Genre: Komedie / Drama
Bekijk via Videoland
Bekijk via Viaplay
Bekijk via CANAL+
Plot All Stars 2: Old Stars
"All Stars 2 Old Stars II"
In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...
Bram
Scheidsrechter
Meeuwse
Roos
Sjoerdow
Dat was dan ook in het tweede seizoen.
Dat zeg ik toch ook?
Sjoerdow
Klopt, maar toen speelde Boissevain ook al niet meer de rol van Johnny. Ik denk dat het puur een vervolg op de eerste film is en niks te maken heeft met de serie.
LEZEN
sinterklaas
Vind het overgens wel jammer dat er altijd zo word gerommeld met de cast waardoor All Stars, en dan ook voornamelijk de series en dan ook deel 2 bulkt van de fouten. Zoek de 10 verschillen tussen Daniel Boisevain en Kees Boot en is Willem nu inene weer opgestaan uit zijn graf (of Urn)? Old Stars is dus een ressurrection horror?
Jammer eigenlijk wel. Het zou nog mooier geweest zijn als Old Stars gewoon weer verder ging waar de serie 10 jaar geleden is geeindigt. Dat Frank Lammers ook meedoet enz. Vond het overgens ook wel jammer dat Willem het loodje legde in seizoen 2. Hij deed het juist erg goed. Maarja, dood is dood zeg ik dan.
Edit: ook de vader van Johnny is hierin weer springlevend. Jean Jean Jean toch...
Quido
Gastel
Ik houd mn hart vast. Afgaande op de trailers lijkt dit qua humor en stijl meer op de serie dan de eerste film. Niet dat de serie slecht was, maar die was toch een stuk platter en simpeler dan de film.
De film was vrij donker met subtiele humor maar vooral schitterend drama (het karakter van Frits Lambrecht verdiende een Kalf...!).
De eerste film ziet er ook vrij donker uit, beetje groezelig wat de sfeer bepaalt. Deze film lijkt juist heel helder geschoten, als een commercial of videoclip, wat me ook tegen staat.
Maar, ik ga zeker naar de bioscoop en ik laat me graag positief verrassen!
herder
Gebaseerd op de poster verwacht ik karikaturen (niet dat ik naar deze film zal kijken ofzo, Nederlandse humor is niet aan mij besteed).
tims
Nederlandse humor? Volgens mij bestaat er niet zoiets, maar is humor universeel.
SnakeDoc
Humor kan natuurlijk verschillen, vooral per land. Waar een Irakees om kan lachen hoeft niet te betekenen dat ik daar ook om kan gieren natuurlijk, en andersom
qwertzu
naar wat ik ervan begrepen heb is de eerste helft van de film humor en de tweede helf veel meer drama.
We wachten af, wil hem wel gaan zien.
Gastel
De recensie in het Parool is nogal slecht.
Niet mild inderdaad...
Peterjan
ja je hebt gelijk, ik vindt het ook verwarrend, want ze zullen ook wel nog nooit kampioen zijn geworden en in de serie wel.
Nog zo'n leuke fout overgens:
In deel 1 van de film: Johnny verteld op de begrafenis van zijn stiefpa dat zijn moeder was overleden toen hij 8 was. In de laatste aflevering van seizoen 2 zegt hij tegen nemo: ik moet nu naar mijn moeder, of iets dergelijke.
robbinonline
Film net gezien. Heb vaak best hard moeten lachen.
Helaas dat er niks meer over is van de serie die het eerst was, en er is iets te veel naar de hangover gekeken. Verder duurt de film net n kwartier te lang.
BramB
Ik heb de film vandaag bij ´´Mannenavond´´ in Leeuwarden gezien en ik heb ervan genoten.
Net als de vele andere mannen in de bioscoop waren had ik er zin en, ten eerste omdat ik vroeger zelf gevoetbald heb en ten tweede omdat ik de serie keek toen ik nog jonger was.
Er was veel te lachen in de film en tegen het einde heb ik zelfs een traantje gelaten vanwege de nostalgie en de sentimentele scene´s.
Geloof het parool niet want dit is mijn nieuwe favoriete Nederlandse film.
Nog zo'n leuke fout overgens:
Een andere fout die mij opviel is het beroep van Bram. In de eerste film doet hij iets in hotels, in de serie hebben ze er advocaat van gemaakt en volgens mij zag ik hem in dit tweede deel (in de trailer) in een toga rondlopen....
qwertzu
Goh en ik altijd maar denken dat hij in de eerste film al advocaat was.
Tja is ook veel te lang geleden dat ik de film gezien heb, wil wel maar kan hem nergens vinden!
fappie
- 2005 stemmen
De recensie in het Parool is nogal slecht.
VPRO-gids/Cinema.nl ook
AD wel goed.
Recensie in de Gelderlander is ook kut
Jep, 1* van de 5. Ik kon hier gratis heen, blij dat ik toch nee heb gezegd.
Quido
Is De Gelderlander niet hetzelfde als Het Parool? Die zuurpruim van een Jos van der Burg toch?
Ik weet de naam niet (zal het even voor je nakijken straks), maar het zijn vaak wel enorm negatieve recensies ja. Volgens mij sturen ze constant dezelfde man naar alle films. Actiefilms, komedies....heel veel komt er slecht af. Maar nou moet ik eerlijk zijn, All Stars 2 lijkt me ook echt geen zak aan. Ik had al nee gezegd voordat ik de recensies las.
Wolverine
Alleen weggelegd voor de mensen die het samenhorigheidsgevoel en een omgangsnormen van een hechte vriendengroep herkennen. De filmfreak is dat niet aangezien die zijn vrije tijd normaliter anders doorbrengt dan de karakters in de film.
Wat een gelul.
Dat je er nog serieus op in gaat...
sinterklaas
En Bram heeft waarschijnlijk 2 keer aan plastisch chirurgie gedaan.

All Stars
1997