Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Brett Pierce en Drew T. Pierce
Met onder meer: Michael McKiddy, Ross Kidder en Markus Taylor
Plot Deadheads
"A Road Trip Movie to Die For."
Twee zombies, die op onverklaarbare wijze erg bij de tijd zijn, komen tijdens een aanval met mede-zombies plotseling bij en besluiten om een reisje te gaan maken om de lang verloren liefde van één van hen te vinden. Hierbij zijn ze zich er niet bewust van dat ze worden achtervolgd door agenten van een meedogenloze firma, die zo haar eigen plannen heeft met de twee...
Mike Kellerman
Emily
Zombie Doc
Key Bar Redneck #4
Vascago
Plot is te belachelijk voor woorden. Snel maar eens opsnorren dus
SaNDuTjE
Als de uitwerking net zo origineel en absurd is als het verhaal dan kan het nog wel wat worden.
mauwiewauwie
Geweldige leuke droge humor gewoon kijken die hap met echte zomies en .........
SaNDuTjE
Pff wat een teleurstelling.
Waar het verhaal voor een vermakelijke film lijkt te gaan zorgen is in werkelijkheid niet meer dan een redelijk begin en een handje vol komische scenes. Het scheelt dat de 2 hoofdrolspelers nog enigszins over acteerkwaliteiten beschikken omdat de rest volgens mij nog nooit een camera van dichtbij hebben gezien. Op een aantal na (Cheese en McDinkle) zijn het oninteressante en zelfs irritante (secretaresse) karakters die het tegenvallende cliché verhaal niet kunnen redden. Grootste gemis is enige vorm van sfeer die door gebruik van een soundtrack of effecten een stuk beter was geweest. Duidelijk is dat het budget niet al te ruim is omdat de effecten en camerawerk op een negatieve manier soms erg goedkoop aandoen. Het is op zich een leuk idee maar gaandeweg wordt er jammer genoeg steeds minder met het zombie-aspect gedaan en daalt de film af naar een bedenkelijk niveau met steeds slechter wordende grappen en een verre van verrassend happyeind.
Lekker links laten liggen deze wat mij betreft.
eppy
@SaNDuTjE
Jij hebt zeker een bak azijn leeggezopen voor dat je deze film ging kijken...
Ik vond dit echt een vermakelijke film van begin tot het eind, ze hadden wat mij bereft de wat emotionele stukjes weg mogen houden maar voor de rest is ie best te pruimen.
De film zit vol belachelijke oneliners en absurde aktie, dit maakte de film juist zo goed, nergens neemt het zichzelf serieus.
Ook een leuk feitje is dat de twee die deze film gemaakt hebben als kind veel op de set waren van Evil Death, hun vader maakte de special effects...
SaNDuTjE
Dan hebben ze verdraaid weinig opgestoken op de set want Evil Dead is toch echt wel een paar klassen hoger dan wat ze er zelf van gebrouwen hebben. Er zitten wat aardige dingen in maar als geheel vond ik dit gewoon geen leuke film. Op een aantal one-liners van McDinkle na heb ik nergens het idee gehad dat hier een geniale en creatieve tekstschrijver aan het werk is geweest, want je ziet ze van ver aankomen.
Het is dan ook geen slechte film maar meer dan matig ook niet. En juist wanneer ze 'ergens' betrokken zijn geweest met de ED-films en dat als feit naar buiten gebracht wordt had ik er nog meer van verwacht.
Elineloves
Als SaNDuTjE een bak azijn heeft leeggezopen moet ik toch wel een legertank leeg hebben gezopen..
Nee, ik vond het niet zo heel leuk. Dit komt grotendeels door de krakkemikkige personages en het script rammelt langs alle kanten. Ik had moeite om de hoofdrolspelers 'leuk' te vinden, waardoor ze me op de zenuwen gingen werken. Om ze lachen is dan al helemaal een grote opgave, wat ook amper gelukt is. Ik vond het emotionele/romantische aspect ook totaal niet geslaagd en ik vraag me nou serieus af wat er de toegevoegde waarde van is. Je had met dit gegeven best wat leuks kunnen verzinnen, maar ik vond het niet goed genoeg uit de verf komen. Veel gemiste kansen. Het einde met blondie is dan ook behoorlijk voorspelbaar. Jammer, want ik hou wel van 'belachelijke zombieverhalen', maar dan meer a la de serie 'Death Valley'.
tal1b
wannabe grind..
dit is echt een vd slechtse films die ik gezien heb dit jaar.
Humor is dom, spelers zijn irritant, zonde van je tijd.
Een van de slechtste films van het jaar.
Ik vond 'm wel melig. Niet echt goed, maar genoeg leuke momenten.
Daan258
Redelijk filmpje.
verhaal was best wel domXD
maar af en toe toch nog best wel kunnen lachen ( vooral om cheesXD)
gewoon een redelijk filmpje
Keane1983
Ik vond het een grappige film om naar te kijken. Het verhaal is toch eens iets anders, wel erg flauw.
Een beetje een mengelmoesje van "Roadtrip" en "zombieland".
Gore is volop aanwezig en daarmee heb ik me zeker mee vermaakt. Ook de soundtrack is leuk gekozen bij het geheel.
Wat wel erg jammer is, is dat de transformatie van de twee hoofdpersonages niet heel erg uit de verf kwam. Ook had ik wel wat meer "zombiegeweld" verwacht, maar dit was alleen maar het eerste gedeelte van de film het geval
Acteerwerk is erg over the top, en soms ook echt niet grappig. Maargoed, toch helemaal afgekeken. Misschien had er wel meer ingezeten. Ik denk niet dat het aan het budget heeft gelegen gezien de qualieit van het geheel toch echt wel in orde was.
Wat ik vermoed, de makers hebben een idee in het hoofd gehad en daarin was het heel erg grappig, alleen heeft dat niet de juiste uitwerking gehad.
Uiteindelijk toch voor een 2,5* gegaan.
newG
Super leuke film.
Hoewel het verhaal naar het einde toe echt wel te slecht is voor woorden, halen de makers er toch wel het maximum aan lol uit. Meermaals geweldige oneliners, erg goede make up effecten en 2 aangename acteurs in de hoofdrol. Maar voor mij persoonlijk was het personage "cheese" toch wel de kers op de taart. Jammer genoeg zitten er ook wel een paar irritante slecht acterende mensen in deze film.
Niet de beste film, maar al bij al een goeie zombie-roadtrip komedie die ik met een constante glimlach bekeken heb en die ik zeker nog eens zal kijken
namingway24
Ah, jammer, jammer, jammer.
Deze film bevatte een paar geweldige personages, en een paar keer heb ik bijna krom gelegen om bepaalde opmerkingen, Maar voor de rest een paar keer gniffelen en dat was het. Het plot wordt vaak gewoon vergeten, het wilde niet vlotten met het verhaal.
Toch was het kwalitatief allemaal niet slecht; goede gore (helaas wat vaak buiten beeld) en fraaie plaatjes. Maar het was verder gewoon meh. Ik wilde weggeblazen worden door deze film, maar die wow-factor was er niet, en af en toe was het worstelen om m'n aandacht erbij te houden.
Als de DVD-hoes een kruizing tussen Shaun of the Dead en the Hangover belooft zijn de verwachtingen heel hoog, maar nooit haalt deze film het volle pond uit het potentieel. Zonde.
Tonypulp
Grappige is dat deze film sowieso nergens iets weg heeft van Shaun of Hangover...gewoon niks
Één van de meest treurige pogingen tot komische, snedige horror in jaren tijd. Kan daarbij in het rijtje met Tucker & Dale wat betreft films die hun potentie niet benutten.
Denk dat The Revenant (2009) jou wel zal bevallen
ibendb
Wat een laag gemiddelde (2,32 op 5) voor zo'n toffe film!
Het verhaal is best verfrissend: Een man, Mike genaamd, wordt wakker als een zombie. Hij weet niet wat of waar hij is. Hij ontmoet een andere sprekende zombie en samen gaan zij opzoek naar Mikes vroegere liefde...
De personages zijn niet allemaal even leuk (vooral die stoere gast niet), maar toch passen ze allemaal in het plaatje. De humor is lekker droog en flauw. Enkel de Gore viel wat tegen. Dit mocht wat meer. De vergelijking met Shaun of the Dead slaat echt nergens op.
RuudC
Zombies zijn populair en daarom heb je altijd weer een stel onbenullen dat onze geliefde ondoden voor hun eigen karretje spannen. Het probleem is dat het artwork of de plotomschrijving weinig zegt over het resultaat, dus er zit gewoon niets anders op dan een film gewoon te kijken. De aankondiging dat het een kruising is tussen Shaun of the Dead en The Hangover mag je alvast voor de helft negeren. Deadheads mag nog niet eens de schoenveters strikken van Shaun of the Dead. Qua niveau zit het veel dichter tegen The Hangover aan met flauwe puberhumor. Behalve dat de zombies geen enkel nut hebben in het verhaal, zit het vol met schreeuwlelijken. Ik vraag me nog steeds af wie er aan de hoogste boom geknoopt moeten worden. De acteurs die afgrijselijke personages neerzetten of de scriptschrijvers die zo’n kutscript geschreven hebben. Wat mij betreft allebei.
Toch knap dat het allemaal weer eens om een verloren liefde gaat en het hele zombie aspect er helemaal niet toe doet. Bovendien zijn intelligente, niet-hongerige zombies totaal niet interessant. Slechts in het begin lopen er normale zombies rond. Maar een (post)apocalyptisch sfeertje komt nergens naar voren. De humor is zoals verwacht slecht. Ik heb een paar keer kunnen grinikken, maar verder biedt dit totaal geen (smaakvol) vermaak.
boozebelly
- 1905 stemmen
"Shaun of the Dead meets Hangover"... Deze slogan pronkt althans op de cover en ik snap de vergelijking wel, maar het niveau is in werkelijkheid beduidend lager.
Toegeven, er zitten best een paar grappige momenten in deze film, maar over het algemeen overheerst de flauwheid. Het verhaal wordt op den duur ook te kinderachtig door de flauwe romantische twist.
Weinig boeiends **
Pestiis
gewoon een filmpje om te kijken als je niets te doen hebt... of op een loos bier-avondje met vrienden op de bank!
nightbreed
Die journaliste was echt de slechtste vertolking die ik ooit heb gezien.
Deze komische zombiefilm heeft wel enige charme, maar niet voldoende. De cast en de make-up effecten kunnen er mee door en hier en daar moest ik best lachen, maar plot en humor schieten herhaaldelijk tekort. De vele leuke verwijzingen naar andere films en de sympathieke toon van het geheel maken één en ander nog net draaglijk.

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Intruder
Horror / Thriller, 1989