• 9.374.662 stemmen

Met onder meer: Robert De Niro, Ben Stiller en Blythe Danner

Releasedatum: 14 december 2000

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Meet the Parents

"First comes love. Then comes the interrogation."

Verpleger Greg Focker wil met kleuterleidster Pam Byrnes trouwen. In haar familie is het traditie dat de aanstaande echtgenoot vader Byrnes om de hand van zijn dochter vraagt. Maar de familie is nogal excentriek en als ex-CIA-agent onderwerpt Byrnes Greg zelfs aan een leugentest. Eigenlijk heeft hij de pest aan iedereen die wat met zijn oudste dochter wil beginnen en laat dat ook duidelijk merken. Greg kan natuurlijk niets goed doen en hoe harder hij probeert, hoe meer hij de mist ingaat...

Gaylord 'Greg' Focker

Dr. Larry Banks

Dr. Bob Banks

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Op zich een grappige film. Niet echt heel bijzonder. Gewoon grappig. Ik heb gelachen maar niet krom gelegen. Veel valt er niet over te zeggen.

** en een half.

avatar van JorritS

JorritS

Rol van Owen Wilson was inderdaad schitterend

avatar van Lientjuh

Lientjuh

Een hele leuke film, heb echt veel moeten lachen!!

avatar van hendrik119

hendrik119

geweldig leuk!!

avatar van Waku

Waku

Zeer leuke komedie.

Geen goedkope en gemakkelijke grappen.

De Niro is sterk als achterdochtge schoonvader.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

vond deze iets slechter dan Meet the Fockers. heb bij beide wel gelachen.. deze krijgt een 3* van mij.

avatar van DeCe

DeCe

Zeer geslaagd voor een komedie, goed geacteerd, leuke situaties. Leugen detector scene is hilarisch ! 4*

avatar van Kisje

Kisje

Hele leuke film, heb'm pas nog gezien en vind 'm nog altijd even goed.. De Niro levert zeer goede prestaties als de vader in deze film!!

4 *

avatar van N811

N811

niet mijn soort

avatar van Living_Angel

Living_Angel

Erg leuke film waar ik veel bij heb gelachen.

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

erg grappige film en geweldige humor met robert de niro.

echt geweldig geacteerd door ben stiller ook.

ik geef deze met plezier een goede 3.5

avatar van Leno

Leno

De film voegt echt niks toe aan deel 1 en is veelal een herhalingsoefening. De uitstekende cast geeft de film wel wat extra's. Ook bij momenten best grappig.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Leno schreef:

Sorry???

Ik dacht dat dit deel 1 was!

Je commentaar hoort waarschijnlijk bij Meet the Fockers.

avatar van Kelles

Kelles

Erg leuk.

Ben dan ook een ontzettende Ben-Stiller-fan, ik heb Dodgeball niet voor niets al 14 keer gezien

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Heb hier nooit echt wat aan gevonden. Hij was soms wel vermakelijk met een paar leuke grappen, maar verder gewoon vrij overwaardeerd. Ik zie Stiller liever in bijrollen (Dodgeball, Anchorman)

avatar van Kelles

Kelles

Ben Stiller is een groot filmheld van mij. Hij is echt fantastisch. Robert de Niro vind ik ook geweldig, in deze film iets minder. Daarom 4* ipv 5, want ik vind het gewoon een ontzettend leuke film.

avatar van Wassup !

Wassup !

Vind de lachmomenten goed,maar veel grappen in de film zijn er niet (jammer) !!!!! 3***.

avatar van Tenshinhan

Tenshinhan

Prachtige rol van De Niro en stiller vond ik is een keer niet irritant. Gewoon een vermakelijke comedie waar opzich niks mis mee is, maar die ook niet echt bijzonder is.

avatar van coppie

coppie

zalige film, robert de niro is gewoon de top.Die zou in meer films moetne mee doen, een van de beste acteurs voor komedies

avatar van Bertuss

Bertuss

Vandaag op tv gezien ... hoorde er wel goede verhalen over, maar vond het een zeer zwakke, goedkope film. Het enige wat goed is aan de film zijn de acteurs. Verder kon ik erg moeilijk blijven zitten ... 't leek soms verdacht veel op een goedkope kinderfilm.

avatar van Ronnuz

Ronnuz

Geen superkomedie maar heb me toch aardig vermaakt..

avatar van *kelly*

*kelly*

Weer zo'n film die me aan het lachen heeft kunnen brengen, een goede dus!

----->4.5*

avatar van s0njaa

s0njaa

Ik vind deze film alleen leuk de eerste keer dat ik m zag. Toen vond ik deze erg leuk. Leuke onverwachte humor.. Toen zou de film 3 sterren krijgen.. Maar toen ik hem gister zag, vond ik hem een ster minder.. Dussss.. ik neem het gemiddelde

avatar van anne J

anne J

Zo vet, heb hem al heel vaak gezien
'So... Your name is Gay Focker?'
haha, zo dom...

Het gaat van bad to worse in de film, en zo grappig...

avatar van *eef

*eef

Gewoon grappig

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Heb minder kunnen lachen dan bij "Meet The Fockers", maar glimlachen kwamen er zeker wel op mijn gezicht.

Vooral de situaties tussen Stiller en DeNiro zijn natuurlijk de meest voor de hand liggende scenes die voor de lach moeten zorgen en bij een behoorlijk aantal lukt dat ook zeker wel aardig.

Bij Stiller zit in deze film echt alles tegen. Er gaat werkelijk niet één ding goed! En DeNiro zet ook hier wel wéér een leuke rol neer, evenals in het vervolg op deze film.

Heb misschien minder gelachen dan bij het vervolg "Meet The Fockers", maar hij was zeker niet minder leuk.

3,5 ster

avatar van abeltjuh 25

abeltjuh 25

Grappig, uitstekende rolbezetting door Robert de Niro.

avatar van dafoefan

dafoefan

Een hele leuke en lachwekkende film!

Zeer goed geacteerd door Robert De Niro en Ben Stiller

Ik houd over het algemeen helemaal niet van komedy's, vaak omdat ik er gewoon niet om moet lachen.

Maar deze was erg leuk, en een van de weinige komedy's waar ik om heb moeten lachen, en dat komt onder andere door het goede acteerwerk.

Ik ben benieuwd naar 'Meet the Fockers', en ik ben nog benieuwder naar de Fockers zelf.

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Film is niet echt grappig, meer een lichtvoetig drama over een controlefreak van een vader en een dochter met vriend die stom genoeg zich daaraan proberen aan te passen wat natuurlijk niet lukt, want als je iets probeert krampachtig te controleren gaat het gegarandeerd mis.

Je moet deze film samen met het vervolg: Meet the Fockers, zien, dan krijgt ie veel meer betekenis, want bij the Fockers ouders is het meer dan 180 graden omgedraaid en die film is supergeestig. Maar je hebt deze film wel een beetje nodig om te zien hoe haar ouders in totaal zijn.

samen is het een mooie set en weet ik wel welke ouders ik kies )

avatar van elientje

elientje

um ik vond het soms wat saai, en niet echt grappig, het einde vond ik dan wel leuk. Jammer dat alles wat hij doet mislukt daar, ik had af en toe echt het gevoel al zou het nu een xtje wel lukken dan zit er een beetje variatie in. 2,0*