• 9.372.182 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Blythe Danner

Releasedatum: 14 december 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Parents

"First comes love. Then comes the interrogation."

Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat...

Gaylord 'Greg' Focker

Dr. Larry Banks

Dr. Bob Banks

avatar van Jordy

Jordy

Hele leuke film. De vernederingen die Ben Stiller ondergaat zijn gewoon erg grappig, maar je leeft ook nog 's echt met 'm mee. En De Niro is ook weer, net als in Analyze This, erg grappig. 3 sterren.

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

leuke film.. 3 sterren

avatar van metropolis

metropolis

Robert de Niro is gewoon een goede acteur en de film is leuk......

avatar van litpho

litpho

Meet the Parents is gewoon een leuke film. Een paar van de grapjes zijn te flauw voor woorden (het continu herhalen van de achternaam Focker en de grote amerikaanse angst voor marihuana). Maar al met al een leuke film waarbij De Niro bewijst dat zijn komische optreden in Analyse This geen toevalstreffer was. 3,5 ster.

avatar van Sander

Sander

Echt een ontzettend leuke film... Vooral goed acteerwerk van Robert De Niro.

avatar van StuF

StuF

Zeker een leuke film. Vallen je eigen schoonouders ineens een heel stuk mee. Of die moet toevallig lid van de Russische maffia zijn ofzo... Tip: kijk met je vriendin . Mazl. [email protected]

avatar van mslaros

mslaros

niet nadenken... gewoon genieten van een leuke film!

avatar van dttom

dttom

Ik vind de humor van deze film dus gewoon ongelofelijk irritant hier kan ik niet om lachen.

avatar van Blindfold

Blindfold

Dit is nou weer zo'n film waarvan ze alle grappige dingen in de trailer al vertellen. Gelukkig zag ik hem in de Sneak, dus ik was tenminste nog niet op de hoogte.

avatar van Grardje

Grardje

Leuke speelse komedie, en wat vind ik de schoonvader-schoonzoon-relati e tussen de Niro en Stiller fantastisch geacteerd

Leuke film, dat wel ja. Ik had er echter meer van verwacht. Het viel me een beetje tegen. Komt waarschijnlijk omdat ik Analyze This zo ontzettend goed vind.

avatar van geronimo

geronimo

• 1955 berichten

Mwa, ging wel. De achternaam Focker is inderdaad een keer leuk, maar niet de hele film door. Moest wel lachen om de van stoplicht tot stoplicht race.

avatar van neo

neo

heb deze zaterdag nog een keer gekeken.vind die grap met die bom in het vliegtuig het leukste en als hij dan verhoord word.ik kan haast niet wachten op het vervolg Meet the Fockers

avatar van gotti

Vond hem wel aardig maar lang niet zo leuk als analayze this. Hier zitten wel een paar leuke grappen in maar ook heel veel erge flauwe. 3*

avatar van Goodfella

Goodfella

Ik ben het wel eens met de rest hier. Een leuke film dus.

avatar van blair witch

zaten goede stukken in.

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Ik vond dit echt een hele goede komedie. Ik kreeg echt medelijden met die stuntel; je zult zo'n (aanstaande) schoonvader ontmoeten zeg! De Niro is weer top!

avatar van sydney

sydney

Inderdaad een goede film. Ik verheug me op het vervolg. 4,5 ster.

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

ja hoor, die zit.

Something about Mary is nog beter, maar deze overstijgt ruimschoots de meeste Hollywood-comedy-Adam Sandlerlike-shit.

***' 3,5 op 5 ***'

avatar van lorelei

lorelei

ik vond het wel een leuke grappige film.

avatar van Armin

Armin

Wel leuk, maar niet bijzonder. ***

avatar van ichi

ichi

De leuke stukjes zaten al in de trailer. Eigenlijks moest ik meer lachen om Zoolander dan deze en hier had ik meer van verwacht en van Zoolander had ik echt bagger verwacht.

avatar van renske

renske

dttom schreef:

Hier sluit ik mij bij aan. Al wil ik zelfs zeggen dat de humor simpelweg geen humor is -want als het humor was had ik gelachen, dat is namelijk de definitie van humor dacht ik zo. Het enige leuke was de allerallerlaatste scène - ik meen dat zelfs de aftiteling al begonnen was - waarbij Stiller in de camera praat.

avatar van mellie

mellie

Hahahaha.. Met deze film heb ik echt in een deuk gelegen. Die humor is zo goed en droog dat ik gewoon heel erg gelachen heb..En Ben Stiller ik weet niet maar als ik hem zie moet ik al lachten.. Geweldige film...3 sterren!!

avatar van Diesel

Diesel

Leuke komedie met een paar fantastische grappen. Vooral de onenigheden tussen De Niro en Stiller zijn hilarisch.

3.0/5.0

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

Heb deze film 2 keer gezien in 2 dagen. Best grappig en bovendien zeer vermakelijk. 3.5*

avatar van movie-freak

movie-freak

Hele leuke comedy! Niet zo overdreven, gewoon goed. Goede acteurs ook.

avatar van movie-freak

movie-freak

dttom schreef:

renske schreef:

Dus jij vind dat er geen humor in deze film zat?! Maar de laatste scene, die juist NIET komisch bedoeld was, vind jij wel leuk?! Beetje raar... Deze film vind ik juist zo leuk omdat het niet alleen lachen, gieren, brullen is, maar dat je ook medelijden krijgt met de hoofdpersoon. Dat zie je juist niet vaak in films...

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Dit is een erg leuke film en zeker niet echt doorsnee. Ik vond meet the parents wel origineel gevonden en de rol van de strenge vader is Robert De Niro op het lijf geschreven. Hij speelt gewoon de pannen van het dak en past perfect in een komische film zoals dit. In de stijl van there's something about marry en erg vermakelijk. 3,5*