• 9.374.710 stemmen

The Human Centipede II (Full Sequence) (2011)

Drama / Horror | 91 minuten

Genre: Drama / Horror

Alternatieve titel: The Human Centipede 2 (Full Sequence)

Oorsprong: Verenigde Staten / Nederland

Geregisseerd door: Tom Six

Met onder meer: Laurence R. Harvey, Ashlynn Yennie en Dominic Borrelli

Plot The Human Centipede II (Full Sequence)

"100% medically INaccurate."

Een man raakt seksueel geobsedeerd door de DVD van horrorfilm 'The Human Centipede (First Sequence)' te bekijken. Hij gebruikt schuurpapier om zichzelf te bevredigen tijdens het bekijken van de film. Hij besluit een eigen "Human Centipede" te maken van 12 slachtoffers en zijn eigen 'centipede' te gebruiken om zijn eigen seksuele genot te bevredigen.

avatar van puckb96

puckb96

vind ik zeker een vette poster.

beter dan die hier op mm staat vind ik zelf.

avatar van JustMike

JustMike

hmm, lijkt me toch minder dan ik verwacht had, eerst.

avatar van Daan258

Daan258

Waarom komt hier een 2e deel van??

het eerste deel was al zo onwijs slecht zeg.

avatar van Fox McCloud

Fox McCloud

Omdat er ook mensen zijn die het eerste deel onwijs goed vonden.

avatar van Daan258

Daan258

hoe kunnen mensen dit nou goed vinden

dutchtuga

Die Ebert zou deze films niet moeten reviewen. Doorgaans zal zijn publiek een film als The Human Centipede niet opzetten, dus om deze films aan te halen puur om ze af te kraken is nutteloos. Ebert zou dit over moeten laten aan mensen die hier wel feeling mee hebben.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

dutchtuga schreef:

Onzin. Als ik z'n recente recensielijst doorblader recenseert ie zo'n beetje alles dat de bioscoop passeert met gevarieerde meningen/sterren bij elke genre. Waarom dit een uitzondering zou moeten verdienen is mij dan ook een raadsel.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Ebert's review van de eerste film was beter, of moet ik zeggen, grappiger.

Verder vind ik het vooral interresant dat deze film op metatextueel gebied eigenlijk best iets origineels doet (man in de 'echte' wereld is geobsedeerd met de originele film en wil het nadoen). Jammer alleen dat Tom Six waarschijnlijk als regisseur verder niet beter is geworden, aangezien het origineel juist op dat vlak zwaar teleurstelde.

avatar van jordandejong

jordandejong

In eerste instantie was de film door de BBGC op de zwarte lijst gezet maar nadat er iets meer dan twee minuten uitgeknipt waren mocht de film alsnog in Groot Brittannië vertoond worden.

Moest trouwens wel even lachen om wat voor idiote reacties er op die site waar A&L een link van geeft staan.

Voorbeeld:

Tom Six mag wel een enkeltje TBS krijgen voor zijn uitermate zieke gedachten. Ik durf te wedden dat hij er stiekem van droomt om eens een vrouw te penetreren met prikkeldraad om zijn lul. Gatverdamme wat een zieke vent is het!

avatar van ace leader

ace leader

Ben wel benieuwd naar deze zieke film. Helaas wordt hij niet wereldwijd uitgebracht (logisch)

jacobine_rodijk schreef:

Denk je dat menig genreliefhebber de mening van Ebert serieus neemt? En dat zijn vaste bezoekers hier iets aan hebben? Het is net alsof je Cannibal Holocaust voor de voeten van René Mioch gooit. De liefhebbers nemen hem niet serieus en zijn aanhangers weten geen raad met een film die ze toch nooit zullen gaan bekijken. Kortom: volstrekt nutteloos.

Vreemd statement.

Ebert reviewt alles wat in de bios terecht komt en is dit ook gewoon een logisch iets. Dat jij (en genreliefhebbers) niets aan trekt van zijn mening is dan ook niet zo relevant. Alsof je een liefhebber moet zijn om een film te mogen reviewen, ik denk dat veel wat aan zijn review hebben.

Prima review van Ebert maar zal het waarschijnlijk niet met hem eens zijn. Verwacht hier veel van, ILD en FC 1 van de week maar eens herzien.

dutchtuga

Kan moeilijk geloven dat dit in de VS een brede release krijgt. Zo ja, is het inderdaad niet meer dan logisch dat ook hij dit recenseert. Zo niet, dan blijf ik bij mijn statement.

Naomi Watts schreef:

Alsof je een liefhebber moet zijn om een film te mogen reviewen, .

Nee, maar enige affiniteit is wel gewenst wil je een beetje serieus genomen worden.

dutchtuga schreef:

Breed niet maar hoeft ook niet. De lijst dan maar:

IFC CENTER - New York, NY

LANDMARK'S NUART - Los Angeles, CA

MUSIC BOX THEATRE - Chicago, IL

CEDAR LEE CINEMAS - Cleveland, OH

LANDMARK'S MAIN ART - Royal Oak, MI

LANDMARK'S ORIENTAL THEATRE - Milwaukee, WI

LANDMARK'S TIVOLI THEATRE - University City, MO

LANDMARK'S RITZ AT THE BOURSE - Philadelphia, PA

LANDMARK'S E STREET CINEMA - Washington, D.C.

LANDMARK'S MIDTOWN ART - Atlanta, GA

LANDMARK'S KEN - San Diego, CA

LANDMARK'S EGYPTIAN - Seattle, WA

LANDMARK'S LUMIERE - San Francisco, CA

dutchtuga schreef:

Door de genreliefhebber misschien, die zich bovendien wat verheven voelen boven degene die er geen affiniteit mee hebben. Ik vind het interessant om outside the box reviews te lezen. Al is het niet Ebert's doel om serieus genomen te worden. If you like it fine, if you don't, don't waste my time is altijd zijn insteek geweest.

dutchtuga

Geen idee wat voor bioscopen dit zijn. Kunnen net zo goed zaaltjes van 100 man capaciteit zijn, ergens in een achterbuurt, waar deze film overigens het beste tot zijn recht zal komen

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Evenals het feit dat mensen zich verheven voelen boeven de liefhebbers van horror, het ''minderwaardige'' genre. Zo is de cirkel rond he

Naomi Watts schreef:

Ik vind het zelf ook wel interessant. Kan er vaak goed om lachen. Met 'verheven boven anderen voelen' heeft hier overigens niets mee te maken. Als ik mijzelf een beeld wil gunnen van wat een film mij te bieden heeft als genre-liefhebber, dan is het toch niet meer dan logisch dat ik me richt op mensen die er meer mee bezig zijn dan een Ebert?

jeroentjuhhhhh schreef:

Door de genreliefhebber misschien, die het feit dat mensen zich al snel verheven voelen boven de liefhebbers van horror, het ''minderwaardige'' genre. Zo is de cirkel rond he

Dit is ook nog wel een punt. Het onbegrip voor het horrorgenre, vooral de onbevangen horror, groeit alleen maar meer wanneer zulke invloedrijke mensen zich ermee gaan bemoeien.

Naomi Watts

Aangezien je vind dat Ebert deze niet zou moeten reviewen wek je dat wel een beetje op. Zie gewoon niet in waarom niet. Omdat genreliefhebbers 'm niet serieus nemen in dat geval. Lekker belangrijk.

dutchtuga

Overigens zou wat eigen initiatief hem ook wel sieren. Vermijd dit gewoon. Ik bemoei me zeer bewust niet met genres waar ik niet veel mee heb/ weinig kennis van heb/ weinig over weet te vertellen, want echt voldaan heb ik mij nooit gevoeld na het tikken van zo'n recensie.

dutchtuga schreef:

Dus? Puur het probleem van het individu die zijn mening voor kennisgeving aanneemt. Ebert is iig verre van bevooroordeeld, dat lijkt me ook helemaal geen discussiepunt sinds ie zijn krahcten gebundeld heeft met Russ Meyer.

dutchtuga schreef:

Hij is een professionele recensist, jij voor een liefhebber die dat op amateurbasis doet. Nogal een verschil. Jij kijkt wat je wil kijken, dat ligt voor Ebert wel even anders.

dutchtuga

Dat maakt mij niets uit. Gaat om de kennis die je meeneemt in het schrijven van een mening over een bepaald onderwerp, professioneel of amateuristisch.

Ik zal me er verder niet al te veel over opwinden, want met het lezen van Eberts recensies hou ik mij sowieso niet veel bezig. Pak zijn recensies er wel bij wanneer ik een degelijke Amerikaanse film wil zien

Naomi Watts

Mwah, als je een film buiten je comfortzone kijkt neem je altijd veel minder kennis mee, lijkt me nou ook niet zo moeilijk te begrijpen.

dutchtuga

Als mensen zich nou gewoon bezighouden met waar ze goed in zijn heb je met veel minder shit te maken. Een David Lynch moet zich niet gaan bezighouden met de nieuwe Transformers bv .

Edit: alhoewel..

avatar van starbright boy

dutchtuga schreef:

Een release die vergelijkbaar is met veel arthouse in de VS. Wordt ook uitgebracht door een distributeur die vooral aan arthouse doet, een van de grotere arthouse distributeurs van de VS zelfs.

IFC Entertainment - ifcfilms.com