Genre: Drama / Misdaad
Releasedatum: 14 juli 1983
Bekijk via iTunes
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Bad Boys
"There's Only One Person Left Who Believes Mick O'Brien Can Make It... Mick O'Brien."
Mick O'Brian, een 16-jarige straatvechter uit Chicago, wordt opgepakt na de moord op het jongere broertje van bendeleider Paco Moreno. Hij wordt geplaatst in een zwaarbewaakte gevangenis. Terwijl hij zich staande probeert te houden tussen moordenaars en verkrachters neemt Paco wraak op hem door zijn vriendin te verkrachten. Paco wordt gepakt en wegens een gerechtelijke dwaling geplaatst in dezelfde gevangenis als waar Mick zit. Wat volgt is een confrontatie tussen de twee op leven en dood.
Mick O’Brien
Tweety
Wagner
Warden Bendix

Survivor87
Een ijzersterk misdaaddrama met een zeer overtuigend sterke, getalenteerde jonge Sean Penn die hier de show steelt. Man, die kon toch al zo overtuigende zijn rollen neerzetten. Toch, wat mij betreft één van de laatste karakteracteurs na, Pacino, De Niro, Nicholson, Hopper, Hofmann en Marlon Brando(de 1ste karakteracteur ooit)!

bart007bond
Goede film, hoop een keer op dvd release

wizard of midian
Een keiharde en realistische gevangenis film.
Een jonge Sean Penn die zeer sterk speelt in deze film, andere bekende acteurs Ramon Herrera en Clancy Brown... .
Aanrader vr fans v rauw geweld.

teigertje
Een van die aller grootste film classics ooit gemaakt.
Deze beroemde film,vroeger een ongekend kassucces was.
Tijdloos en van zulk hoog niveau.
De jonge Sean Penn toen nog, waarmee een grote toekomst in de film wereld verzekerd was.
Na deze bijzondere film.
Ook Esai Morales zet zijn rol neer zo sterk.
De spelers die de hoofdrollen spelen zijn uitmuntend.
Ook Reni Santoni die helaas niet meer onder ons is, en een glansrol neerzet in deze film.
De theme song is en blijft kippenvel zo ontzettend mooi.
Nog steeds een film document fier overeind en rotsvast onvergetelijk.

Basto
Een van die aller grootste film classics ooit gemaakt.
Deze beroemde film,vroeger een ongekend kassucces was..
Uh, een klein hitje, meer niet.

Het was een andere tijd.
En ik heb hem vroeger in de bioscoop gezien.
Jij ook ?
Geloof mij was een groot succes internationaal.
Die link is lulkoek.

Het was een andere tijd.
En ik heb hem vroeger in de bioscoop gezien.
Jij ook ?
Geloof mij was een groot succes internationaal.
Die link is lulkoek.
Ik heb m toen ook in de bios gezien. Draaide in een kleinere zaal. Was vervolgens leuk op video, maar films als The Warriors en Class of 1984 deden veel meer stof opwaaien.
Link is feitelijke informatie over de boxoffice. Waarom zou die link lulkoek zijn? Omdat het je ongelijk aantoont? Beetje kinderachtig het zo af te doen.

teigertje
Het valt mij op, jij vaker optreed tegen mensen, als betwetter.
Jou dominante opmerking naar mij, ben ik niet van gediend.
Jij doet vaker tegen mensen zo,dat lees ik hier op mm, omdat jij graag je zin wil hebben,
Zo werkt dat niet meneer Basto.
En ik heb jou nergens om gevraagd ! laat dat duidelijk zijn !
Ik kan goed incasseren, maar jou denigrerende toon bevalt mij geen sinds.

Basto
Het valt mij op, jij vaker optreed tegen mensen, als betwetter.
Jou dominante opmerking naar mij, ben ik niet van gediend.
Zo werkt dat niet meneer Basto.
En ik heb jou nergens om gevraagd ! laat dat duidelijk zijn !
Ik kan goed incasseren, maar jou denigrerende toon bevalt mij geen sinds.
Als jij (of iemand anders) hier onzin loopt te verkondigen, "treed' ik daar tegenop. Daarbij onderbouw ik mijn opmerking gewoon keurig met feitelijke informatie. We willen toch niet dan andere users voor de gek worden gehouden.
Als jij daar niet van gediend bent, heb ik een tip voor je.

Als jij hier onzin loopt te verkondigen "Treed' ik daar tegenop. Daarbij onderbouw ik mijn opmerking gewoon keurig met feitelijke informatie. Als jij daar niet van gediend bent, heb ik een tip voor je.
Ghehe sterkte Basto. Deze furieuze dame kan niet tegen kritiek of tegenspraak, laat staan feiten. Dan is ze beledigd en is de andere persoon plots onbeschoft. Heb het zelf ook al meerdere malen met haar meegemaakt.

Graaf Machine
Wauw, als A&L Basto gaat verdedigen, dan is er iets aan de hand hoor.

Zolang we niet over een bepaalde muziekfilm praten kunnen we het wel redelijk samen vinden

Graaf Machine
Mooi zo. Edit: gezien de opmerkingen van T. hieronder kan ik jullie eensgezindheid wel goed begrijpen.

teigertje
Beste onschuldige meneer Litmanen.
De zachtheid zelve.
Ben je veranderd van zuur naar woke
Want vanochtend toen iik plaste was ik nog een jongetje.
Dus die furieuze dame.
Kan ik niet helemaal plaatsen.
Maar jij en Basto zouden wel een leuk setje zijn
Fijne film dag Litmanen en Basto , misschien samen een keer naar Bad Boys jullie zijn eensgezind

teigertje
Als jij daar niet van gediend bent, heb ik een tip voor je.
Beste Basto
Veel film plezier ✌️
Jij bent de Sherlock Holmes van de mm.

Clarencoo
Beter dan de latere Bad Boys in ieder geval. De film is lekker rauw, leuk om naar te kijken. Verhaal is misschien minder interessant, maar goed.
Penn's, beste wat mij betreft.

Brabants
- 1941 stemmen
Bad Boys is een aardig gevangenisdrama wat verhaaltechnisch prima in elkaar zit en idem geloofwaardige sfeer. Een goed acterende cast maakt dit mogelijk. Sean Penn springt er voor mij niet opzienbarend uit wat velen hier beweren. Beetje lelijk kijken en wat schelden meer is het niet in deze rol. Niettemin, prima film.

Guillermo Del Toro en David S. Goyer hadden bijna samen een 'Star Wars'-film gemaakt

'De Veroordeling' over roemruchte Deventer moordzaak vanavond zonder reclame op televisie

Netflix onthult met nieuwe beelden de startdatum van spelshow gebaseerd op 'Squid Game'

Oud basketballer niet rouwig om het stoppen van 'Winning Time: The Rise of the Lakers'

Bound by Honor
Misdaad / Drama, 1993