Meet the Parents (2000)
Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Blythe Danner
Releasedatum: 14 december 2000
Bekijk via SkyShowtime
Plot Meet the Parents
"First comes love. Then comes the interrogation."
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat...
Gaylord 'Greg' Focker
Dr. Larry Banks
Dr. Bob Banks
Linda Banks
[Preketero]
Waarom kan er ook geen drama als genre bij deze film? Akkoord, bedoeld als komedy maar er zitten toch ook veel dramastukken in :
- De pa van Pam die Focker niet graag mag
- De brand in de tuin
- De problemen met kat Jinxy
- Pam die het wou uitmaken met Focker
enz.
Verder een geweldige film. Het beste stuk vond ik de leugendetector
3,5 *
Zou dolgraag 'Meet The Fockers' zien, is blijkbaar nog betere film ...
The One Ring
Op die maniet kun je bijna alle koedies wel drama noemen. De meeste hebben ergens wel een serieus stukje.
E V
Ik vraag me echt af waarom een geweldige acteur als Robert deNiro meedoet aan dit soort nauwelijks grappige kulfilms.
chinamen
hou het bij deze film
het vervolg haald het in de verste verte niet.......
Naomi Watts
Weer herzien en deze comdedy blijft toch 1 van mijn favorieten. Het sterke punt is voor mij dat door de komedie heen er veel relatieproblemen voorkomen en dat we ook nog eens getuigen zijn van wat een relatie met zich mee kan brengen, MtP kent zijn serieuze stukken en dat is echt he tsterkste punt van de film en zo zie ik het ook graag. 4* blijven staan.
spuit11
Ik vond het een erg flauwe en heb niet echt kunnen lachen tijdens deze film. Ik houd absoluut niet van deze humor. Ga het vervolg dan zeker ook niet kijken. En Ben Stiller heeft me in nog geen enkele film kunnen boeien.
Jdc
Ik ben juistnaar meet the fockers gaan kijken en hoopte dat het beter werdt dan meet the parents , maar ... meet the parents en zn vervolg zijn films die wanhopig een poging doen om grappig te zijn. In een woord : ZWAK !!!
XxXDEPPFANXxX
Deze vond ik opzich wel leuk maar niet goed genoeg, je kon er helemaal niet zo goed om lachen.
Het leukste vond ik dan nog die kat mr. jinx
JoeCabot
Idd, maar dat heb je wel meer met Stiller, gelukkig redde De Niro met z'n prachtig personage (zoals meestal) zowat de hele film!
Persoonlijk vond ik de leugendetectorscene het best...
Floris22
Typsich Amerikaanse humor, erg flauw en geen donder aan. Je moet ervan houden.
A. Pete
Zitten leuke fragmenten in, maar daar blijft het ook bij, komt totaal niet overheen met de realiteit.
Kan beter, 2.5 *
mikey
Kan beter, 2.5 *
Was dat dan ook de bedoeling?
Dootje
Ik vind dit een zeer goede film en ook zeer grappig en daarom heb ik ook zeer gede punten gegeven. Ik moet een film bespreken int frans en daar heb ik zelfs deze film vooor gekoze
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Irritante Ben Stiller met z'n overacting. Wat een lelijk wijf is die Teri Polo trouwens zeg! Robert de Niro is goed, maar z'n rol is irritant.
gemaster
Wat een lelijk wijf is die Teri Polo trouwens zeg!
De playboy geeft je anders ongelijk.
Verrassend leuke film. Deed me aan http://www.moviemeter.nl/?film... denken.
En wat is die Teri Polo leuk, zeg.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
De playboy geeft je anders ongelijk.
Dus...?
Pieter Montana
De Grappen zijn matig maar De Niro als schoonpapa is een magistrale vondst 3.5*
$@@$
Leuke film, met grappige momenten. Zeer goed voor een regenachtige zondagmiddag. 3,5*
Youri
Eindelijk een leuke komedie van Amerikaanse makerlij. Meestal zijn de amerikaanse producties om te huilen. Ijzersterke rol van Ben stiller en schoonpa De Niro die als krankzinnige zijn aanstaande schoonzoon aan de leugendetector zet. Leuke scene vond ik dat Ben Stiller per ongeluk hard de bal op zijn schoonzus smasht waardoor ze de volgende dag met een blauw oog aan het altaar verscheen op haar eigen trouwerij.
its my life
Leuk en niet te druk.
Dat stuk met die kat is geweldig.
3,5
lizard
3,5 Stiller is goed bezig als aankomende schoonzoon die zich probeert uit te sloven bij zijn stiefgezin.
Erg leuk vooral dat stuk met die kat.
Pijnelijk.
Wizz-art
Nooit geweten dat Meet the Parents 2000 een Remake is
Van deze http://us.imdb.com/title/tt0104844/
Maar opzicht is deze Meet the Parents 2000 een erg Leuke film
Doom
Tja dit zijn niet mijn films, vond er heeel af en toe humor in zitten maar voor de rest echt vervelend, en dan die plotselinge wending, iedereen weer helemaal happy.. Nee, niks voor mij deze film, net zoals de opvolger van deze, maar ja, al met al toch nog een 2*.
Maar geef mij maar een echte goede komedie
Pieter Montana
Maar geef mij maar een echte goede komedie
Als je het niet bij de oude films een komedie wilt gaan zoeken dan raad ik je zeker Office Space aan
Doom
AAhh ok dank, staat in me "nog zien" filmlijst, ga hem binnenkort dus kijken, hopelijk is die mooi te huren ergens!
Smith
Heb me aardig vermaakt met deze film. Had niet verwacht, dat ik De Niro goed zou vinden in een komedie. Zeker de moeite waard. Ik geef m 3 sterren.
Youri
Ben Stiller en Robert de Niro waren ijzersterk in deze komedie. Eindelijk eens kunnen lachen om een amerikaanse komedie. Orgineel verhaal, ben benieuwd naar Meet The Fockers. Zal orginaliteit wel af zijn.

Little Fockers
2010

Meet the Fockers
2004

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Netflix voegt binnenkort deze vijf populaire films toe aan het aanbod

Slumdog Millionaire

Soldaat van Oranje
Oorlog / Drama, 1977

A Letter to Three Wives
Drama / Romantiek, 1949
verpleegstercialuchthavenkatjood / joodsorderlyvliegtuigfather-in-lawepistaxis dochterlost baggageurnpavilion volleyballziekenhuisbruiloft