• 9.375.053 stemmen

Met onder meer: Liam Neeson, Alexander Skarsgård en Taylor Kitsch

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 19 april 2012

Plot Battleship

"The Battle for Earth Begins at Sea"

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

Lieutenant Alex Hopper

Commander Stone Hopper

Sampson JOOD Strodell

Boatswain Mate Seaman Jimmy "Ordy" Ord

Naomi Watts

Ik zie ook nog geen reden om het jammer te vinden dat ze erin zit, ze heeft haar acteerkunsten nog niet kunnen vertonen. Maar met haar screen presence en coolness kan ze wel van waarde zijn. Raikes is geen hoofdpersonage, dus maak jullie geen zorgen .

Jawaddedadde

Je hebt gelijk hoor. Ik heb haar ook nog niet zien acteren, dus op zich is voor mij hetzelfde als een onbekende actrice. Naderhand zal het oordeel wel volgen Maar sowieso heeft ze niet de lead in deze film.

Thorak schreef:

en wordt ze ingezet als 'cannon fodder'...

It's the other way around

Jawaddedadde schreef:

Mwah, eerlijk gezegd boeit me haar aanwezigheid ook niet zo hoor. Maar marketingwijs zal het wel een goede zet geweest zijn om een bekende zangeres hierin te laten meedoen.

Ik denk het ook, en bovendien is het gewoon een 'stoere' rol dus is voor haar wel weggelegd denk ik.

Thorak

Tja zangeressen die gaan acteren zijn vaak gewoon teleurstellend. Er zijn wel uitzonderingen, maar vrij zeldzaam. Afgezien daarvan vind ik haar uiterlijk nou niet erg oogstrelend, iets in haar blik staar me héél erg tegen. Weer zo'n 'meisje' dat zichzelf veel stoerder vindt dan ze daadwerkelijk is. Een soort Michelle Rodriquez zeg maar.

Naomi Watts

Echt een acterende rol is het ook niet. Acterende zangeressen zijn doorgaans prima voor een film als deze. Haar uiterlijk is dan ook niet zo relevant, als Raikes moet ze geen lekker wijf zijn maar gewoon bad ass.

schram101

Ga je hier nou serieus letten op acteerwerk, Thorak..?

Naomi Watts schreef:

als Raikes moet ze geen lekker wijf zijn maar gewoon bad ass.

En dat vind ik haar dus beiden niet...

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Thorak schreef:

Eens, haar hoofd en attitude staan me erg tegen.

Thorak schreef:

En dat vind ik haar dus beiden niet...

Daar ben je heel duidelijk in .

Thorak

Haha, tja, smaken verschillen hè? En dat onze smaken vrij verschillend zijn (op een enkele uitzondering na) wisten we al.

avatar van Theunissen

Nu weet ik waarschijnlijk ook hoe de film zal eindigen. Rihanna zal met haar gekrijs het alienras uiteindelijk verjagen. Best wel een begrijpelijk einde.

avatar van Corcicus

Corcicus

hahah Dat zal wel de nodige collateral damage opleveren.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Alexander Skarsgård ziet er beter uit vind ik.

Naomi Watts

Eens met schram. RiRi . Die screen presence van haar blijft toch wel ongekend.

schram101

Ik neem het je nog steeds kwalijk dat je RiRi een min gaf in het knappe-actrice-game, Watts..

Naomi Watts

Ik ook niet, inmiddels het licht gezien schram .

Schram .

Fuck balls. Wat is ze badass .

avatar van Theunissen

Ik mag toch hopen dat die afzichtelijke tatoeage op haar rechterarm alleen is voor de film om (zogenaamd) stoer over te komen.

U r welcome!

Jawaddedadde

Beste trailer tot dusver!

Hopelijk hebben we wel niet alle actiescènes al gezien in deze trailer en zit er nog meer van dit lekkers in de film zelf.

Thorak

Hoe meer trailers ik zie, hoe minder geinteresseerd ik in deze film word. Alleen al het feit dat het weer eens de Amerikanen zijn die het wel weer even gaan regelen.

Voor zover ik begreep begint het met een internationale marine oefening, alle schepen van alle andere landen zullen wel zinken en het Amerikaanse schip blijft over? Hopelijk blijven er ook andere schepen die mee werken aan de overwinning, maar het zal wel weer niet...

Naomi Watts

USA is natuurlijk allermachtig. Prachtig dat patriotisme.

Thorak

Ik vind het om te kotsen. Zeker gezien het feit ze het nóóit waarmaken dat ze zo almachtig zijn. Ze hebben een belachelijk grote bek en daardoor krijgen ze iedere keer weer klop en helpen ze de halve wereld in een dikke crisis. Maar oh oh wat is Amerika machtig zeg!

Jawaddedadde

Bah, niet zo serieus joh. Wie anders zou het moeten opnemen tegen een alienvloot? De Nederlandse marine? De Belgische?