• 9.377.374 stemmen

The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

Drama / Horror | 91 minuten

Genre: Drama / Horror

Alternatieve titel: The Human Centipede 2 (Full Sequence)

Oorsprong: Verenigde Staten / Nederland

Geregisseerd door: Tom Six

Met onder meer: Laurence R. Harvey, Ashlynn Yennie en Dominic Borrelli

Plot The Human Centipede II (Full Sequence)

"100% medically INaccurate."

Een man raakt seksueel geobsedeerd door de DVD van horrorfilm 'The Human Centipede (First Sequence)' te bekijken. Hij gebruikt schuurpapier om zichzelf te bevredigen tijdens het bekijken van de film. Hij besluit een eigen "Human Centipede" te maken van 12 slachtoffers en zijn eigen 'centipede' te gebruiken om zijn eigen seksuele genot te bevredigen.

avatar van candymancandyman

candymancandyman

Gezellige kerstfilm voor het hele gezin.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van anoniempje28

anoniempje28

Ik vond de film wat langdradig en de hoofdrolspeler ( die kleine dikke man) vond ik een beetje een misser.

Ik zou het veel mooier hebben gevonden als ze Tobin Bell van Jigsaw die rol hadden laten spelen.

avatar van otherfool

otherfool

Mijn vierde Six alweer, wat zegt dit over mij?

Wel de vierde onvoldoende trouwens, deze beruchte opvolger van het vulgaire eerste deel blinkt vooral uit in traagheid. De freaky hoofdrolspeler is wel weer geniaal gevonden (wat een engbek ) maar buiten de poepscene valt het met de echte gorigheid eigenlijk wel mee; weinig memorabele momenten derhalve, er had wmb nog wel een schepje bovenop gedaan mogen worden.

Vooruit, toch nog 2,5*.

avatar van N23

N23

Te traag. Niet eng. Niks vernieuwend ivm deel 1.

Waar deel 1 toch nog punten scoort met het idee en de realistische insteek komt dat hier maar bar slecht uit de verf.

Tom Six beloofde dat deze goorder/enger zou zijn dan deel 1. Maar als je het mij vraagt maakt hij zijn belofte niet waard. Een tegenvaller.

avatar van Flep

Flep

Ergens rond maart schijnt de volledig ongecensureerde versie vrij verkrijgbaar te zijn..

Niet goorder/enger dan deel 1? ("I love Dries" buiten beschouwing gelaten. )

Eh: Een verkrachting met prikkeldraad om de penis; hij vermoordt zijn moeder door haar hoofd met een breekijzer letterlijk tot pulp te slaan om dan rustig te zitten eten tegenover dat donutachtige zeer zwaar verminkte hoofd; een naakte, hoogzwangere vrouw wil vluchten in een auto, bevalt vervolgens en trapt in paniek het hoofd van haar net geboren baby plat op het gaspedaal; de ontlasting spuit via de monden alle kanten op, ook tegen het tv-scherm; men stikt in een mengsel van overgeefsel, bloed en ontlasting; kniebanden worden duidelijk in beeld doorgeknipt, etc., etc.

Of dat moet natuurlijk dagelijkse kots eh.. kost voor je zijn..

avatar van Theunissen

Daar kijk ik wel naar uit naar een volledige ongecensureerde versie.

Volgens mij moet ik de film nog eens snel herzien want verkrachting met prikkeldraad om de penis en bevalt gelijktijdig en trapt in paniek het hoofd van haar net geboren baby plat op het gaspedaal kan ik me niet echt voor de geest halen.

avatar van Flep

Flep

Bericht nog wat aangepast..

Dan heb je helaas de UK/VS versie voor alle leeftijden gezien, vrees ik.

avatar van Theunissen

Ja dat moet wel dan wel, hoewel de meeste dingen die je noemt me bekend voorkomen (ook dat bevallen maar ik zag niet dat ze per ongeluk op de baby trapte. Misschien ben ik die dingen al vergeten. Ik zal hem nog eens pindakazen.

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Frivool filmpje, en best goed gemaakt wat ik eigenlijk ook van de eerste centipede vond. De spanning en het klinische sfeertje zijn ingeruild voor een drek-sfeer maar het is aardig geschoten, de eerste helft althans, met een lekker duistere audio eronder. Vroeg me af hoe je in godsnaam Dieter Laser moet opvolgen maar spraakzame kindvriendelijke Harvey slaagt daar in

Hij houdt het alleen niet de volle speelduur vast, wordt na halverwege teveel van hetzelfde. Het kakt dan ook in maar veert een paar keer op door de smerigheid, en om daar nog mee op te vallen moet je wel extreem gaan of een sterke context hebben, in dit geval het eerste.

Behoorlijk anders dus dan de eerste episode maar niet slechter. Six schudt de zooi weer op, en grappig hoe hij duidelijk laat zien wat een gevaarlijke, inspirerende invloed zijn creatie kan hebben op kijkers (not). En die kerel met de baard wat een figuren.

PS niet eens zo'n gekke 'vergelijking' met Eraserhead lees ik terug, gezien de bizarre huis- en keukenscenes. Alleen in plaats van het getik van verwarmingsbuizen en de baby zijn hier stampmuziek van de buurman en een smerig beest

avatar van N23

N23

Flep schreef:

Niet goorder/enger dan deel 1? ("I love Dries" buiten beschouwing gelaten. )

Of dat moet natuurlijk dagelijkse kots eh.. kost voor je zijn..

Als je het zo zegt maak ik me zorgen over mijn eigen geestelijke gesteldheid. LOL....

Neen ik vond het totaal niet eng, omdat het nep was. Waar deel 1 nog de kriebels gaf 'dat het daadwerkelijk kan gebeuren'. Mist je dat hier (en eerlijk is eerlijk) gewoon echt. De dader die enkel om zijn syndroom geselecteerd is komt bij mij eerder over als 'niet in staat tot' dan een dokter die wilt expirimenteren met 'wat mogelijk' is.

En 'goor', tjah ach... ik zou het eerder onder de noemer van 'schokkend willen zijn' plaatsen.

avatar van RealLife

RealLife

Stukken beter als deel 1. Deel 1 moest het vooral hebben van het "idee", en omdat dit idee zo ontzettend onwaarschijnlijk is, was het zeer moeilijk om die film ook maar enigszins serieus te nemen.

Deel 2 focust zich veel meer op gore en slaat daarin de bal niet mis. Who cares dat de slachtoffers amper terugvechten en dat de freak precies weet hoe hard hij moet slaan om zijn slachtoffers net in leven te houden. Dat is helemaal niet de bedoeling van deze film...

3.5*.

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

Met stipt de meest ranzige film die ik ooit heb gezien. Behoorlijk ziek ook, waar ik deel één nog wel komisch vond. Deze was gewoon compleet gestoord! Geen aanrader als je net aan herstellen bent van een party met oliebollen en champagne

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

wat een vieze film, echt walgelijk., het is niet eng, maar gewoon vies.

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

The Human Centipede II (Full Sequence) heeft een plekje gewonnen in m'n 'Film Top 10 2011'-videospecial:

Film Top 10 2011

avatar van Edie

Edie

Eerste helft vond ik behoorlijk vermakelijk, de laatste 20 minuten vond ik minder, het einde wel redelijk leuk gevonden. Jammer dat ik eerst dit deel gezien heb, nu op naar de 2e.

avatar van querido

querido

Geniaal zieke film. Natuurlijk niet super, maar erg vermakelijk. Ik vind wel dat ze creatief zijn: ze hebben er een niet zoveelste "uitmelk-product" van gemaakt. Laurence R. Harvey speelt erg goed als de zieke vent. Het werd ook erg ziek in beeld gebracht. Echter voor de mensen die er niet van houden: niet kijken, absoluut niet voor het zwakke hart.

Nou op naar deel 3.

avatar van Frenhgie

Frenhgie

Een unieke film dat is het zeker, maar het menselijke deel mis ik een beetje.

De eerste helft van de film word er nog een beetje gepraat wat tot de tweede helft overloopt in kreunen en huilen. Normaal gezien vind ik dit soort films wel wat hebben, maar deze gaat me toch echt te ver. Ik denk dat Tom Six in dit deel niet meer bezig was met de uitstraling van de film, maar meer met het krijgen van het ultieme horror icoon.

Over het algemeen vond ik Deel een, een stuk beter, omdat daar voraal de emoties van de slachtoffers er veel beter uitkwamen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Godtverdomme! Waarom gaat die phucking BBFC er weer lekker flink in knippen. Nota bene nog de enige dvd-versie die er is.

avatar van Noodless

Noodless

Frenhgie schreef :

Een unieke film dat is het zeker, maar het menselijke deel mis ik een beetje.

Over het algemeen vond ik deel een, een stuk beter, omdat daar vooral de emoties van de slachtoffers er veel beter uitkwamen.

Ook de manier waarop de gestoorde personage wordt neergezet , werkte irriterend. Op een bepaald moment was hij meer aan het kuchen en hoesten dan iets anders. En toch kon hij al de maniakale activiteiten verder zetten. En hoe ? Gewoon in de ondergrondse parking mensen even neer knuppelen of schieten....niemand die het hoort of iets ziet bij de verschillende slachtoffers. Ook zie je geen politie die een onderzoek starten om het verdwijnen van vele mensen te verklaren. En dan zullen we nog maar zwijgen over zijn opzet i.v.m. de menselijke duizendpoot. Maar het uiterlijke en de gezichtsuitdrukkingen van dit akelig ventje passen perfect voor dit soort filmpje. Goed gecast zou ik zeggen.

De film biedt geen spanning door al die tekortkomingen , maar op gebied van gore en wansmakelijkheid kom je hier wel aan je trekken. 5/10

avatar van Boeikens

Boeikens

avatar van Cybell

Cybell

Langdradig... Heb tijdens dat deze film aan stond een spelletje zitten spelen...

Maaaaaar.... sommige momenten in de film trok hij mijn aandacht!
Dat ik echt even MOEST kijken en bij mezelf dacht: Dit kan toch niet echt zijn? Kan iemand dit echt bedacht hebben?
Echt te ziek voor woorden....
Zoals iedereen daar in die hal aan elkaar vast zit en die sicko de achterste vrouw verkracht.... man man man... te ziek voor woorden!
Dit is geen horrorfilm maar puur een film om te shockeren!

avatar van Boeikens

Boeikens

Een "spetterend" filmpje

Deze mag vooral niet te ernstig genomen worden want door tal van schoonheidsfoutjes blijft er anders niet veel goeds meer over.

Wat me wel vooral stoorde is dat het verhaal niet echt vooruit wil en met de vele herhalingen soms zelfs langdradig werd.

Sommigen vinden zwart-wit een meerwaarde voor deze film maar zelf verkies ik toch maar kleur.

De film moet vooral shockeren, en dat doet hij!!! Inderdaad een van de ranzigste films ooit en zelfs met een mooie dosis bloederige gore erboven op.

Het beste vond ik wel degelijk het personage van Martin. Deed me voortdurend denken aan Gollum. Martin zag er al net zo ziek uit als de film.

De sfeer was minder dan in deel 1.

Op naar het derde deel

avatar van erik1677

erik1677

Damn, wat een goor werkje

helemaal te gek dus.

En wat een figuur zeg die hoofdrolspeler, geweldig.

avatar van perceived

perceived

Prima tweede deel,

over een fan van de (arts uit de) eerste film.

De hoofdrolspeler is perfect gecast en maakt het verhaal nog smeriger dan het is. Geslaagde rauwe horror die uitblinkt in -en drijft op zijn eigen viezigheid en de grenzen daarin opzoekt. 6.5/10*

avatar van puckb96

puckb96

erik1677 schreef:

Damn, wat een goor werkje

helemaal te gek dus.

En wat een figuur zeg die hoofdrolspeler, geweldig.

hahahaha lekker goor filmpje he erik?

avatar van erik1677

erik1677

Hehehehe ja donders, dit was weer echt super!

Was genieten van begin tot eind.

Brutal as hell!

avatar van puckb96

puckb96

Ha, precies.

avatar van Shinobi

Shinobi

Iets minder dan deel één. Deze film moet het dan ook meer van de gore hebben (gelukkig) en met de uncut versie zit er zeker meer dan genoeg in o.a.: masturberen met schuurpapier, een vrouw anaal(?) verkrachten met prikkeldraad, het babyhoofdje dat platgetrapt wordt door het gaspedaal enz.
Die Harvey is trouwens wel uitstekend gecast als de zwijgzame Martin met een vergaande obsessie voor de eerste film.

Alleen jammer dat het op het eind zo snel afgeraffeld wordt, Martin heeft de kunde niet om de mensen aan elkaar te opereren dus niet hij ze maar bij elkaar...

2,0 Sterren.

avatar van PROPAYNE

PROPAYNE

WHAHAHAHAHAHAHA!!!!

SUCH A CLASSIC!!!

(FART SOUND!!!)

GENIAAL!!!

Deze gaat in mijn collectie en blijft daar.

wat een sicke film, zo veel beter dan deel 1, zo veel meer beter dan deel 1.

Hij slaat nergens op, klopt nergens, zo onlogisch als de pest, maar hij is zo ziek man, heerlijk!!

En het zwart/wit werkt ook perfect.

De strontscene WOW!!!! Zoiets overtreft elke F@cking 3D filmBlockbuster, man!! HAAHAHAHA!!!

WHY SO FREAKING SERIOUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHAHAHA!!