• 9.374.084 stemmen

Met onder meer: Sara Paxton, Dustin Milligan en Joel David Moore

Releasedatum: 22 september 2011

Plot Shark Night 3D

"Terror runs deep."

Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige haaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.

Hopelijk even grappig/slecht als piranha 3d

FillumGek

Laat maar komen! Still ziet er in elk geval goed uit, haaien en chicks. Hopelijk wordt het een soort Piranha 3D. Van de regisseur van o.a. Snakes on a Plane en The Final Destination.

puckb96

Was dit niet die film die eerst Untitled Shark 3D Thriller heete?

avatar van Lui

Lui (crew films)

Klopt inderdaad!

Drs. DAJA

Ben hier erg benieuwd naar, een meer is vaak een leuke setting voor 'camperende tieners' horrorfilms.

Jules15

De haai op de still ziet er wel redelijk fake uit.

Drs. DAJA

En waarom zie ie d'r fake uit?

FillumGek

Vind het ook wel meevallen met de nepheid, als je hem bijvoorbeeld vergelijkt met deze echte...

avatar van paul83

paul83

Kom maar op met deze pretentieloze onzin! Pirahna was behoorlijk vermakelijk.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Trailer

Piranha 3D met een haai.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Nee niet dus. Dat is wel waar ik op zat te wachten. Piranha is Piranha omdat het grootschalig is. Dit kun je beter vergelijken met andere titels als Frankenfish etc, omdat het om een klein groepje gaat. Desondanks ziet het er wel goed uit.

FillumGek

Ziet er best goed uit. Hele zomersfeertje zit wel goed, er is alleen nog weinig van te zeggen hoe het zit met de gore. Ziet er in elk geval naar uit dat er ook gebruikt is gemaakt van echte haaien, in die kooi bijvoorbeeld.

Drs. DAJA schreef:

En waarom zie ie d'r fake uit?

Hij ziet eruit alsof er veel special effects aan te pas komen.

puckb96

Ik vond Piranha 3D al een flauwe film, dus verwacht ongeveer hetzelfde bij deze. De hond is wel cool

avatar van pierrrke

pierrrke

ik ben een liefhebber van haaienfilms of eender welk moordende dier film. maar ho even de trailer leek me toch net te veel op die van piranha, maar haaien zijn wel cooler dus deze wil ik zien. komt er niet nog een haaien film uit in 3D ? bait ofzoiets. Die heeft wel een origineler verhaal dan deze.

oh en deze komt ook nog eens op precies dezelfde datum uit als piranha maar dan een jaar later

avatar van schram101

schram101

Aantal fraaie kiekjes van de dames uit de film.

Foto's van het vrouwelijk schoon in Shark Night 3D - FilmTotaal filmnieuws

avatar van eltorro

eltorro

De film zal wel niks worden met die PG-13 rating.

puckb96

Ik bedoel ik vond Piranha leuk (sorry), dus tja deze zal wel vermakelijk zijn

avatar van clockwork72

clockwork72

Wreede poster, maar dit soort films kennen we nu wel he...

avatar van ace leader

ace leader

En hoezo moet "3D" in de titel voorkomen

avatar van clockwork72

clockwork72

Omdat dat een hype tegenwoordig is bij dit soort films.. zucht..

Drs. DAJA

Kom op voor de slasher/nature strikes back-liefhebbers is dit best interessant. Heerlijke camp-setting, vast op een eiland, lijkt me best leuk. Bovendien is water in 3D altijd mooier.

avatar van ibendb

ibendb

Hier zie ik echt naar uit.

avatar van Prudh

Prudh

Ondanks de PG13 is deze film behoorlijk vermakelijk. Het is geen Piranha en al helemaal geen Jaws, daarvoor is Shark Night alleszins te braaf, maar de film volgt alle lijnen van dit soort tienerhorrors zonder echt flauw of campy te worden. Een paar lekkere meiden, enge haaien en hillbillies. Ik heb me kostelijk vermaakt. En ik zeg het niet snel (want anti), maar de 3D is bij vlagen goed te pruimen, vooral tijdens de onderwaterscènes. Misschien is 3,5 een halve ster te hoog, maar fuck it.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Zonder echt flauw of campy te worden? Hm dat is nou net waar ik op had gehoopt. Soort van Haai-variant van Piranha 3D. Jammer.

avatar van Prudh

Prudh

Valt genoeg te lachen hoor, serieus is het natuurlijk allerminst, vooral omdat het zo verschrikkelijk herkenbaar is. Die hillbillies zijn best cool.

avatar van hankdigger

hankdigger

"zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen"...uh, niet in het water gaan misschien?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Horrorchick review

Krijg nu toch het gevoel dat dit erg leuk gaat worden, aangenaam verrast. Vooral nu Gulager waarschijnlijk Aja's Piranha 3D gaat voorzien van een slappe opvolger lijkt dit dan toch wel een fijn repliek te worden. Doet vooral meer dan het beloofd, waar het bij 3DD niet het geval lijkt te zijn. En Christine Quinn in witte bikini als eerste slachtoffer Rad.