Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Sara Paxton, Dustin Milligan en Joel David Moore
Releasedatum: 22 september 2011
Plot Shark Night 3D
"Terror runs deep."
Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige haaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.
Sara Palski
Keith
Malik
Jess
FillumGek
Laat maar komen! Still ziet er in elk geval goed uit, haaien en chicks. Hopelijk wordt het een soort Piranha 3D. Van de regisseur van o.a. Snakes on a Plane en The Final Destination.
puckb96
Was dit niet die film die eerst Untitled Shark 3D Thriller heete?
Drs. DAJA
Ben hier erg benieuwd naar, een meer is vaak een leuke setting voor 'camperende tieners' horrorfilms.
Tonypulp
@ Horror Society - Your Voice For Independent Horror - horrorsociety.com
paul83
Kom maar op met deze pretentieloze onzin! Pirahna was behoorlijk vermakelijk.
Tonypulp
Nee niet dus. Dat is wel waar ik op zat te wachten. Piranha is Piranha omdat het grootschalig is. Dit kun je beter vergelijken met andere titels als Frankenfish etc, omdat het om een klein groepje gaat. Desondanks ziet het er wel goed uit.
FillumGek
Ziet er best goed uit. Hele zomersfeertje zit wel goed, er is alleen nog weinig van te zeggen hoe het zit met de gore. Ziet er in elk geval naar uit dat er ook gebruikt is gemaakt van echte haaien, in die kooi bijvoorbeeld.
Jules15
En waarom zie ie d'r fake uit?
Hij ziet eruit alsof er veel special effects aan te pas komen.
puckb96
Ik vond Piranha 3D al een flauwe film, dus verwacht ongeveer hetzelfde bij deze. De hond is wel cool
pierrrke
ik ben een liefhebber van haaienfilms of eender welk moordende dier film. maar ho even de trailer leek me toch net te veel op die van piranha, maar haaien zijn wel cooler dus deze wil ik zien. komt er niet nog een haaien film uit in 3D ? bait ofzoiets. Die heeft wel een origineler verhaal dan deze.
oh en deze komt ook nog eens op precies dezelfde datum uit als piranha maar dan een jaar later
schram101
Aantal fraaie kiekjes van de dames uit de film.
Foto's van het vrouwelijk schoon in Shark Night 3D - FilmTotaal filmnieuws
schram101
puckb96
Ik bedoel ik vond Piranha leuk (sorry), dus tja deze zal wel vermakelijk zijn
ace leader
En hoezo moet "3D" in de titel voorkomen
clockwork72
Omdat dat een hype tegenwoordig is bij dit soort films.. zucht..
Drs. DAJA
Kom op voor de slasher/nature strikes back-liefhebbers is dit best interessant. Heerlijke camp-setting, vast op een eiland, lijkt me best leuk. Bovendien is water in 3D altijd mooier.
Prudh
Ondanks de PG13 is deze film behoorlijk vermakelijk. Het is geen Piranha en al helemaal geen Jaws, daarvoor is Shark Night alleszins te braaf, maar de film volgt alle lijnen van dit soort tienerhorrors zonder echt flauw of campy te worden. Een paar lekkere meiden, enge haaien en hillbillies. Ik heb me kostelijk vermaakt. En ik zeg het niet snel (want anti), maar de 3D is bij vlagen goed te pruimen, vooral tijdens de onderwaterscènes. Misschien is 3,5 een halve ster te hoog, maar fuck it.
dutchtuga
Zonder echt flauw of campy te worden? Hm dat is nou net waar ik op had gehoopt. Soort van Haai-variant van Piranha 3D. Jammer.
Prudh
Valt genoeg te lachen hoor, serieus is het natuurlijk allerminst, vooral omdat het zo verschrikkelijk herkenbaar is. Die hillbillies zijn best cool.
hankdigger
"zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen"...uh, niet in het water gaan misschien?
Naomi Watts
Horrorchick review
Krijg nu toch het gevoel dat dit erg leuk gaat worden, aangenaam verrast. Vooral nu Gulager waarschijnlijk Aja's Piranha 3D gaat voorzien van een slappe opvolger lijkt dit dan toch wel een fijn repliek te worden. Doet vooral meer dan het beloofd, waar het bij 3DD niet het geval lijkt te zijn. En Christine Quinn
in witte bikini als eerste slachtoffer Rad.

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Mother's Day
Horror / Thriller, 2010