• 9.377.411 stemmen

Met onder meer: Liam Neeson, Alexander Skarsgård en Taylor Kitsch

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 19 april 2012

Plot Battleship

"The Battle for Earth Begins at Sea"

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

Lieutenant Alex Hopper

Commander Stone Hopper

Sampson JOOD Strodell

Boatswain Mate Seaman Jimmy "Ordy" Ord

Naomi Watts

hoe serieus kan je dit nemen .

avatar van JacoBaco

JacoBaco

De enige die ze nodig hebben is Magneto... In X-Men: First Class kun je al zien hoe hij marineschepen aanpakt. Die aliens moeten dan ook geen probleem zijn. Oftewel, we hebben een Duitser nodig.

schram101

Haha, geniaal om te zien hoe bepaalde users hier waarschijnlijk weer een intens en liefst waargebeurd drama verwachten.

avatar van thunderball

thunderball

Jawaddedadde schreef:

Bah, niet zo serieus joh. Wie anders zou het moeten opnemen tegen een alienvloot? De Nederlandse marine? De Belgische?

Prins Alexander in zijn matrozenpakje natuurlijk.

Dat schrikt iedere buitenaardse agressor af!

Komt er bij dat hij OOK nog watermanager is, of wel heerser over het water, zeg maar een soort nieuwe Charlton Heston in zijn Mozes rol. Alleen splijt prins Pils niet de zee, maar laat hij het water de aliens verzuipen!

avatar van revengeyo

Jep, van begin tot eind.

haha, zieklachen

avatar van Stu-Pot

Stu-Pot

Trailer ziet er best oké uit, af en toe moeten lachen om Liam Neeson en vooral het moment dat Rihanna in beeld kwam in een deuk gelegen. Ik deel de mening van Thorak trouwens, ben het ook stilletjes aan beu dat Amerika telkens de overwinnaar is, zal bij deze prent niet anders zijn. Maar ach, kan een leuke 'lachfilm' worden.

avatar van de Vis

de Vis

Ik kijk wel uit naar deze film, alleen vrees is voor het acteerwerk van Rihanna... ik hoop dat ik het mis heb..

de Vis schreef:

avatar van thijn123

thijn123

Ik heb zo'n zin in deze film! Iemand enig idee wat de speelduur is? Kan ik nergens vinden op het internet... Zal wel iets van 130 - 150 minuten zijn (ook weer net zoals Transformers)

avatar van jeroen65

jeroen65

Op wikipedia staat dat de speelduur 131 minuten zal zijn.

Wikipedia is natuurlijk een heel onbetrouwbare bron, maar deze speelduur zou heel goed kunnen voor zo'n filmpje!

131 minuten meldt ook de distributeur. Alsnog ingevoerd.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Kan niet wachten tot deze film ook echt uit is. Lijkt me erg interessant als ik zo de trailers zie.

avatar van Artemis

Artemis

Trailer gezien in bios en ik vraag me echt af hoe ze aan een speelduur van 131 minuten zijn gekomen.

avatar van wu-tang

wu-tang

uitgaande van wat ik gezien heb verwacht ik een soort transformers achtig geheel , toen ik de trailer de eerste keer zag was ik vele malen positiever dan dat ik nu ben , waarschijnlijk ga ik er niet voor na de bios

laat het zeer gewaardeert moviemeter testpanel wel eerst ff checken , maar denk dat dit geen groot succes wordt al had ik dat wel graag gezien

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Battleship - Aliens Featurette

Best cool! Krijg er ook steeds meer zin in!

avatar van the marsh

the marsh

Vandaag ga ik deze film bekijken in de Cinema.

Ik ben benieuwd.

avatar van reentje1975

reentje1975

Maar die Rihanna, is dat in deze film een goodguy of een Alien? Ik be doel met die alien smoel moet dat toch haast wel?

Naomi Watts

Ik mag toch hopen dat die 1975 niet voor je geboortejaar staat, anders heeft je algemene ontwikkeling toch wel een enorme deuk opgelopen.

avatar van Reinbo

Hoezo, toch een prima analyse.

avatar van Walibi01

Walibi01

Ga deze morgen zien op de HMS Rotterdam in Den Helder. Kaarten gewonnen via RTL 7

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk schreef:

Hoe verliep de operatie?

avatar van the marsh

the marsh

Ik geef een 2 voor de special effects.

avatar van ibendb

ibendb

Ik moet er morgen naartoe, en ik zie het niet zitten. Ik wil liever Titanic zien.

avatar van Tonyy

Tonyy

the marsh schreef:

Ik geef een 2 voor de special effects.

Is het de moeite waard om hem op groot scherm te zien? Ik ga er waarschijnlijk vrijdag naar toe, maar ik twijfel nog of ik deze wel wil zien

avatar van pierrrke

pierrrke

valt me op dat hier behoorlijk wat onzinnige berichten op de pagina staan maarja

en "the marsh" kom op je bent de eerste die stemt zeg aub als het kan/ als je wil een beetje meer over de film dan hebben we toch al beetje een verwachting hoe hij is