• 9.373.535 stemmen

All Stars 2: Old Stars (2011)

Komedie / Drama | 123 minuten

Genre: Komedie / Drama

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Jean van de Velde

Met onder meer: Peter Paul Muller, Danny de Munk en Thomas Acda

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 13 oktober 2011

Plot All Stars 2: Old Stars

"All Stars 2 Old Stars II"

In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...

avatar van schram101

schram101

Geniaal!

avatar van Nicholas

Nicholas

Was het personage dat Thomas Acda speelde niet dood in de serie?

jipt

Klopt, ben benieuwd hoe wat ze daar mee doen

avatar van neo

neo

Ik vraag mij af of de voorzitter, Jack Wouterse, ook meedoet in de vervolg. Hij was er weliswaar pas vanaf de serie bij, maar het zou zonde zijn als hij niet meespeelt.

jipt

Speelde hij ook mee in de eerst film? Lijkt me dat die cast grotendeels terug komt, ga die eerste trouwens binnenkort nog een keer kijken. Hopen trouwens dat de serie voordat de film uit komt nog een keer op tv komt, als promotie ofzo

avatar van benny the cop

benny the cop

Was vandaag als figurant op de set, derde draaidag. Wordt een toffe film!

avatar van Movie Jim

Movie Jim

neo schreef:

Nee die doet niet mee in deze film. Maar Katja Schuurman doet wel mee. Wel jammer trouwens dat Jack Wouterse niet meedoet als voorzitter.

Teamfoto Old Stars

Dat ze niet met z'n 11-en zijn, was me nooit eerder opgevallen.

avatar van qwertzu

qwertzu

Hier kijk ik naar uit!

Ga (bijna) nooit naar de bioscoop, als ik ga dan met de kinderen of zo, maar heb met mijn man nu al af gesproken dat we hier samen naar toe gaan!

Vond die eerste film echt geniaal, de serie was ook erg leuk, maar hoop dat de 2e film toch meer op de 1e film lijkt dan op de serie!

avatar van IcU

IcU

qwertzu schreef:

Aangezien het personage van Thomas Acda leeft in de film, lijkt het mij dat ze de serie overslaan en een direct vervolg op deel 1 maken. (Acda ging dood in de serie)

avatar van Peterjan

Peterjan

kan niet wachten lijkt me een leuk verhaal.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Leuk filmpje. Kees Boot blijft een van mijn favoriete Nederlandse acteurs.

avatar van qwertzu

qwertzu

kan helaas dit filmpje niet bekijken vanuit het buitenland.

Was wel erg benieuwd!

avatar van schram101

schram101

Zitten een paar leuke scenes tussen

avatar van raymon

raymon

kan niet wachten!

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Denk niet dat-ie aan deel 1 kan tippen. Van mij had het niet gehoeven.

avatar van raymon

raymon

even tussen neus en lippen door, wie is dat mooie stralende meisje? Die heeft een gezicht waarvan ik zeg, die mag vaker in een film spelen.....

Nicholas schreef:

Was het personage dat Thomas Acda speelde niet dood in de serie?

Klopt, maar toen speelde Boissevain ook al niet meer de rol van Johnny. Ik denk dat het puur een vervolg op de eerste film is en niks te maken heeft met de serie.

avatar van Simon Smith

Simon Smith (crew films)

Alleen speelde Antonie Kamerling dan wel weer in de serie, dus daar klopt iets niet.

Simon Smith schreef:

Daar zit het probleem niet, want Kamerling speelt ook in All Stars, dus zal er wel gerefereerd worden naar hem.

Quido

Boissevain speelde wel mee in de serie, hoor. In het eerste seizoen deed ie gewoon mee.

Quido

Dalijk bij Pauw en Witteman Jean van de Velde, en om 23.45 uur op RTL 4 de making of.

Quido schreef:

Toen Willem doodging speelde Boissevain niet meer in All stars.

YouTube - All Stars ( NL 2000) Thomas Acda als Willem

Quido

Dat was dan ook in het tweede seizoen.