• 9.377.078 stemmen

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Actie / Avontuur | 133 minuten

Met onder meer: Tom Cruise, Simon Pegg en Jeremy Renner

Gesproken taal: Engels, Russisch, Frans, Arabisch en Zweeds

Releasedatum: 21 december 2011

Plot Mission: Impossible - Ghost Protocol

"No plan. No backup. No choice."

Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team; echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Samen met zijn team moet hij niet alleen hun onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

schram101

Nu noem je juist net géén standaard actiefilms.

avatar van Nicholas

Nicholas

Het is geen genre Van Damme/Seagal, maar het heeft nou ook niet bepaald veel inhoud.

schram101

Ik vind de Bourne trilogie toch echt wel een thriller met een behoorlijk hoogstaand verhaal en verre van standaard.

avatar van Reinbo

pierrrke schreef:

brad bird is de regisseur, vreemd voor een regisseur met zo een palmaris

Gewoon voetveeg van meneer Cruise. Vond de trailer weinig indrukwekkend. Leuk dat ze dat hoogste gebouw gebruiken, maar verder leek het vooral more of the same.

avatar van Nicholas

Nicholas

schram101 schreef:

Een thriller vind ik het sowieso niet.

schram101

Noem jij het lekker zoals je wilt. Je kunt het in ieder geval moeilijk een standaard actiefilm noemen zonder inhouden. Maar goed, we dwalen af. Het hier om Mission Impossible.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Simon Pegg

avatar van Arnforpresident

Arnforpresident

Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team

Wordt hij weer achterna gezeten door zijn eigen kamp? In MI 3 werd hij ook al beschuldigd door zijn eigen organisatie.

avatar van JustMike

JustMike

trailer is wel grappig.

avatar van Miss A

Miss A

Nog nooit een Mi film gezien maar deze ziet er niet slecht uit

avatar van Movies_

Movies_

Heb de trailer in de bioscoop gezien vond hem erg goed! Had ik niet verwacht ben namelijk geen fan van tom cruise en heb nog nooit de andere mission impossible films gezien. Dacht ook eerst dat dit deel een film was van simon pegg maar later zag ik dus tom cruise.....

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Nieuwe poster geplaatst

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

De Amerikaanse IMAX voorstellingen van deze film krijgen een 6 minuten durende prologue van The Dark Knight Rises, is het al bekend of dit ook zal gebeuren in Nederland?

avatar van ibendb

ibendb

Zie hier echt naar uit...

avatar van sofripa

sofripa

Nieuwe trailer op Yahoo: vetter dan de eerste trailer

avatar van sofripa

sofripa

ff op je 48ste tegen de buitenkant van een wolkenkrabber naar beneden rennen. . Wat je ook van deze pipo vindt, het is een absolute filmheld....

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Je ziet Ving Rhames nergens, hopelijk heeft hij toch nog een beetje een rol!

avatar van Bobo_27

Bobo_27

special effects zien er niet heel goed uit in de trailer , vooral wanneer dat gebouw in elkaar stort oogt vrij nep. de regisseur van vooral hele leuke animatie films gaat een hele andere kant op zo te zien. ben benieuwd! iets zegt mij dat dit geen topper gaat worden maar een leuk weg-kijk- filmpje.zal uiteindelijk belanden tussen een 3 a 3,5 als cijfer.

avatar van DiDa

DiDa

De eerst reviews zijn zeer positief. Heel veel vermelden: "de beste van de reeks...."

avatar van Masterbrain

Masterbrain

Vanuit antwerpen voor mensen die niet kunnen wachten vanaf morgen 14/12/11 in de Belgische bioscoop te zien.

avatar van JigSaw_Doll

JigSaw_Doll

Hij was vrij ok , het had zeer specaculaire scenes. Zeker in het eerste deel van de film in Rusland en in Dubai waar Ethan Hunt (Tom Cruise) de grootste gebouw ter wereld opklimt (en loopt, een zeer knappe shots van ook gemaakt). Voor het 2de deel viel het nogal plat met het eerste deel niet te kunnen overtreffen. Brad Bird maakt zijn intro in live action blockbusterhood (gestart als executive producer bij The Simpsons). Hij is een geweldige regisseur, maar moest hier werken met een nogal zwakker script. Niet de beste impossible film, maar zoek je een spannende missie... see it.

3*5/5

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Wel vreemd dat er de laatste tijd niet veel aandacht lijkt te zijn voor dit soort films?

Ik hoor hier ook vrij weinig over net zoals bij Sherlock Holmes en J. Edgar.

avatar van Masterbrain

Masterbrain

Goeie Film ,komt met een goede verhaal,opbouw ,dure gadgets en auto's en vooral keiharde impossible actie die de Mission Impossible de naam echt lof aan doet.

alhoewel ik het bij de 4e Mission Impossible een James Bond achtige gevoel aan over hield...als een soorte Concurrent ,maar dan in de stijl van PES VS FIFA , SAINT ROW VS GTA etc..vreemd...maar ja deze is zeer geslaagd en komt heel dichtbij Mission Impossible 2 ,qua actie dan ,maar het is zonder twijfel de beste uit de franchise.

avatar van Shinobi

Shinobi

Vanmiddag in Imax gezien.

Ik kan er kort over zijn, erg dikke actiefilm waar je 'u' tegen zegt.

Deze film heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen, het is soms gewoon met open mond kijken wat Ethan Hunt nou weer van plan is.

Met name de scène waar hij de Burj Khalifa toren op moet klimmen is echt spectaculair te noemen.

Dikke 4,0 sterren. *gaat snel zijn top tien voor 2011 veranderen*

avatar van schumacher

schumacher

Goeie film, leuke nieuwe snufkes ook, altijd plezant.

avatar van The Oceanic Six

Film draait toch pas vanaf de 21e?

avatar van spacedweeb

spacedweeb

Vandaag gezien in Pathe Arena - Amsterdam.

Veel actie, mooie locaties, mooie vrouwen, humor en veel schikmomenten.

Dit is voor mij de beste film van het jaar!

avatar van Reinbo

Goede actiefilm. Scenes in Dubai zijn erg tof en die in Bombay, hoewel iets over the top

(a la Jackie Chan bijna) wel erg vermakelijk. Zondermeer beste uit de reeks.