• 9.375.060 stemmen

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Actie / Avontuur | 133 minuten

Met onder meer: Tom Cruise, Simon Pegg en Jeremy Renner

Gesproken taal: Engels, Russisch, Frans, Arabisch en Zweeds

Releasedatum: 21 december 2011

Plot Mission: Impossible - Ghost Protocol

"No plan. No backup. No choice."

Geheim agent Ethan Hunt en zijn teamleden worden opgeroepen door de president om terecht te staan voor een fatale explosie die is ontstaan in het Kremlin in Moskou, waar zij bezig waren met een topgeheime missie. Hunt is vastberaden om zijn onschuld te bewijzen en die van zijn team; echter moet hij op de vlucht gaan voor de Amerikaanse en Russische autoriteiten om dat te kunnen doen. Samen met zijn team moet hij niet alleen hun onschuld zien te bewijzen, maar ook een nucleaire oorlog zien te voorkomen tussen de twee landen.

avatar van Pitakaas

Pitakaas

In Film > Nieuws > Mission Impossible IV (2011):

Zojuist bekend gemaakt, Tom Cruise tekent voor een nieuwe Mission Impossible. Moet gaan verschijnen in 2011, en net als deel 3 werkt JJ Abrahams weer mee.

bron: Tom Cruise has signed on for 'Mission Impossible IV' - imdb.com

Wat vinden we hiervan? Deel 1 was echt heel tof voor zn tijd, 2 was minder en 3 vond ik ronduit matig. Wordt dit weer een kaskrakertje of wordt het een mission impossible voor Tom en crew?

avatar van thunderball

thunderball

Ik vind dit altijd wel geinige films, mss omdat ik een Bondfan ben en gewoon van het genre houd, maar hier kijk ik wel naar uit.

Ik dacht dat Cruise geen MI films meer mocht doen. Was ie niet ontslagen bij, wie brengt ze uit..? Paramount? Die hebben tevens de rechten, niet hij.

En dat ie nu alleen nog zelf films voor United Artists ging maken?

avatar van The Oceanic Six

Ik vond deel 3 juist fantastisch. Wat dat betreft juich ik een 4e deel toe nu zowel Cruise als maker Abrams mee gaan doen wat ik lees. Laat maar komen!

avatar van Karl van H.

Karl van H.

Het eerste deel vond ik erg tof. De vervolgen waren minder, maar vooral deel drie was, zo meen ik mij te herinneren, best vermakelijk. Een nieuw deel mag gerust van mij, maar ik verwacht geen hoogvlieger.

avatar van Charmides

Charmides

Ik hoop dat het net zo goede actiefilm word als de andere delen. Lijkt me leuke actiefilm.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Ik dacht dat ik ooit eens gelezen had dat Cruise niet meer zou meewerken aan de MI-films wegens problemen met de filmstudio's... Maar ja erg vind ik het niet dat hij toch meedoet

avatar van skipy05

skipy05

Ik vind goed dat Cruise terug in de film speel. Acteur wisselen vind ik meestal niet zo goed. Ik zie al uit naar de film.

avatar van Pitakaas

Pitakaas

Ik zal hem waarschijnlijk wel kijken om te zien wat er met de enorme budget wordt gedaan.

avatar van schram101

schram101

Tom Cruise bevestigd het.

Eindelijk!

'Mission: Incredible' komt eraan - FilmTotaal filmnieuws

avatar van Don MN

Don MN

Kr!kke schreef:

Volgens mij had Paramount hem gekicked omdat hij bij Oprah op de bank was aan het springen.

schram101 schreef:

Tom Cruise bevestigd het.

Eindelijk!

'Mission: Incredible' komt eraan - FilmTotaal filmnieuws

Goed nieuws!

avatar van 88Fabian

88Fabian

De Mission Impossible films vindt ik wel tof vooral deel 2 vond ik prachtig eerlijk gezegd abrams kan dat nooit evenaren.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Vond de M:I film van Abrams juíst de beste!

avatar van 009

ik vond de 2e toch ook wel wijs,

toen ik de 3e zag was toch wat ontgoocheld...

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deel 2 vind ik nog altijd de beste,ik hoop dat deel 4 een beetje diezelfde flow krijgt.

avatar van 009

Mission Impossible: Ghost Protocol

ik wil nu niet zeuren, maar sorry wat een slechte titel!!!

MI: IV is gewoon veel beter, ze moeten er nu geen titel meer gaan

bijzetten, past totaal niet voor mission impossible,

mja...

de film zal al niet slechter kunnen dan de film (hoop ik toch!!)

avatar van pierrrke

pierrrke

brad bird is de regisseur, vreemd voor een regisseur met zo een palmaris

avatar van The Oceanic Six

In Film > Nieuws > Mission: Impossible 4:

Ik zie dat de film nog niet op de site staat, dus als iemand dit zou willen doen?

Anyway, de officiele trailer is uit:

FOK.nl / Nieuws / Eerste trailer Mission: Impossible IV / FOK!film - film.fok.nl

Ik vind het teleurstellend. Sowieso, wie stopt er nou rap-muziek in de trailer in plaats van de klassieke themesong? Ja, helemaal op het einde hoor je het heel kort. Nep.

Verder ziet het er wel erg standaard uit. Maar goed, deel 3 beviel me nog goed, vond het zelfs de leukste van de reeks, dus wie weet...

avatar van DonPeliculón

DonPeliculón

Trailer is uitgekomen, ziet er aardig uit vind ik.

Trailer

avatar van sofripa

sofripa

De trailer... Bring-it-on..... . Ik weet het zeker. Ik ga nu al bier en chips inslaan

avatar van schram101

schram101

Trailer is absolut niet verkeerd.

avatar van AHWA

AHWA

Trailer is best kicken inderdaad. Wil ik zeker wel zien.

avatar van IcU

IcU

Eminem

Ziet er allemaal tof uit. Ben erg benieuwd. Hoop alleen niet dat ze Cruise laten vervangen door Jeremy Renner. Is toch wel de serie van Cruise. Daarnaast neemt Renner ook al de Bourne serie over.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

De trailer ziet er inderdaad goed uit...

Laat maar komen, dit vierde deel!

avatar van thunderball

thunderball

Hummm... ik vind de trailer eigenlijk behoorlijk doorsnee, niet echt bijzonder of Kick-ass overkomen.

pierrrke schreef:

brad bird is de regisseur, vreemd voor een regisseur met zo een palmaris

Indeed!

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

De trailer is best gaaf. Jeremy Renner lijkt me goed gecast en het is altijd leuk om Cruise in dit soort rollen te zien. Geproduceerd door Abrams die eerder (naar mijn mening) de beste M:I film afleverde.

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

De trailer is veelbelovend!!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ving Rhames doet ook weer mee!!!

avatar van clockwork72

clockwork72

Mission Impossible 4

Laat maar komen, deel 3 was ongetwijfeld de beste tot nu toe! ff trailer kijken. Edit: zeer goede trailer, kan niet wachten!

avatar van Nicholas

Nicholas

Ben niet zo van de standaard actiefilms (vond Bourne wel goed overigens, Bond zwaar kut) maar dit zag er wel goed uit.