Genre: Komedie / Drama
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot All Stars 2: Old Stars
"All Stars 2 Old Stars II"
In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...
Bram
Scheidsrechter
Meeuwse
Roos
Nicholas
Was het personage dat Thomas Acda speelde niet dood in de serie?
neo
Ik vraag mij af of de voorzitter, Jack Wouterse, ook meedoet in de vervolg. Hij was er weliswaar pas vanaf de serie bij, maar het zou zonde zijn als hij niet meespeelt.
jipt
Speelde hij ook mee in de eerst film? Lijkt me dat die cast grotendeels terug komt, ga die eerste trouwens binnenkort nog een keer kijken. Hopen trouwens dat de serie voordat de film uit komt nog een keer op tv komt, als promotie ofzo
benny the cop
Was vandaag als figurant op de set, derde draaidag. Wordt een toffe film!
Movie Jim
Nee die doet niet mee in deze film. Maar Katja Schuurman doet wel mee. Wel jammer trouwens dat Jack Wouterse niet meedoet als voorzitter.
Dat ze niet met z'n 11-en zijn, was me nooit eerder opgevallen.
qwertzu
Hier kijk ik naar uit!
Ga (bijna) nooit naar de bioscoop, als ik ga dan met de kinderen of zo, maar heb met mijn man nu al af gesproken dat we hier samen naar toe gaan!
Vond die eerste film echt geniaal, de serie was ook erg leuk, maar hoop dat de 2e film toch meer op de 1e film lijkt dan op de serie!
IcU
Aangezien het personage van Thomas Acda leeft in de film, lijkt het mij dat ze de serie overslaan en een direct vervolg op deel 1 maken. (Acda ging dood in de serie)
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Definitieve poster geplaatst. (grotere versie)
Leuk filmpje. Kees Boot blijft een van mijn favoriete Nederlandse acteurs.
qwertzu
kan helaas dit filmpje niet bekijken vanuit het buitenland.
Was wel erg benieuwd!
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Denk niet dat-ie aan deel 1 kan tippen. Van mij had het niet gehoeven.
raymon
even tussen neus en lippen door, wie is dat mooie stralende meisje? Die heeft een gezicht waarvan ik zeg, die mag vaker in een film spelen.....
Sjoerdow
Was het personage dat Thomas Acda speelde niet dood in de serie?
Klopt, maar toen speelde Boissevain ook al niet meer de rol van Johnny. Ik denk dat het puur een vervolg op de eerste film is en niks te maken heeft met de serie.
Simon Smith (crew films)
Alleen speelde Antonie Kamerling dan wel weer in de serie, dus daar klopt iets niet.
Sjoerdow
Daar zit het probleem niet, want Kamerling speelt ook in All Stars, dus zal er wel gerefereerd worden naar hem.
Quido
Boissevain speelde wel mee in de serie, hoor. In het eerste seizoen deed ie gewoon mee.
Quido
Dalijk bij Pauw en Witteman Jean van de Velde, en om 23.45 uur op RTL 4 de making of.
Sjoerdow
Toen Willem doodging speelde Boissevain niet meer in All stars.

All Stars
1997