• 9.375.326 stemmen

Met onder meer: Sara Paxton, Dustin Milligan en Joel David Moore

Releasedatum: 22 september 2011

Plot Shark Night 3D

"Terror runs deep."

Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige haaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.

avatar van brave71

brave71

leuke film, houd de vaart er lekker in

heb hem niet in 3D gezien, dus daar kan ik geen oordeel over geven....

maar ondanks de soms wat overdreven stukken, was ik toch aangenaam verrast.

ga ik cker nog een keer weer kijken als hij er in goede kwaliteit is.

net geen 3.5 ster

avatar van perceived

perceived

Lamme film.

Dat dit niet van al te hoge kwaliteit is was natuurlijk te verwachten. Maakt op zich ook niet uit, kan evengoed erg vermakelijk zijn. Helaas viel dat erg tegen. Film bestaat vooral uit korte en hectische scenes. Daarbij zie je de haai meer tijdens de begin-credits, dan ìn de film... 3/10*

killer13

volgende week in de cinema zien, ik kan niet wachten

avatar van dennislaport

dennislaport

Piranha 3D was een heel stuk beter

deze film gaat nergens over en bioscoop onwaardig

avatar van david bohm

david bohm

Afgezien van de schimmige haai in de intro wordt pas na plus minus een half uur de eerste haai gesignaleerd. Het mag de pret niet drukken; als eerste wordt het voor mij meest sympathieke personage van een arm beroofd. Het verhaal vind ik best aardig gevonden en ik begrijp de bad guys ook wel die gouden bergen zien in de beelden van mensen verscheurende haaien. Overigens wordt geen aandacht besteedt aan hoe de heren de haaien in het meer hebben gekregen en ze vervolgens getraind hebben.
Al met al vind ik het best een effectieve of efficiënte film, want met een minimum aan spannende scenes wordt aardig wat spanning gecreeërd. De special effects - ik ben geen kenner - zijn matig. Een goede film is wat anders, maar de film is zeker onderhoudend.

david bohm schreef:

De special effects - ik ben geen kenner - zijn matig.

Ben geen fan van CGI, maar vond ze meer dan prima.

lagaiske

Dit is een grote afknapper!Laat deze a.u.b. links liggen .

Deze film is een bioschoop bezoek niet waart.

avatar van Ferdiyle

Ferdiyle

Verhaal trekt op niets, scene's trekken op niets, cast trekt op niets.. misschien de enige leuke kant is, dat ie 3D te bekijken is.. maar toch niks waard!

perceived schreef:

Lamme film.

Ik sluit me hier volledig bij aan.

Het verhaal hoeft niet goed te zijn als de amusementswaarde er maar is.

Het idee is goed om variatie te steken in het aantal soorten haaien maar telkens ze aanvallen is de scene slecht in beeld gebracht en is de haai niet goed te zien.

Ook wordt er bij de kills geen spanning opgebouwd omdat je alles van mijlen ver ziet aankomen.

De soundtrack is te braaf en het gore veel te weinig.

Wat piranah 3D wel zeer goed wist te doen doet deze juist niet!

Jammer want dit is een gemiste kans.

Mensen hou het bij de trailer daar heb je min of meer toch al het beste van de film gezien!

avatar van Filmkonyn

Filmkonyn

Zwak filmpje. Cliches zijn weer zeer nadrukkelijk aanwezig, CGI is onthutsend zwak zoals de jongen op de boom en de jongen op de waterscooter dood gaan... serious!. Het einde is zie je van mijlen ver aankomen, maar is ook zeer abrubt afgebroken. Helaas zal er wel een deel 2 aankomen die van mij bij voorbaat al een 0,5 krijgt, aangezien de meeste vervolgen alleen maar slechter zijn.

killer13

bioscoopbezoek toch maar 2 weekjes uitgesteld. de lage scores en de PG-13 rating doen me het ergste vermoeden. ik hou van horrorfilms die vooral mikken op brutaliteit in plaats van een goed uitgewerkt verhaal. maar als zelfs dat wegvalt, wat heeft de film dan nog te bieden...

Naomi Watts

Je denkt dat de film over twee weken beter is?

avatar van schram101

schram101

Haha

Filmkonyn schreef:

Cliches zijn weer zeer nadrukkelijk aanwezig

Clichés? In een film als deze? Politie bellen!

lagaiske

Toevallig hebben ze daar natuurlijk weer geen bereik met hun gsm toestellen!

Ik kick op haaien films maar dit is een enorme afknapper!

avatar van stinissen

Verstand op nul en je hebt best een vermakelijke film, iedereen heeft het maar over cliches maar wat maakt dat nu uit als je maar een geslaagde avond hebt.

Minpunten zijn er genoeg vooral de special effects maar de film verdiend zeker een kleine voldoende dus in dit geval een 6 dus 3*

Naomi Watts schreef:

Je denkt dat de film over twee weken beter is?

haha nee, tuurlijk niet. gewoon 2 weekjes afwachten om verdere scores te zien. als het nog veel erger wordt, stel ik het bioscoopbezoekje voor shark night permanent uit

Gelukkig maar .

avatar van Machete23

Machete23

wel grappig in 3d

Number23

Jah waarom maken ze deze rotzooi eigenlijk? Het verhaal is overbekend en in dit geval zit er een piepklein Lake Placid-geurtje aan. Personages van karton en als een van hen zelfs probeert serieus te acteren, krommen de tenen zo hard dat je voeten eruit gaan zien als de schoenen van The Genie. Voorspelbaar, de haaien zien er verschrikkelijk slecht uit, schrikmomenten magertjes(in de bioscoop schrik ik altijd wel van horror) en heb me ook geergerd aan het einde. Ook zie je eigenlijk bar weinig, beetje bloed hier, beetje daar. Alsof de regisseur ook 15-jarigen ukkies naar deze film wil lokken. De eindcredits zijn dan wel weer hilarisch, dus blijf zitten!! Halfje erbij dan maar.....

Number23 schreef:

Alsof de regisseur ook 15-jarigen ukkies naar deze film wil lokken.

Los van het feit dat de rest van je argumenttaie ook druipt van gebrek aan context: dit is gewoon PG13, dus ja, de producenten willen inderdaad 15-jarige ukkies naar de bioscoop lokken (regisseur had liever een R-rated film gemaakt).

Prudh schreef:

Die kutstudio's ook altijd. Maar even iets anders: je gaat toch niet tegen iedereen in met een bekritiserende mening over deze film, want dan ga je het nog druk krijgen komende tijd. En context of niet, dit is toch gewoon een van de overbodigste bioscoopfilms van het jaar?? Je kan toch niet van me verwachten dat ik de film laagje voor laagje ga analyseren? Wat blijft er dan nog over? Leuke eindcredits? Al zo vaak veel betere genrefilms gezien kom op. Zelfs Piranha 3D was 2 keer beter.

avatar van BdV

BdV

perceived schreef:

Lamme film.

Inderdaad, magere vangst. Deze kan echt niet tippen aan PIRANHA 3D. Shark Night 3D (bios) - schokkendnieuws.nl

Number23 schreef:

Alleen berichten die nogal afwijken van hoe zo'n film bedoeld is. Je gaat Conan 3D ook niet afkraken omdat er teveel actie in zit, maar omdat er teveel plot inzit (ofzo). Shark Night bekritiseren vanwege overdaad aan clichés... Tja. Valt ook verder weinig aan te analyseren, gewoon een lollig genrefilmpje dat een R-rating had verdiend. En wat ik al zei, met valide argumenten boeit het me geen fuck of iemand een 0,5 geeft. Er staan hier alleen zoveel invalide argumenten

avatar van NERD

NERD

Net gezien in de sneak preview. Sterke punten van deze film zijn de soundtrack en de korte duur.

avatar van Driftkikker

Driftkikker

Ook net terug van de sneak preview. Ga niet naar deze film. Alles is slecht.

avatar van Larry Hagman

Larry Hagman

saaie film

avatar van swouters

swouters

net terug uit de sneak. ben weggelopen na 50 minuten, en dat deed ik ooit eens bij war inc. dus dat geeft wel aan hoe slecht deze film in mijn ogen wel niet is...

Prudh schreef:

En als ik dan kijk naar de meningen hieronder, is mijn bericht bijna Veronicagids-waardig.

Wat is dan volgens jouw een valide mening? Ik wist bij het zien van de trailer al dat deze film niks zou zijn. Waarom kijk ik hem dan? Nou te eerste was het de sneak van deze week(en ik loop nooit weg van een film) en ten tweede: ik wil geen vooroordeel over een film hebben. Gewoon kijken, anders weet je niet of tie echt zo slecht is als je denkt.

Number23 schreef:

. Je weet je zelf wel complimenten te maken zeg.