dit vervolg vermakelijk te houden door de kijker regelmatig op het verkeerde been te zetten. Ondanks de verdienstelijke pogingen merk je evenwel dat de reeks in dalende lijn wordt verdergezet. Deze was leuk, maar een vierde hoeft echt niet meer.

avatar van Elineloves

Elineloves

Zag deze film weer voorbij komen bij Jeroentjuhhhh, en ik had geen idee van het bestaan van deze film. Toch snel maar opgezocht. En ik heb me aardig vermaakt zaterdagnacht met deze film! Op de bank met het vriendje, pizza als snack erbij, wat passoa jus en Hostel III kijken. Bleek nog een fijne verrassing te zijn ook! Veel beter dan het tweede deel, wat meer verrassing en hoewel het met de gore erg meeviel, was er wel voldoende spanning en sfeer.

Vanaf de openingsscène wel aardig, goed toontje gezet, maar daarna vreesde ik even voor een martelversie van The Hangover, maar dit viel gelukkig mee. Wel enkele irritante en oppervlakkige personages, maar daar ontkom je niet aan bij dit soort films. Blij dat de meest irritant personen als eerste sneuvelden, behalve die kerel met die krukken, die was schattig en had langer mogen leven. De 'nieuwe' opzet was wel leuk bedacht, wat apartere kills, wat beter acteerwerk en het einde was, hoewel het wel een beetje 'er over' was, toch bevredigend genoeg.

avatar van james_cameron

Niet slecht, zeker niet minder dan deel twee, maar dat maakt het helaas nog geen goede film. De film weet te profiteren van een redelijk verrassend script, een onverwachte nieuwe locatie (Vegas!) en een acceptabele cast, maar echt spannend wil het niet worden en op technisch vlak blijft het behelpen. Vooral de montage tussen de shots van het bruisende Las Vegas en de achteraf buurten waar de film zich afspeelt zien er zeer goedkoop uit. Daarnaast ontspoort de film behoorlijk in het laatste kwartier, waardoor veel van het voorgaande qua impact verloren gaat. De laatste minuten zijn echt bar slecht.

avatar van stinissen

Totaal geen verwachtingen en na het zien van deze vreselijke poster (kan er geen andere gekozen worden) helemaal geen hoop meer maar tot m'n verbazing vond ik dit tot nu toe de beste uit de hostel reeks de film is zeer onderhoudend en kijkt lekker weg.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Geen Eli Roth, maar Scott Spiegel nam de regie op zich voor dit derde deel. Het budget is lager en mijn verwachtingen dus ook. De film is minder bloederig en sadistisch, maar heeft wel zijn charmes. Hij kent wat leuke plottwists en het concept an sich blijft intrigerend. Hoe slecht het dan ook mag zijn uitgevoerd. Het einde was dan weer flink ruk.

Geen hoogstaande horror, maar wel aardig.

avatar van otherfool

otherfool

De minst slechte van de Hostel-films, en meer mag je niet verwachten van een derde deel lijkt me. Het eerste half uur is zelfs ronduit vermakelijk te noemen, met een paar aardig bedachte twists. Als het gemartel eenmaal begint valt de film echter ver terug; om de protagonisten geven we niks, van spanning is geen sprake en de hele opzet van het toekijkende publiek stond me niet erg aan. Het slot van de film blinkt uiteindelijk uit in potsierlijkheid, waardoor de sterke opening dan al weer is vergeten.

2*.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Best wel vermakelijk, maar hier wordt lang niet alles uit het potentieel gehaald. De acteurs zijn een stel zoutzakken en de gore wil maar niet van de grond komen. Daarbij is de cgi echt van belabberd niveau (die kakkerlakken ). Ook had ik meer van het casino-uitgangspunt verwacht. Verder kijkt het best allemaal goed weg, maar het is duidelijk dat er weinig talent achter de schermen schuilde.

Ik vind het heel spijtig wat ze met deze film hebben gedaan.

Eerst en vooral is de donkere en vieze sfeer helemaal weg in deze film terwijl die in de andere films voortreffelijk was. Wat me ook vooral stoorde was het systeem van het wedden.

Dit zou in het echt helemaal beînvoedbaar kunnen zijn, en is dus helemaal niet realistisch.

Het was beter geweest moesten ze bevoorbeeld weer moeen overbieden op welk wapen,... zoals ze ook deden op de personen in de eerste film.

Ook de moorden vond ik niet overdreven spectaculair.

Ik ben een beetje teleurgesteld aangezien de eerste veel beter was, maar heeft me toch kunnen bekoren, omdat het al relatief lang geleden is dat er nog eens een echte gorefilm is uitgekomen.

avatar van Shinobi

Shinobi

Sinds een paar dagen weet ik pas van dit nieuwe deel. En ik ben toch wel positief verrast moet ik zeggen.
Een geheel andere setting, in plaats van de gebruikelijke Oostbloklanden speelt dit deel zich gewoon in Las Vegas af.
Wordt op zich goed opgebouwd tot iedereen dus wordt opgesloten en aan het 'spel' meedoet. Dit geeft overigens ook meer inzicht in dat hele clubgebeuren. Waar Carter dus ook blijkbaar lid van is.
Alleen nogal raar einde waarin Scott de explosie toch overleefd weliswaar met brandwonden en dan gaan hij en z'n vrouw Carter gezellig martelen. Wat een happy end.

Enige minpunt vind ik toch wel de gore en dat is toch wel een kenmerk, min of meer specialiteit eigenlijk waar de Hostel reeks om bekend staat. Als het erg bloederig dreigt te worden dan wend de camera zich af. Erg jammer te noemen, er zaten toch wel wat leuke scènes in die full frontal in beeld gebracht hadden kunnen worden.
Bijvoorbeeld de Irréversible-achtige scène.

3,0 Sterren.

avatar van Theunissen

Jezus wat een slecht en flauw derde deel was dit. Het had eigenlijk weinig meer vandoen t.o.v. de vorige delen want de martelingen (best weinig) stelden niets voor en waren ook van een kinderachtig niveau. Qua verhaal (zeer flauw en onnozel) kon het me ook allemaal niet boeien en de cast was echt waardeloos. Het enige wat me nog kon bekoren waren de fraaie rondborstige vrouwen in zeer pikante kleding (soort van bretels). Nee dit was echt een aanfluiting van een Hostel film en met heel veel pijn en moeite heb ik deze nog kunnen uitkijken. Nog knap dat deze film nog zo'n redelijk hoog gemiddelde heeft.

avatar van DiDa

DiDa

Eli Roth werd bekend met zijn martelhorrorfilm Hostel. Hostel was vernieuwend in het horrorgenre en wist heel veel mensen te shockeren. Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven en voor we het wisten zaten we weer in de bioscoop te kijken naar het 2e deel uit de Hostel serie. Het 2e deel was een waardig vervolg met een originele invalshoek. Onlangs zag ik ineens de aankondiging van het 3e deel uit de Hostel serie. Tot mijn verbazing was de naam van Eli Roth niet verbonden aan deze film (alleen als uitvoerend producent) en betrof dit deel een rechtstreekse dvd release. Dat Roth er niet bij betrokken was beangstigde mij. Maar het tegendeel bleek waar te zijn...

Hostel 2 pakte meteen het verhaal op waar deel 1 was blijven steken. Hostel 3 doet dat niet en neemt de tijd om een nieuw verhaal op te bouwen met nieuwe personages. Dit keer speelt het verhaal zich niet af in Europa maar in Las Vegas. Een aantal vrienden beleeft een vrijgezellenfeest, ontmoet een stel dames en voor we het weten is een van de vrienden verdwenen. Klinkt bekend. Dit lijkt verdomd veel op het eerste deel. Inderdaad, maar het tegendeel is waar.

Regisseur Scott Spiegel weet ervoor te zorgen dat ook Hostel 3 weer een originele invalshoek krijgt en niet zomaar een slap aftreksel van het 1e deel is. De manier waarop de Elite Hunting Club opereert en hun macabere zaken uitvoert is wederom zeer origineel. Daarnaast weet Spiegel een aantal sterke twists in het verhaal te verwerken die je van tevoren echt niet aan ziet komen.

Ook weet Spiegel voor een zorgvuldige opbouw te zorgen. Je leert de personages (waaronder Kip Pardue uit Stallone’s Driven) eerst goed kennen alvorens de hel losbarst.

Heeft Hostel 3 dan geen minpuntjes? Tuurlijk wel. Het eerste minpunt is de sfeer. Hostel 3 mist namelijk wel de enge sfeer die de Europese locaties in de eerste delen wisten te creëren. Begrijp me niet verkeerd, Hostel 3 weet nog steeds wel een bizar sfeertje te creëren maar het wordt nergens zo akelig als in de eerste 2 delen.

Het tweede minpunt voor de horrorfan is dat de gore ietwat is ingeperkt.

Hostel part 3 (zoals de film officieel heet) is een goed vervolg in de Hostel franchise. Er zijn weinig horrorfilm franchises waabij het 3e deel nog goed kijkbaar is. Jammer dat veel mensen bij een dtv productie al vaak bevooroordeeld zijn.

Hostel 3 is een spannende, onderhoudende, originele horrorfilm met een aantal sterke plot twists. Zeker kijken….3,5 ster

avatar van namingway24

namingway24

Dit deel was zeker minder dan de eerste 2 delen.

De lokatie was gewoon niet groezelig genoeg en het was allemaal veel te tam. Het nieuwe plotelement was te zwak uitgwerkt en zorgde niet voor een nieuwe impuls. Alle mysterie is eraf en ik zou niet weten welke kant de serie nog uit zou kunnen.

Toch waren er bepaalde plottwists die ik oprecht niet aan zag komen en de laatste twist was zo lachwekkend dat het weer leuk werd. En tja, het stikte in deze film van de mooie vrouwen in weinig verhullende outfits.

Maar verder was het inderdaad niet veel soeps.

avatar van Zinema

Goedkope gore.

Door de vernieuwde invalshoek en het telkens op het verkeerde been willen zetten van de kijker, verdienen de makers van dit derde deel uit de martelhorror-reeks een klein applaus. Met de nadruk op klein want, ondanks dat dit waarschijnlijk het beste deel tot nog toe is ,blijft er ook bij deze aflevering genoeg te zeuren over. Zo blijft een en ander, ondanks de verwoede pogingen, toch nog voorspelbaar. De gore is niet geweldig en oogt goedkoop.

Redelijk.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

in eerste instantie dacht ik kan toch niet tegen vallen

hostell is een solide gegeven.

kon blijkbaar wel.saai niet boeiend.

eli roth wilde duidelijk zijn vingers niet er aan branden

als het maar niet weer op een deel 4 uitdraait(satan behoude)

avatar van mrwhite

mrwhite

Aardig cliché horror filmtje die strait to the point gaat en dat heb ik wel graag. Deze is een stuk beter dan deel 2.

aardig 3*

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Spiegel debuteerde met een briljante(!) slasher die creatief, sfeervol en eigentijds was. Dat laatste is dit ook, maar in de negatieve zin. Laf meeliftertje met geen enkele opzienbarende scene. Zet de dalende lijn van deel 2 vrolijk door en strooit met anti-climax na anti-climax. Einde deed me even omhoog veren (voorspelbaar maar leuk), maar tevergeefs...

avatar van rep_robert

Jammer dat het allemaal zo amateuristisch oogt(vooral wanneer er worstelingen gefilmd worden), want het plot op zich heb ik weinig problemen mee. Ook al heeft het helemaal niets te maken met de Hostel films, de film is lekker snel en probeert hiermee ook de gebreken te verhullen. De personages zijn hierdoor bordkarton. De gore begint wel redelijk leuk, maar weet het helaas ook niet vast te houden.

Zo is dit vooral een film met veel ups and downs en helaas overheersen de downs achteraf toch het meest.

avatar van jippie2010

jippie2010

Het bekende plot, maar zonder de goede uitwerking.

Waar de thema Mystery vandaan komt is mij een 'mysterie',

en eigenlijk is deel drie al veel minder een horror maar meer een thriller.

Een sterke openingsscène, dat wel, maar daarna verder van creatief. *2.0

avatar van dvdcrusher

dvdcrusher

Als horrorliefhebber is het snoepen van dit soort films voor mij. Dit deel is al even geslaagd als de vorige delen en ik blijf het een beangstigend geloofwaardig verhaal vinden. Kan mij best voorstellen dat dergelijke dingen ook werkelijk plaatsvinden, all for the money and pleasure of a happy few! Na het vrij definitieve einde is het te betwijfelen of er nog wel een vervolg komt. De acteurs ken ik niet, buiten Kretschmann. maar dat hoeft ook niet. Er wordt goed genoeg vertolkt om de film geloofwaardig te brengen

avatar van Kondoro

Kondoro

Hostel: Part III

Een typische Hostel film. Het lijkt wel een soort Saw maar dan met een andere twist. Vandaag weer met de kameraden afgesproken om de film te gaan kijken. Want deel 1 en 2 hebben we ook met z'n 4en gezien. Ik moet zeggen, dat ik deze beter vond dan deel 1. Niet kwa de film zelf, maar het was eindelijk geen horror pornografische film. Want zo pakte deel 1 wel uit. Ik moet zeggen dat ik best wel genoten heb van het wat vernieuwende concept. Wat ik trouwens in elke film terug zag komen. Deel 1 was het echte begin, dat je ze kon kopen en dan mocht je zelf weten wat je deed. Daarna, werd het een soort gok spel. De hoogste bieder won. En in dit deel werd je mee genomen. Dan was het wedden. Wedden wat het werd hoe je werd vermoord en daarna hoeveel pijlen die gene zeg maar aan kon voordat hij dood ging. Nee, dat vond ik wel leuk. Het verhaal was oké, het acteren was ook oké, en de cast was prima. Leuk voor een vullend avondje.

avatar van Approve

Approve

Leuke 3e deel, een voorspelbare, dat wel. Maar toch heb ik me niet verveeld. De opbouw is fijn net als de voorgaande delen, maar hier komen ze met dezelfde wending als het 2e deel, één van de vriendenclubje hoort bij de 'tegenstanders'. Dat vond ik wel weer jammer. Het einde past dan wel weer in elkaar.

Hier hebben ze een nieuw ideetje gevonden, de Elite Hunter Club. Ik vond het wel grappig, maar hierdoor gaat de sfeer met het martelen helemaal weg. De martelingen waren op zich wel vermakelijk, maar kom.. die rare frutseltjes hoeft voor mij niet. Doe mij maar gewoon de martelingen van deel 1 & 2.

Al met al vind ik dit een vermakelijk filmpje, zonder bijzondere dingen.

avatar van Alathir

Alathir

Hostel blijft voor mij toch een leuke reeks. Part 3 was weer heel vermakelijk. Het is inderdaad wat minder gericht op blote vrouwen deze keer. Al komt er zeker wat vrouwelijk schoon in de lens van de camera voorbij. Er zijn ook hier en daar enkele mooie twists vond ik:

- ik had eerst gedacht dat de twee vrouwen die ze eerst ontmoeten er weer iets mee te maken gingen hebben, dat ze betaald werden om de mannen te lokken, maar dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

- ook die taxichauffeur was een vrij louche figuur en ik vond het vreemd dat hij de hoofdrolspeler Scott (Brian Hallisay) terug had gebracht naar het hotel.

- dat ze Scott zouden losmaken in de martelkamer had ik ook niet direct verwacht al zag je het wel aankomen dat iemand het zou overleven en dat hij het dan zou zijn. Toch twijfelde ik even op het einde of hij nog leefde.

Ik vond het einde leuk gevonden. Soundtrack was ook uitstekend trouwens. Geen idee welke Hostel ik nu eigenlijk het beste vind.

De 2e hostel was se enige die de moeite waard was, spanningeen, muziek, acteurs en locaties. De andere 2 stelken vergeleken bij deel 2 niets voor.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Niet leuk, niet spannend, slecht geacteerd, visueel niets te zien en ook weinig boeiend. Uiteindelijk kijk je vooral voor de kills die niet onaardig zijn maar wel vrij kort in beeld en daarvoor moet je dan een hele hoop saaie onzin voor uitzitten. Ook het einde vind ik niet echt passen bij de rest van de film om over die malle twist nog maar te zwijgen. 1,0*.

avatar van Brabants

Brabants

Hostel: Part 3 is qua concept hetzelfde als de twee voorgangers maar inhoudelijk slaat het hier de plank finaal mis. Het heeft namelijk niet dezelfde stijl. Wellicht had dit vernieuwend kunnen zijn maar hier komt het behoorlijk goedkoop over. Niveau zakt door dit deel behoorlijk omlaag al zeg ik het zelf.

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1985 stemmen

Minder dan de eerste twee delen, maar toch nog wel leuk. De kills waren nogal fake vind ik, maar het gaat mij bij dit soort films vooral om de spanning en de onverwachte twists die er altijd bij komen kijken. Ook in dit deel komen de laatste pakweg 20 minuten wat verrassingen om de hoek kijken zoals het verraad van de vriend en de ontsnapping.

dvdfreak123 schreef:
Beetje overbodig derde deel geeft niet de gore enzo van de eerste 2 delen. Vond hem niet zo goed niet superslecht maar niet voor herhaling vatbaar hadden moeten stoppen na deel 2.

Mee eens, de eerste twee delen vormen een mooi geheel en een derde deel was eigenlijk overbodig.
Alathir schreef:

Ik dacht precies hetzelfde, ik vind het goed gedaan hoe je in het begin van de film enkele keren op het verkeerde been wordt gezet voordat de ontvoeringen echt gebeuren.

Alathir schreef:

Dat hij het heeft overleefd is wel een leuke twist, alleen vraag ik mij af hoe hij doorheen die woestijn is thuis geraakt. En ze hadden het einde beter wat meer aandacht kunnen schenken in plaats van het zo snel af te handelen.

Alathir schreef:

Voor mij blijft het eerste deel het beste, maar ook het tweede deel is heel vermakelijk.

avatar van marjanna

marjanna

Horror film of niet,

wat een zieke film is dit zeg.

Wie bedenkt er nu zoiets gruwelijks.

Volgens mij moet je dan wel zelf aardig gestoord zijn hoor.