• 9.386.607 stemmen

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

Avontuur / Fantasy | 169 minuten / 182 minuten (extended edition)

Genre: Avontuur / Fantasy

Speelduur: 169 minuten / 182 minuten (extended edition)

Alternatieve titel: De Hobbit: Een Onverwachte Reis

Oorsprong: Verenigde Staten / Nieuw-Zeeland

Geregisseerd door: Peter Jackson

Met onder meer: Martin Freeman, Ian McKellen en Richard Armitage

Releasedatum: 12 december 2012

Plot The Hobbit: An Unexpected Journey

"From the smallest beginnings come the greatest legends."

Bilbo Balings is een simpele hobbit die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn rustige bestaan is echter snel voorbij als de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt. Samen met Gandalf en dertien dwergen onderneemt Bilbo een avontuur dat hem moet leiden naar de schat die de draak Smaug van de dwergen gestolen heeft.

disneystore schreef:

Komt er misschien een trailer in 48FPS om te zien hoe dit eruit ziet?

Ja, als het goed is komt er waarschijnlijk in juni of juli een trailer in 48fps.

astonm

Alleen niemand weet of wij het kunnen zien zoals het hoort vanachter ons pc'tje.

Iemand?

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Waarom zou je dat willen? Laat je lekker verrassen in de bios !

astonm

Filmtotaal: Ondanks al die voordelen hoeven we geen trailer met het hogere framerate te verwachten. ”I personally wouldn’t advocate a 48-frame trailer because the 48 frames is something you should experience with the entire film. A 2 1/2 minute trailer isn’t enough time to adjust to the immersive quality.”

Dus...

avatar van Waverick

Waverick

nakada schreef:

Heb je in die 29 pagina's dan nergens gelezen dat er nog uit andere bronnen geput gaat worden voor deze films ? Met name de aanhangsels bij Lord of the Rings. Er wordt dus meer verfilmd dan alleen De Hobbit.

Dat heb ik inderdaad gelezen. Ik vind het alleen nog steeds opvallend.

astonm

Pfff, het is alweer meer dan een maand zo stil als een kerkhof. Maar er is weer eens nieuws!

Releasedatum en plaats is bekend.

28 november, lokale tijd, uiteraard in Wellington (NZ). Schrijf allen in uw agenda en boek de vliegtickets.

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Dan gaan we gelijk even door met recent nieuws, Production Blog #7 is er!

YouTube - The Hobbit Behind The Scenes Production Video Blog #7 HD

DonPeliculón

Jaaa, eindelijk! Lang op gewacht zeg, ik bewaar 'm even voor een mooi momentje haha.

theonering

Eindelijk weer een filmpje! En nu nog maar een halfjaar tot de film!

avatar van Nicholas

Nicholas

Een bekend gezicht.

avatar van sofripa

sofripa

Weer een mooie blog met een gaaf eind. Gewoon zien.

astonm

Weta blijft toch het meest episch. Echt respect. Als ik al die filmpjes zie denk ik steeds, hoe kan het toch dat die films maar 250 miljoen kosten. Leuk om Legolas te zien trouwens!

avatar van SuddenAction

SuddenAction

Peter: What are you doing?

Legolas: I am filming the blog, its like a pet (?) project.

Peter: Filming the blog, well thats very good, but shouldn't you be killing Orks or something?

Legolas: Shouldn't you be directing a movie?

Peter: Jaaah...

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Starmaster501 schreef:

Dan gaan we gelijk even door met recent nieuws, Production Blog #7 is er!

YouTube - The Hobbit Behind The Scenes Production Video Blog #7 HD

theonering

Ben benieuwd of Peter ons weer veel nieuw beeldmateriaal laat zien... Ik hoop het wel ! Maar de trailer is dus niet in 48fps...

DonPeliculón

Heerlijk weer, die blog. Zo mooi om de sfeer op de set te zien, en indrukwekkend hoeveel mensen er eigenlijk aan mee werken om weer een fantastische film te maken. Ik ben ook zeer benieuwd naar de tweede trailer die er zo te zien aan zit te komen.

DonPeliculón

Dat zou morgen al zijn dus. Het zou geweldig zijn!

astonm

Helaas, maar binnenkort komt er in ieder geval wel een nieuwe. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

DonPeliculón

Hm, jammer inderdaad, maar ik heb nog wel geduld. Vandaag een hele tijd rondgehangen op een site waar iemand de trailer shot voor shot bespreekt, best de moeite waard:

Mr. Jackson's Christmas Gift

theonering

In de trailer die ook in de bioscoop zal komen zijn een paar dingen verandert:

What’s different in Hobbit trailer #2? | Hobbit Movie News and Rumors | TheOneRing.net?

theonering

John Rhys-Davies heeft misschien een cameo in the Hobbit.

John Rhys-Davies may have a Hobbit cameo? | Hobbit Movie News and Rumors | TheOneRing.net?

astonm

Pfff, ik vraag me echt af waarom die trailer zo vroeg moest komen. Het wachten is bijna ondraaglijk zo.

Grappig eigenlijk dat iedereen hier dingen post terwijl we volgens mij allemaal wel dagelijks op torn kijken.

avatar van ibendb

ibendb

Ik heb de LOTR-saga nooit graag gezien, maar de trailer ziet er wel erg mooi uit. Maar ik heb zo'n beetje het gevoel dat het kinderachtig zal worden.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Dat komt dus omdat je LOTR nooit gezien hebt denk ik

ibendb schreef:

Zeker niet kinderachtig maar ook niet heel duister. Het wordt denk ik gewoon een gave avonturenfilm zoals er zoveel zijn.