Meet the Parents (2000)
Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Blythe Danner
Releasedatum: 14 december 2000
Bekijk via SkyShowtime
Plot Meet the Parents
"First comes love. Then comes the interrogation."
Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat...
Gaylord 'Greg' Focker
Dr. Larry Banks
Dr. Bob Banks
Linda Banks
Many
De film is constant wel grappig, maar ik heb jammer genoeg geen enkele keer echt dubbel gelegen van het lachen.
pooper
als ik eerlijk moet zijn is dit eigenlijk wel een klassieker in dit soort komedies.
3,5
Norma
Ik kan me niet voorstellen dat ik bij zo'n film keer op keer van de bank zou rollen van het lachen, maar zo voor een keertje is hij zeker wel amusant. Ontzettend flauw, maar nog net binnen de grenzen van wat ik daarbij kan waarderen, en met veel momenten waarbij je de ellende van verre al aan ziet komen, wat het eigenlijk des te hilarischer maakt als het dan ook daadwerkelijk gebeurt. De grappen verdienen niet de originaliteitsprijs, maar geinig is het allemaal wel.
Film Fan
Erg leuke film waarin De Nero laat zien dat hij een acteur is die van alle markten thuis is. De dialogen tussen Stiller en De Nero zijn hilarisch. Ook het vervolg, Meet the Fockers is erg leuk. Ik geloof dat er zelfs een deel drie in de maak is, weet iemand hier meer van of zit ik er naast.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Herziening. Moet eigenlijk weer tot de conclusie komen dat dit een van de weinige films is waar ik de sequel leuker vind.
Desondanks zeer degelijke komedie die genoeg leuke momenten en situaties kent.
Ook de cast volstaat, Ben Stiller hou ik niet zo van maar past hier wel en doet het goed. En De Niro heeft hier laten zien dat hij ook zonder problemen in een komedie kan spelen.
Op mijn tv giude staat I'll Always Know What You Did Last Summer (2006) dat komt i.p.v deze film
Dk2008
De dvd die ze van SBS6 hebben gekregen zat waarschijnlijk onder de krassen en niet meer af te spelen zodat ze wat anders moeten uitzenden. Als ik naar het gemiddelde kijk kan je beter zelf een dvd'tje afspelen zonder reclames.
Dk2008
Volgens mij klopt die informatie niet en van mij dus ook niet
Meet the parents is al zo vaak op tv geweest, dus die ga ik echt niet nog eens kijken bovendien vind ik het vervolg leuker.
Aan de stemmen kan je zien dat hij geweest is.
LeonardoDicaprio
Leuke film! Leuke humor, zoals toen ze een (soort van) race naar huis deden. Ik lachte me kapot op dat moment
! Ik vond de hoofdrollen goed acteren maar de bijrollen wat minder!
Aardige film en verhaal is leuk en werd goed uitgewerkt.
De grappen waren niet altijd even goed en het komische overheerste niet.
Acteurs zijn aardig.
3,5 ster
sofripa
Leuke film met voor de verandering Stiller in een mooie klunzige rol. De Niro is puik in vorm. Deze comedy raad ik een ieder wel aan.
Minotaures
Grappige prutser en familieproblemen film.
Heb van vele stukjes genoten. De race tussen Gaylord en Jack, het vliegveld en het branden van het huis.
Ook het verhaal was wel leuk op beeld gezet. Nu op naar de Fockers!
Joe-K
Leuke film. Makkelijk te volgen en grappige scènes. Wel soms zenuwwekkende stukjes maar ach, leuk voor tussendoor. ben benieuwd naar de Fockers. 3.5*
Diogo
een woord : LEUK.
Deze film meot je kijken, en wanneer je geen zeikerd bent zul je deze film heel erg leuk gaan vinden
MaartenF
Ik vind Meet The Parents geen slechte film, maar ook geen goede film. Over het algemeen vind ik de film niet zo grappig (dat terwijl ik van komedies houd). De voor mij echt goede grappen zijn op één hand te tellen, bij de andere grappen moest ik vaak niet lachen en soms kwam het niet verder dan een glimlach. De sfeer en het acteerwerk (met name van DeNiro) zijn wel goed en de film kijkt op zich lekker weg, maar toen de film afgelopen was liet deze niet echt een indruk op mij achter.
Laila001
In het begin dacht ik, dit wordt een draak van een film, maar daarna werd het toch nog heel leuk. Leuke gezellige comedy! Top geacteerd!
LopatTjai
Haha het blijft een toppertje! Toppunt was wel aan het eet tafel met dat melk gedoe:D
RaouL#1
Heerlijke film dit. De Niro is en blijft een van mijn favoriete acteurs, dat bewijst hij opnieuw in deze komedie.
dominion
Oh, oh check my pulse on this one, Jack. Do I think you're a psycho? Yes..
Zeer fraaie Komedie.
Heb hier erg van genoten de droge humor was zeer geslaagd en heb er gelachen.
Het acteerwerk van De Niro was wel erg goed in deze film maar hij is ook gewoon een erg toffe acteur
Ben Stiller deed het ook erg goed en zijn gezichtsuitdrukkingen maakt het gort droge humor nog leuker.
Erg grappig ook hoe hij elke keer probeert vrienden te worden met de vader van zijn vriendin maar alles gaat fout wat hij doet
Vond vooral die kat grappig en heb er zelf nog nooit een gezien die op de wc kan en zou er best wel zo een willen hebben want dat is fijn om een zindelijke kat te hebben
Dit was erg leuk en heb hem al meerdere keren gezien maar hij blijft leuk.
Maar Owen Wilson vind ik nog steeds een verschrikkelijk slechte acteur.
Toch een geweldige Komedie
4,0

Little Fockers
2010

Meet the Fockers
2004

Ben Stiller en Robert De Niro terug in nieuw deel 'Meet the Parents': alles over de komedie

Netflix voegt binnenkort deze vijf populaire films toe aan het aanbod

Slumdog Millionaire

Soldaat van Oranje
Oorlog / Drama, 1977

A Letter to Three Wives
Drama / Romantiek, 1949
verpleegstercialuchthavenkatjood / joodsorderlyvliegtuigfather-in-lawepistaxis dochterlost baggageurnpavilion volleyballziekenhuisbruiloft