• 9.378.606 stemmen

Met onder meer: Brad Pitt, Anthony Hopkins en Claire Forlani

Gesproken taal: Nederlands en Engels

Releasedatum: 28 januari 1999

Plot Meet Joe Black

"Sooner or later everyone does."

Media-tycoon William Parrish staat op het punt om zijn 65ste verjaardag te vieren. Op een dag wandelt De Dood, in het lichaam van Joe Black, zijn huis binnen om Bill met hem mee te nemen. Joe maakt echter een deal met Bill: hij stelt zijn dood nog een tijdje uit, en in ruil laat Bill hem alle geheimen van het leven zien.

Joe Black / Young Man in Coffee Shop

William Parrish

Susan Parrish

Eddie Sloane

Jamaican Woman

Jamaican Woman's Daughter

avatar van missl

missl

eigenlijk gaat deze film helemaal nergens over. maar het is eigenlijk wel heel goed gespeeld en een emotionele film over de familiebanden, dood, de liefde.

duurt wel erg lang hoor.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Het heeft wel iets, ook al is het in wezen een overdreven sentimentele tearjerker.

avatar van Jan W

Jan W

Lavigne schreef:

Ik denk dat ik de film ga kopen! Op bol is die maar 7.99

En bij de Marskramer 1,99...

Inderdaad voor dat geld gisteren maar eens meegenomen. Ooit deels gezien op tv maar nu dus helemaal. Prima film, verrassend verhaal, goede acteurs (Hopkins, Pitt, Forlani en Weber) en een mooi einde. De film duurt lang, voor bepaalde scenes wordt ruim de tijd genomen maar het bleef boeien. En dat is knap van regisseur Brest.

avatar van Lavigne

Lavigne

Ik had hem uiteindelijk toch voor die 7.99 gekocht!

Wat jammer. 1.99 dat is geen geld

Maarja Heb hem wel in ieder geval

avatar van GeGo

GeGo

Ik vond het over het algemeen wel een goede film. Vooral de acteerprestatie van Anthony Hopkins valt best te pruimen en de spanning tussen Brad Pitt en Claire Forlani is op het witte doek duidelijk voelbaar.

De film is misschien een beetje langdradig, maar op die manier ga je echt volledig meeleven met het wel en wee van de personages.

De vreemdste scène is misschien wel wanneer Joe Black in het begin van de film plotseling wordt overreden. Redelijk ongeloofwaardig dat je zoiets zonder één enkel schrammetje weet te doorstaan. Ook de naïviteit van Susan in het verhaal kent blijkbaar geen grenzen. Zolang haar geliefde maar in de huid van Brad Pitt zit, maakt het haar allemaal klaarblijkelijk niet veel uit...

avatar van markie1978

markie1978

Wazige en saaie film. Behalve dan toen Joe onder de auto kwam.

Typisch vrouwen film, ik snap ook niet dat Brat Pitt zo'n vrouwen idool is, ik vind hem maar een mietje.

Maar ja dat is mijn mening, doe er mee wat je er mee wil.

avatar van GeGo

GeGo

Je mag natuurlijk wel niet vergeten dat deze film alweer 10 jaar oud is.

Een babyface als Brad Pitt lag toen namelijk goed in de markt...

avatar van EasyE

EasyE

deze film kwam traag op gang en heeft ook niet veel actie bevat uiteindelijk

maar het verhaal vind ik echt zow goed!

alleen het einde duurde iets telang, maar deze film heeft me wel aan het denken gezegt, maar als mensen vragen waarover dan, is het niet uit te leggen maar het verhaal is erg sterk

deze geef ik zeker een 5.

snap alleen niet waarom die niet in de top 250 staat

avatar van svauke69

svauke69

goeie film

maar hij is,zeker int begin,wat te langdradig

2uur en een helf was zeke genoeg geweest

avatar van lettervorm

lettervorm

Ik vond dit echt een mooie film. Normaal ben ik geen fan van romantische drama's, maar deze was wel erg goed. Hij neemt wel zijn tijd om op dreef te komen, maar het middenste stuk van de film is echt wel formidabel. Het verhaal voelde vooral in het begin raar en absurd aan, wat later wel goedgemaakt werd. Anthony Hopkins en Brad Pitt acteren weer super, wat we natuurlijk van hen (meestal) gewend zijn. De film duurt 3 uur, wat erg lang is, maar ik vind wel dat hij lekker wegkijkt. Het slot is natuurlijk wel wat langdradig en melig, maar dat stoort niet. Kortom: wanneer je van romantische en rare films houdt, is dit echt wel je ding.

avatar van kanjertje

kanjertje

Hele trage en ook wel een rare en apparte film.

Vond hem wel mooi en erg fantasierijk.

Spijtig dat hij zo lang duurde want dat maakte de film langdradig tot het saaie af.

avatar van v1ce

v1ce

Zaterdag voor het eerst deze film gezien.

Was al redelijk voorbereid op de traagheid van deze film.

Maar wat een emotie zeg.... geweldig! :'' )

Erg sterk acteerwerk van Pitt en Hopkins. Vooral de scene waar Pitt zich als IRS agent represent is geweldig!

avatar van robinb

robinb

Een van de beste drama films die ik ken, hij duurt inderdaad lang, maar in tegenstelling tot een aantal andere leden hier vind ik hem echt nergens saai.

Dit is een van de weinige films die bij mij emoties oproept, de chemie tussen de karakters vind ik echt zeer goed, super acteerwerk.

Daarnaast vind ik de hoofdrolspeelster ook een fantastisch mooie meid, iets wat ook zeker meehelpt !

Ook ben ik een enorme fan van Anthony Hopkins. Hij komt altijd zo goed over, een van de beste acteurs in de wereld naar mijn mening

super film !!

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Zeer aardig drama.

Verhaal is intrigerend, maar op meerdere punten wel erg traag (film had ook 2 uur kunnen duren). De film is ook erg gelikt, en dat is in deze niet altijd even positief.

Acteerwerk is prima. Chemie tussen Hopkins en Pitt is duidelijk aanwezig.

Op het einde wordt het mijns inziens ietwat moralistisch.

Maar ik heb zeker genoten van deze film: 3,5*.

avatar van Jonniek

Jonniek

Deze film is echt een aanrader.

Goed verhaal, goed acteerwerk, een van de beste van Brad Pitt als je het mij vraagt, ook al is deze al weer 10 jaar oud.

ge-wel-dig!

avatar van Lavigne

Lavigne

Echt geweldige film!

ga hem vanavond weer kijken!

avatar van Keesmerwede

Keesmerwede

Goed geacteerde Film , maar niet echt interessant of leuk genoeg om nog een keer te kijken . Nouja wel top acteurs natuurlijk , mischien ga ik hem toch wel kijken vanavond want hij was best wel goed maar ook wel een beetje saai geloof ik ,nee ik ga hem niet kijken of misschien toch wel , ik weet het niet zeker , misschien ga ik hem opnemen ,nouneee toch niet de moeite voor , maar het was toch wel en goede film ja , kan ik mij herinneren maar niet om nog een keer te zien eigenlijk , of misschien wel , was een beetje saaie film eigenlijk .maar wel goed geacteerd , misschien ga ik hem nog een keer kijken , wat kan mij dat eigenlijk schelen of ik hem nog en keer ga kijken ? ja dat is zo . Waar heb je het over ?

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

Wat schattig,dat met die lepel pindakaas
'What are you eating?' 'Peanut Butter!'
Brad Pitt speelt(vooral in het begin)een vertederende rol,vooral met alles wat hij niet kent,en gedraagt zich een beetje als een kind.Toch vind ik deze film vooral sterk geacteerd...hij duurde inderdaad erg lang,dat was minder..
een 4,0

avatar van peruaansefilm

peruaansefilm

veel te lang en helaas te saai , ja er zitten levensverhaal onderwerpen in maar die zitten ook in andere goede films dan hoeft die nog niet zo lang te duren ondanks de topacteurs, daar kijk ik doorheen

avatar van Carotte

Carotte

Mooie film, had niet verwacht dat Pitt terug zou komen als personage als in het begin.

Duurde wel een beetje lang.

Piit leek de eerste 2 uur en 45 min wel een robot haha.

avatar van rose

rose

Waarom dat domme einde? Jammer...

avatar van nuzjan

nuzjan

Echte hele goeie film. 1 van de beste drama films die ik ooit gezien heb.

Een film die ergens over gaat in het leven. En ik heb 3 uur lang genoten van deze mooie film. En hele goeie acteur werk van Brad Pitt, Anthony Hopkins en Claire Forlani.

Daarom ook 5 sterren voor deze film.

avatar van croonenbroek

croonenbroek

best aardige film, maar er zal heel wat tijd overheen gaan wil ik deze film ooit nog eens kijken.

het ging me allemaal net wat te langzaam vooruit zonder dat er echt iets boeiends gebeurde.

Maar wel goede acteer prestaties, vooral van Pitt

avatar van Dreamboy

Dreamboy

Heb hem niet helemaal afgekeken, maar Hopkins & Pitt waren erg goed!

avatar van bloedlink

bloedlink

ik ben in slaap gevallen..

avatar van dikkop

dikkop

Het is net een lekker dikke roman waarin je je kunt verdiepen. Geweldige acteerwerk in deze film en bijzonder goed verfilmt.

Je moet wel zin hebben in dit soort films te gaan kijken, lekker liggen op de bank en niets aan je hoofd hebben.

avatar van Staaajn_

Staaajn_

• 1914 stemmen

EasyE schreef:

deze film kwam traag op gang en heeft ook niet veel actie bevat uiteindelijk

maar het verhaal vind ik echt zow goed!

deze geef ik zeker een 5.

snap alleen niet waarom die niet in de top 250 staat

Ik snap dat ook niet , deze film is gewoon fantastisch !

goed geacteerd , goed verhaal , goeie actuers ,..

een 5 krijgt hij ook van mij !

avatar van Fatsa

Fatsa

Hij blijft super..Pitt en Hopkins doen het weer heel goed samen..İk hou van deze film..Van mij krijgt deze klassieker ook een 5!

avatar van iris.vessem

iris.vessem

ik vond dat Brad Pitt erg goed acteerde in deze film... met z'n pindakaas

avatar van K@i

K@i