Genre: Drama / Horror
Alternatieve titel: The Human Centipede 2 (Full Sequence)
Verenigde Staten / Nederland
Geregisseerd door: Tom Six
Met onder meer: Laurence R. Harvey, Ashlynn Yennie en Dominic Borrelli
Plot The Human Centipede II (Full Sequence)
"100% medically INaccurate."
Een man raakt seksueel geobsedeerd door de DVD van horrorfilm 'The Human Centipede (First Sequence)' te bekijken. Hij gebruikt schuurpapier om zichzelf te bevredigen tijdens het bekijken van de film. Hij besluit een eigen "Human Centipede" te maken van 12 slachtoffers en zijn eigen 'centipede' te gebruiken om zijn eigen seksuele genot te bevredigen.
schram101
Aardig boeiende trailer. Wel jammer dat het realisme wat weggehaald wordt doordat iemand in deze film de eerste HC film heeft gekeken. Daar hou ik niet zo van.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Verhaal klinkt walgelijk. Je kan ook te ver gaan.
mikey
Okay dus een man naait 12 mensen aan elkaar in de vorm van een duidzendpoot om zijn lusten erop te botvieren??? Ik ben toch wel benieuwd hoe hij dat heeft vormgegeven.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Ik ga 'm ook inderdaad om die reden zeker kijken
Maar ziekelijk is het en blijft het. En dat zegt iemand die zonder blikken of blozen naar films als Tras el Cristal en Braindead kijkt.
De trailer wekt wel interesse (altijd leerzaam zoiets
) op. Ik ga er wel vanuit dat de film in kleur is en niet in zwart/wit zoals in de trailer.
P.S. Regisseur Tom Six kan beter zijn naam veranderen in Tom Sick.
Dat is dan alvast een tegenvaller en iets wat niets toevoegt (speelt zich namelijk niet af in de jaren 50 of 60).
jacobine_rodijk
(speelt zich namelijk niet af in de jaren 50 of 60).
...want toen was ook alles in zwart/wit?
Nee maar omdat veel films uit de jaren 50 en 60 in zwart/wit waren zou ik het nog kunnen verklaren om deze ook in zwart/wit uit te brengen. Maar nu voegt het bij zo'n film helemaal niets toe.
Bij films als "Schindler's List" en vooral "Das weisse Band" pakte het gebruik van zwart/wit beelden wel goed uit.
mikey
Misschien een ode aan psycho? Ook die was wegens 'grofheid/bloederig' in zwart/wit toch?
jarno1975 (moderator series)
Hoe weet je dat het bij deze film niet goed zal uitpakken dan?
Uit de eerste reviews blijkt dat de zwart-wit beelden in bepaalde delen van de film juist wel iets toevoegen.
jordandejong
Zwart-Wit lijkt mij ook een tegenvaller. Lijkt me ook dat de gore dan veel minder tot zijn recht komt.
Psycho komt uit 1960 ! Dat was nog in het zwart/wit tijdperk.
Leo1954
- 2073 berichten
!960 was geen zwart/wit tijdperk meer Theunissen
Na de tweede WO kwam de kleuren film. Er zijn eigenlijk weinig goede z/w films gemaakt in het kleuren tijdperk, als fotograaf verbaas ik me daar wel over. Z/W kan juist zo sterk zijn.
Veel films waren in de jaren 60 gewoon nog in zwart/wit omdat zwart/wit toen nog domineerde (vrijwel iedereen had thuis een zwart/wit TV).
Gisteren nog toevallig een jaren 60 zwart/wit film gezien "Dr. Strangelove".
mikey
[wikipedia]Hitchcock chose to film Psycho in black and white, keeping the budget under $1,000,000.[35] Other reasons for shooting in black and white were his desire to prevent the shower scene from being too gory and his admiration for Les Diaboliques's use of black and white[/wikileaks]
Bij bijzondere films (vooral films die terugkijken op het verleden) kan zwart/wit nog iets toevoegen, maar we hebben het hier over een zieke horror B-film uit 2011 !
mikey
Cultureel gezien staat zw/w (grijs) voor massa en kleur voor individualiteit. De zw/w is harder/ killer en kleur persoonlijker.
Kleur heeft ook een valkuil: het kan makkelijker ongeloofwardig overkomen bij special fx.
mikey
Gezien de poster, denk ik wel dat ik gelijk heb. Maar aan de andere kant denk ik dat altijd.

The Human Centipede III (Final Sequence)
2015

The Human Centipede (First Sequence)
2009

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Martyrs

SM-rechter
Drama, 2009

Taxidermia
Drama / Komedie, 2006
insectsexual obsessionkindermishandelingverkrachtingsekssadisticbabyontvoeringexploitatiewoundsufferingvictimsadismemestools beroemdheidvervolgcontroversybedrogmoordsexploitationbloedvergietenmutebloedrape victimsexual violencemartelensadistcrueltyviolent deathwreedheidgeweldheld captivecaptiveobsessed fanextreme sadismcentipedemouthperverse sexonanismpervertedsexual sadismfecessandpaper appartementperverthumiliationdoodgeestesziekterapistbdsmsexual torturedefecationcrowbar evil maninfant death torture pornhell on earth very little dialoguefunneldiarrheaparaphiliaviletransgressive filmcoprophagiascatologydehumanization abusive motherbanned filmscrapbook