• 9.369.514 stemmen

Met onder meer: Sara Paxton, Dustin Milligan en Joel David Moore

Releasedatum: 22 september 2011

Plot Shark Night 3D

"Terror runs deep."

Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige haaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.

avatar van jordandejong

jordandejong

Hahaha had et veel erger verwacht door deze MM score. Degelijk vermaak hoor. Het haaien subgenre staat sowieso al niet te boek als een erg innovatief genre en Shark Night is dat dan ook absoluut niet. Het is allemaal zo cliche en Hollywood als het maar zijn kan, maar het pretendeert ook niet meer te zijn dan dat. En eerlijk gezegd heb je dan een prima avondje hersenloos vermaak.

Het slachtvee stoort niet en de sheriff is zelfs een leuk character. Tempotje en speelduur zijn prima. De haaien zijn van tamelijk matige CGI. Had op momenten ook van Asylum kunnen komen. Maar het maakt allemaal niet zoveel uit. Het is prima zoals het is.

Niet hoogstaand, nooit eng, zelden spannend, maar wel leuk.

avatar van mrklm

mrklm

Sara [Sara Paxton] nodigt zes vrienden uit voor een weekendje in een riant vakantiehuis op een eilandje in Louisiana Gulf Lake. Een rondje waterskiën blijkt het startschot voor een bloedbad aangericht door haaien die er nog nooit zijn gesignaleerd. Zouden Sara’s verbitterde jeugdvriend [Chris Carmack] en die Redneck [Joshua Leonard] daar iets mee te maken kunnen hebben? De waterskistunts mogen er zijn, verder is dit ongeïnspireerde tienerbagger.

avatar van teigertje

teigertje

• 2075 stemmen

Een redelijke horror B film met een redelijk spelende cast.

De cgi is zwak tot matig.

Het verhaal is best leuk.

En de film is redelijk en vermakelijk.

avatar van Warner Brothers

Warner Brothers

Wij vonden het zeker geen hoogstaande film, maar zeker wel vermakelijk. Cijfer baseren we op in welke mate film ons vermaakt heeft.