• 9.374.710 stemmen

Met onder meer: Liam Neeson, Alexander Skarsgård en Taylor Kitsch

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 19 april 2012

Plot Battleship

"The Battle for Earth Begins at Sea"

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

Lieutenant Alex Hopper

Rihanna - Battleship

Kijk en huiver.

Oef..

avatar van The Oceanic Six

Trailer is zeker onderhoudend. Transformers op het water inderdaad. Misschien wordt dit wel de film die Transformers 3 had moeten zijn, zonder flutverhaaltje van Michael Bay erbij.

avatar van Rujar

Rujar

Gister de tariler in de bios gezien. Ziet er strak uit! Zeker kijken.

Ik hoop dat het einde van de film niet zo een anticlimax gaat worden…. Eerst de superieure aliens die de aarde eigenlijk al in zak hebben. Vervolgens, als de hoop al wordt opgegeven, vind een of andere schip heel toevallig de achilleshiel waardoor het hightec leger van de aliens opeens niks meer voorstelt. Het ergste van alles … Amerika komt weer als superieur ras uit de bus en helpt de andere onbenullig aardbewoners.

avatar van russo

russo

zou idd mooi zijn als het een keer slecht afloopt, maar het is en blijft een hollywood film dus zal het wel goed aflopen

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Ziet er leuk uit.

Helaas zal er zal wel één of andere Amerikaan een zwak punt vinden bij de Aliens,

zodat ze uiteindelijk kunnen verslagen worden.

avatar van mordang

mordang

Hopelijk eindigt deze film zoals ze hoort te eindigen en dat is met de Amerikaanse strijdmacht als overwinnaar. Natuurlijk met hier en daar groot leed en opoffering. Want zo'n film moet cliche eindigen. Ik hou niet van slechte eindes met hopeloosheid en verdoemenis. Winnen gvd!! Heerlijk.

Thorak

Daar hoop ik dan juist weer niet op, al dat misselijk makende Amerikaanse patriottisme. Bah!

Net als in 2012, de Amerikanen hebben niets klaargespeeld en niets toegevoegd, maar toch weer dat "kijk nou eens hoe goed wij zijn!" aan het einde.

Ik blijf maar wachten op een film waarin de Amerikanen neergezet worden zoals ze daadwerkelijk zijn; een stel over het paard getilde lui die niets presteren, maar wel met alle eer gaan strijken...

avatar van Seifer

Seifer

Het zou voor de verandering wel eens verfrissend zijn als de mensheid het aflegt tegen de Aliens en totaal uitgeroeid worden. Het tegenovergestelde dus van Battle Los Angeles. Daarmee kun je best wel een mooi plot maken. Maar goed Battleship is niet zo'n soort film. Ik verwacht gewoon pure actie tussen de aliens en de Amerikanen.

Thorak

Ja deze film draait uiteraard om de aktie en het verhaal zal wel weer minimaal zijn, maar zo op z'n tijd is dat best lekker! Het gaat alleen niet over alleen de Amerikanen, maar zij zullen wel weer degenen zijn die iedereen redden... Waarschijnlijk geen Nederlandse marine in deze film, terwijl Nederland samen met Engeland toch superieur schijnen te zijn qua marine wereldwijd gezien.

In Cloverfield legt de mensheid het toch af tegen de 'Aliens'?

avatar van Theunissen

Jammer dat het voormalig Dutchbat onder leiding van Thom Karremans niet meedoet in deze film.

avatar van nightfly1982

nightfly1982

Ziet er leuk uit hoor. Maar denk dat het weer te veel beloofd en te veel Transformer trekjes heeft...wellicht zal ik deze wel gaan kijken, maar dat wordt waarschijnlijk thuis op de bank voor 4 euro bij de videotheek ipv 9 euro bij de bios...

schram101

Dit vind ik nou juist zo'n film die wél bioswaardig is. Op en top popcornvermaak.

Naomi Watts

beste ervaring haal je echt duidelijk uit de bios bij zo'n film. Als dit niet meer bios waardig is.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Jep. Zag dit weekend de trailer in de bios. Moet zeggen dat het behoorlijk indrukwekkend was.

Naomi Watts

Klopt, qua sound design en editting van even hoog niveau. En het acteerdebuut van RiRi, wat wil je nog meer in een blockbuster flick .

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Naomi Watts schreef:

En het acteerdebuut van RiRi, wat wil je nog meer in een blockbuster flick .

RiRi

Naomi Watts

Maar daar staat Alexander Skarsgård tegenover .

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Naomi Watts schreef:

Maar daar staat Alexander Skarsgård tegenover .

Gelukkig wel, maakt een hoop goed

avatar van Corcicus

Corcicus

Trailer ziet er zeer smakelijk uit!

avatar van Thorongil

Thorongil

Transformers, Battleship, films over Hasbro speelgoed zijn duidelijk één pot nat.

Gingen ze ook geen Monopoly film maken? Zou me niet verbazen als ze daar ook een alieninvasie in weten te verwerken.

Thorak

Die Monopoly film is toch al jaren van de baan? Ik heb er ooit wel van gehoord dat die plannen er inderdaad waren, maar dat is al járen terug...

Maar als ze een film van Zeeslag weten te maken, moet Monopoly helemaal geen probleem zijn lijkt me. Daar kun je wat meer mee, al zal het dan eerder een thriller of drama worden dan een aktie film.

avatar van jeroen65

jeroen65 schreef:

Nieuwe trailer die op tv kwam tijdens de reclame van de Super Bowl: Trailer

Wat issie fijn

Rihanna in Uniform (HQ)

RiRi gaat een uitstekende Raikes worden.

avatar van Corcicus

Corcicus

Neen, speelt Rihanna hier in mee?

Yup helaas wel.

Waarschijnlijk (lees: hopelijk) is het maar een klein rolletje en wordt ze ingezet als 'cannon fodder'...

Hoezo helaas?

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Mwah, eerlijk gezegd boeit me haar aanwezigheid ook niet zo hoor. Maar marketingwijs zal het wel een goede zet geweest zijn om een bekende zangeres hierin te laten meedoen.