• 9.373.068 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Blythe Danner

Releasedatum: 14 december 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Parents

"First comes love. Then comes the interrogation."

Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat...

Gaylord 'Greg' Focker

Dr. Larry Banks

Dr. Bob Banks

avatar van jb

jb

Gisteren heb ik deze film voor tweede keer gezien, ik vond het weer heerlijk. Veel komische situaties en perfecte match tussen De Niro en Ben Stiller. Tweede deel moet ik zeker zien.

Deze film krijgt 4 ****.

avatar van eeflien

eeflien

Wat een irritante film! Hij is ontzettend overdreven en ik heb bijna niet gelachen. Ik denk dat ik bij de groep mensen hoor die Ben Stiller niks vindt...

Film is top. Steekt heerlijk in elkaar met Stiller als dombo die maar al te graag in een goed dag licht wil komen met schoonpapa "de Niro". De Niro als heerlijke wantrouwende vader. Ja hij is één van mijn favoriete acteurs en maakt duidelijk dat hij goed is in actie en humor. Kijk maar naar "Analise this" en zijn opvolger.

Cijfer: 4!

avatar van Clover

Clover

I looooovvveeeeee Ben Stiller

avatar van mikey

mikey

Grappige film met leuke rollen en veel grappen. De genante momenten zijn erg herkenbaar. 3.5

avatar van goldflyer

goldflyer

eeflien schreef:

Volgens mij hoeft dat nog niet samen te hangen. Ik kan persoonlijk Robert de Niro en Ben Stiller beide erg waarderen! Maar deze film kan ook mij niet bekoren, terwijl normaal gesproken humoristische films mij wel aanspreken!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

"Meet the Parents bombardeert je met de ene na de andere grap", zo stond er op de hoes vermeld. Dat valt echter vies tegen, want voor een komedie is de grapdichtheid behoorlijk laag. En die meeste grappen die de film kent zijn flauw en voorspelbaar. Sure, bepaalde momenten waren nog best charmant en geestig, maar echt hilarisch was dit echt nergens. De twee hoofdrolspelers spelen op de automatische piloot en de overige acteurs doen ook niet veel bijzonders. Wilson was zelfs erg irritant.

3 hele kleine sterren.

avatar van The One Ring

The One Ring

Dit is gewoon een leuke komedie, zoasl er zoveel zijn. Robert DeNiro maakt daar weer een hoop goed, want hij is hier geod gecast. Ben Stiller zal wel nooit mijn favoriete acteur worden, maar het stoorde niet. Ik wil het vervolg (met als toevoeging Dustin Hoffman) ook wel zien.

***

Nieke

Is veronica gewoon te nemen in belgië? Of is dit geen standaard zender voor kabel? Liefst privé bericht! thx

avatar van xangadix

xangadix

Is veronica gewoon te nemen in belgië?
Als ze een beetje gewillig is...

avatar van marjolein25

marjolein25

leuke film. ik vind persoonlijk ben stiller wel leuk. en samen met robert de niro is het een goed team. ben heel benieuwd naar meet the fockers. vooral om te zine hoe dustin hofman het doet als pa focker...

avatar van Freak

Freak

Meet the Fockers....

Wedden dat het grapje Mother Focker erin voorkomt? Zo lame zijn ze wel

avatar van kijkert

kijkert

Voor wie hem vanavond wil zien: de aanvangstijd is 20.30 uur, en niet, zoals hierboven abusievelijk vermeld staat, 22.11 uur.

avatar van gertos

gertos

Freak schreef:

Meet the Fockers....

Wedden dat het grapje Mother Focker erin voorkomt? Zo lame zijn ze wel

Ik verklap verder niks , maar ze goochelen met zijn voornaam. En die is níet Greg ....!

Ga 'the Fockers' zeker zien als je the Parents leuk vond!

avatar van akkkia

akkkia

toffe film, zelfs ben stiller kan ik tegen alle verwachtingen in hierin waarderen.

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

Ik had deze film in 2000 twee keer in de bioskoop gezien. Ik had 2 bioskoopvouchers en moest ze ooit toch eens gebruiken, maar dat terzijde.

Vandaag met een half oog voor de derde keer gezien, en ik blijf het nogsteeds een leuke en vermakelijke film vinden.

Je kan gewoon echt turven hoe vaak Greg Focker enorm is afgegaan tijdens die dagen dat hij bij Pam en haar ouders verbleef.

Echt zo'n plakfilm dit; je hebt nog zoveel andere belangrijkere dingen te doen, maar de film houd je gewoon tot het einde vast. Dat maakt een film voor mij persoonlijk sterk.

3.5 sterren.

avatar van tevelenco

tevelenco

Na lange tijd en vele positieve berichten heb ik hem nu eindelijk ook gezien.

En ook ik vond het een erg leuke comedy.

Met een leuk verhaal met veel goede grappen.

En erg goed geakteerd door stiller en de niro.

Waarbij vooral de niro indruk maakte , omdat ik niet had verwacht dat hij deze komische rol zo goed neer zou zetten.

Kortom een erg grappige film,en ik ga nu ook zeker het vervolg meet the fockers kijken.

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

Leuk vermaak op de Donderdag avond. Robert de Niro kan echt alles, deel twee is met DeNiro en Dustin Hoffman, kan ook alleen maar goed zijn. Deze film gaat gelukkig nergen egt over the top maar net tot op het randje en dat maakt hem zo mooi. Het is nog net realistiesch genoeg. 3.5*

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Nee vind ik niet Ik vind echt dat té veel ongeluk is tijdens een weekend. En je verwacht niet eens meer dat het goed gaat want dat weet je de hele tijd al. De leugendetector, het misverstand over Thailand, de brand, Kevin, handbal, de kat enz. het is gewoon té veel en het is opzich wel leuk, maar het is gewoon een beetje over the/mijn top. Begrijp me niet verkeerd: het is een geweldig leuke vermaak film, maar komop het is echt niet realistisch....3

avatar van Miracle

Miracle

Leuke film.....

stiller+de niro=top duo!

* + *+ * + *= ****!

avatar van LeiduH

LeiduH

Ik heb me zeker wel vermaakt afgelopen 2 uur! leuke gezellige film.. vooral de naam.. hihi

iemand het vervolg al gezien? is het de moeite waard? ga er denk zeker heen!

avatar van T_fuckin_montana

T_fuckin_montana

LeiduH schreef:

iemand het vervolg al gezien? is het de moeite waard? ga er denk zeker heen!

Als je zoekt op meet the Fockers kun je een hoop commentaar lezer, wat ik zo lees lijkt hij mij wel geinig.

avatar van remorz

remorz

Leuker dan de eerste keer, maar Stillers klunzigheid is zodanig over the top dat het me eerder irriteerde dan aan het lachen maakte. Vooral DeNiro maakt deze film het kijken waard, wat een heerlijke gezichtsuitdrukkingen kan die man opzetten. 2,5*

Nieke

Nee, echt mijn humor niet. Wil dolgraag 'Meet the Fockers' zien, maar de humor in deze film is voor mij ver te zoeken.

En wanneer ik lach, lacht niemand anders.

Zegt dat nu wat over mij, of over hen?

Trouwens, Owen Wilson heeft in de tussentijd al een serieuze nose-job laten doen als je't mij vraagt... (en nee, 't is geen fake neus)

avatar van gertos

gertos

[quote]Nieke schreef:

En wanneer ik lach, lacht niemand anders. [quote]

DAT lijkt me niet verstandig: Meet the parents niet leuk vinden, maar vervolgens wel naar het vervolg willen! (Of ben je een fan van Barbra Streisand dat je speciaal voor haar gaat ofzo?)

En dat jouw 'lachpatroon' afwijkt van de rest van de zaal, daar heb ik ook nogal eens 'last' van, maar dat vind ik juist wel weer vermakelijk!

Anyway, veel plezier met het kijken naar de Fockers, ik vind ze beide behoorlijk grappig. 2 keer 3 sterren.

avatar van Rudie

Rudie

Straks gaan we kijken naar 'Meet the Fockers'. Meet the Parents is gewoon een erg lollige film en daar hebben we erg van genoten. Van mij ook ***

gertos schreef:

Zeker niet.

De voorstukjes lijken me goed. En 't vriendje wil ook.

Maar toch, deze lijkt me beter dan meet the parents.

We zullen wel zien, wie weet lig ik deze keer wél plat van't lachen, of misschien hoor je iemand héél vaak zuchten in de zaal... Ik laat het weten!

avatar van ellie

ellie

Geweldige komedie 4.5 sterren.dik verdiend

nou valt wel weer mee hoor soms is ie leuk maar soms get het egt te ver maar ik geef hem denk ik wel een 4 want hij is wel leuk

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Heb deze woensdag gezien en heb wat gelachen maar vervolg is beter vind ik.Wel ook goed gedaan allemaal.Hier speelt de niro weer een goede rol voor de komedie maar dat had ik al gezien in andere films dat hij dat voor alle rollen goed is.

3sterren