• 9.373.194 stemmen

Met onder meer: Liam Neeson, Alexander Skarsgård en Taylor Kitsch

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 19 april 2012

Plot Battleship

"The Battle for Earth Begins at Sea"

In Battleship zien we hoe de vloot van de marine het moet opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten 5 wereldse schepen en 5 buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven - het lot van de wereld staat op het spel. Er wordt gevochten als David en Goliath - is inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?

Lieutenant Alex Hopper

Klinkt cool!

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Trailer tevens.

Een gebruiker tussen de Youtube comments weet het prima samen te vatten; Transformers - Dark of the Water.

avatar van Minotaures

Minotaures

Beetje Halo-achtig. Ziet er interessant uit.

ghostman

Ik ben een liefhebber van het werk van Peter Berg . Hij is een van de protegés van Michael Mann .

Peter Berg = cool .

ghostman schreef:

Hij is een van de protegés van Michael Mann .

Is dat te zien aan zijn films?

Vond Hancock niet zo....

wimnoot schreef:

Is dat te zien aan zijn films?

Vond Hancock niet zo....

Mann heeft zelfs een cameo in Hancock (2008) en Peter Berg heeft een rol in Collateral (2004) . Bovendien is Mann een filmproducent van Hancock (2008) en The Kingdom (2007) .

Als er iemand is die enigszins in de buurt komt van de audiovisuele stijl die Mann hanteert in zijn laatste projecten dan is Peter Berg het wel . Met name de intuïtieve (vlotte) editing en handheld cinematografie .

wimnoot

Dat wist ik allemaal niet!

Ik vind de films van Mann wel wat chique-er, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar een beetje bombast op zee vind ik wel vet.

poster

Ingestuurd!

wimnoot schreef:

Eens !

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Pff, dit ziet er echt dramatisch uit.

avatar van Nomak

Nomak

Met Rihanna

Dus niet meer naar haar videoclips kijken om dat kreng te ontwijken is niet meer voldoende.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Misschien zingt ze een liedje om die aliens te verjagen

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Die trailer!

avatar van sofripa

sofripa

Aha, dit is het betere werk. Eindelijk weer een geloofwaardige film. . Ik ga de chips vast inslaan.

avatar van AHWA

AHWA

Leuk om Taylor Kitsch uit FNL van Berg te zien. Ook Skarsgard. Volgens mij een hele foute GI Joe-achtige film, dus I'm so there.

avatar van schram101

schram101

Rihanna!

Heerlijk!

AHWA schreef:

Volgens mij een hele foute GI Joe-achtige film, dus I'm so there.

Maar ook een zeer kostbare pulp .Persoonlijk vind ik dit echt te veel .

avatar van Macmanus

Macmanus

Groot risico ook voor een film zonder echte namen en niet gebaseerd op een bekende strip/boek/tvserie. Dat gezegd kan het best iets worden, niet heel erg onder indruk van Berg tot nu toe maar hij heeft inderdaad een stijl die je in grote blockbusters niet tegen komt. En dat is op zijn minst altijd interessant.

avatar van Respekked

Respekked

Skarsgard, koning in Generation Kill. Kitsch, koning als Gambit (en ook FNL natuurlijk). Ik ben er bij!

Macmanus schreef:

Hancock (2008) heeft ruim $150,000,000 gekost ( too much ! ) , maar ook enorm veel geld opgebracht . Misschien kwam dat door Will Smith , wie zal 't zeggen ...

avatar van Macmanus

Macmanus

Weinig misschien aan. I'm Legend, Hitch, The Pursuit of Happyness, I Robot hebben allen een shitload aan geld opgebracht. Met Smith heb je toch wel wereldwijd in het opening weekend al de 150 mil terug verdient hoe slecht de film ook blijkt te zijn.

avatar van ropjuh89

ropjuh89

Eerste waar ik aan dacht toen ik de trailer zag was Transformers. Maar toch ben ik wel nieuwsgierig geworden, laat maar komen!

avatar van Quaest

Quaest

Wow cool!:D

avatar van Thorak

Thorak

Trailer ziet er zeer boeiend uit!

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Trailer

Pfff ik hoop niet dat dit een voorbode is voor volgend-jaar cinema

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Hoe cool. Neeson, aliens, slagschepen. Dat is zoiets als pizza + barbeque + mcdonalds. Drie keer happytime.

wimnoot

Heerlijk! Positief en goed voor de eetlust!

avatar van Theunissen

Ziet er inderdaad veel belovend uit. Alleen weer jammer dat er zo'n zeik romantisch verhaal inzit.

avatar van some_solucti

some_solucti

Macmanus schreef:

Dat is juist de hele grap, het is gebaseerd op een bordspel. De laatste jaren hebben de studio's de rechten tot de raarste spellen opgekocht en dit is de eerste die dan ook daadwerkelijk gemaakt zal worden. Er hangt een hoop vanaf, want als deze slaagt zullen we de komende jaren Dr. Bibber, Monopoly, Tic Tac Toe en consorten waarschijnlijk ook op het grote scherm zien verschijnen.