• 9.378.761 stemmen

The Hangover Part II (2011)

Komedie | 102 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Todd Phillips

Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis

Releasedatum: 26 mei 2011

Plot The Hangover Part II

"The Wolfpack Is Back"

Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...

Dit is inderdaad gek

Ja iedereen had het over deel 1 dus me verwachtingen waren torenhoog. Vond hem ietswat tegenvallen. Bij deel 2 waren me verwachtingen een stuk lager...en die was zeer vermakkelijk.

Dus als deel 3 komt weet ik eigenlijk niet wat ik kan verwachten

avatar van Theunissen

Wel knap omdat het gewoon twee precies dezelfde films zijn.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Wederom een prima film hoewel natuurlijk het concept bekend is.

Neemt niet weg dat deze ook weer erg onderhoudend is met de nodige grappen.

avatar van ThaMen

ThaMen

Ik begrijp niet zo dat zoveel mensen negatief zijn over deze film. Bij een komedie moet je sowieso niet een film gaan kijken met de intentie dat je echt naar een film met een super goed verhaal gaat kijken. Ik vind dat ze wederom een goeie film hebben neergezet. Qua verhaal misschien niet heel anders dat 't vorige maar de film heeft geen moment verveeld. 4*

Theunissen schreef:

Wel knap omdat het gewoon twee precies dezelfde films zijn.

En dan de deel 1 een ruim voldoende geven en deze als zeer slecht beschouwen. Apart.

avatar van Theunissen

Wel eens van de factor originaliteit gehoord ! Daar scoort deze film namelijk een nul op.

Theunissen schreef:

Een niet orginele film kan nog steeds erg vermakkelijk zijn. Veel actiefilms zijn alles behalve orgineel...zijn ze daarom slecht?

avatar van scorsese

Aardige film waarin één van de vrienden opnieuw gaat trouwen. Het is overduidelijk dat het hier om een deel 2 gaat, waarbij het eigenlijk onmogelijk is om van het concept van deel 1 af te wijken. Hierdoor weet je dus precies wat je krijgt en is de verrassing totaal weg. Maar gelukkig valt er opnieuw redelijk wat te lachen en wordt er wederom goed gebruik gemaakt van de locatie (Bangkok in plaats van Las Vegas). Net geen 3.5 sterren.

avatar van Bigjerry

Bigjerry

Vond dit een zeer zwak aftreksel van deel 1, dat ik net te pruimen vond.

avatar van director88

director88

Redelijk,

Waarom ik deze film toch redelijk vind, ondanks het gebrek aan te weinig verrassingselementen is dat ik aan het einde toch wel het gevoel had een leuke film gezien te hebben, maar......

Zoals ik al zei valt het verrassingselement in de film vies tegen. Daarmee bedoel ik niet dat het verhaal een 1 op 1 copy is van deel 1 maar meer dat er te weinig momenten in de film zitten waarbij ik echt dacht WTFgrappig zoals in deel 1 wel veel zaten, het was gewoon weg te soft. (nu helemaal vergeleken met de aftiteling).

Het acteerwerk gaat (ook niet super), de beelden zijn leuk en de actie is soms ook wel aardig. Maar de echte grappen zijn er gewoon te weinig, de film moet het te veel van de droge humor van Alan hebben wat ik wel grappig vind maar zoals ik al zei te soft.

Kortom, het is een leuke en grappige film maar kan bij lange na niet tippen aan deel 1.

avatar van Charmides

Charmides

In één woord : vermakelijk

avatar van Franza

Franza

Vond em iets minder dan 1 maar zeker nog wel de moeite waard!

avatar van congo

congo

Pfff, misschien de grootste teleursteller van vorig jaar.

Ik vond The Hangover één van de meest verfrissende komedies van de laatste jaren, maar dit vervolg is werkelijk gewoon een dikke rip-off van het eerste deel. Het verhaal wordt eigenlijk gewoon opnieuw verteld met hier en daar wat veranderingen maar toch weinig vernieuwingen. Tja en natuurlijk zit er hier en daar wat humor in maar eigenlijk wordt er vrij weinig gedaan met nieuwe humor. Bijv. die Chinees die gebruikt ook alleen maar dialoog die in de eerste werd gebruikt? Ja, toen was het grappig maar in dit deel komt het gewoon over als: een poging tot humor die helemaal faalt. Ook verder dat gedoe met die vermissing is totaal hetzelfde als in deel 1, dacht heel even dat ze hem zelfs niet meer gingen terug vinden ((((als dat was gebeurd had ik de film al een 3 gegeven!!)))))

Dus tja? Vermakelijk? Nee, sterker nog: vreselijk saai en niks vernieuwends. Echt een teleurstellend vervolg met vele flaws.

avatar van StijnHendriks

StijnHendriks

Halverwege afgezet, omdat het hetzelfde verhaal was als bij deel 1, maar dan slechter. Krijgt van mij dan ook niet meer dan 2*

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

verbaasd over de goeie reacties hier,let wel: deel 1 is een van mijn favo comedies of all time.

maar neem alleen al de drugs deze keer,muscle relaxer met ritalin,no big deal!

helemaal vergleken met ruphees uit deel 1

deel 1 geen adem meer van het lachen(letterlijk de hele zaal,wat een sesatie.)

dit deel af en toe een glimlach,maar als sommige stukken(grappen bijna letterlijk worden overgenomen,vergaat het lachen wel een beetje.

gewoon een makkelijke variatie op deel 1.

deel 3 kan me gestolen worden.

maar goed,aan de andere kant als je alleen deze ziet,zal ie waarschijnlijk wel de moeite waard zijn.

avatar van Dennis Evahi

Dennis Evahi

Een geweldige, waardige opvolger vervolg op Part 1. Goede verhaallijn, goede acteurs en de smoking Monky is om op te vreten. Mr. Chow, homo-gangster is heerlijk irritant. Goede muziek ook.

avatar van T-man

T-man

Goede opvolger van deel 1. Niet zo sterk, maar dat komt mijns inziens door het feit dat deel 1 verrassend is en je bij deze film de personages kent en weet welke kant het op gaat.

avatar van davez

davez

Vond hem beter dan deel 1 maar toch heb ik weer het gevoel dat ik het feestje liever had meegemaakt dan dat ik enkel de foto's te zien krijg.

Film is een kopie van deel 1 maar de grappen lagen me blijkbaar beter.

avatar van stipstap

stipstap

Zoals zo vaak blijkt, twee kan nooit tippen aan een. En met deze zin wil ik dan in een klap ook mijn mening over de film geven. Het is allemaal goed en wel, maar een blijft de terechte klassieker en ongeëvenaard qua humor en lol. De cast blijft weliswaar GEWELDIG!

avatar van (verwijderd)

(verwijderd)

Ik vond de grappen hier eigenlijk ook vaak beter dan in deel 1, Alan is nog meer aanwezig, en Chow ook, en die vind ik de grappigste uit deel 1. Daarbij gaat wat er gebeurt is nog een tandje verder. 't kan me voor de rest niet verrotten dat het hetzelfde concept is, te meer omdat de personages ook door hebben hou absurd het is dat dit weer gebeurd.
Jammer dat 't einde van 't verhaal erg geforceerd is waarom pikt die vader het dat z'n zoon een vinger mist? en waarom accepteert die vader deze bizarre binnenkomer? en hoe kun je Alen dit nog direct vergeven?

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Iets beter dan eerste deel. Ik heb leukere komedie's gezien.

avatar van dimo89

dimo89

Leuk dezelfde cast, veel humor erg vermakelijk. Als je 1 hebt gezien moet je deze ook zeker zien is mijn mening!

avatar van Ajacied16

Ajacied16

Van veel films komt er een tweede deel uit en blijkt dat achteraf niet zo'n succes. Ik had vooraf het gevoel dat dat bij The Hangover ook het geval zou zijn, maar ik zat er wat dat betreft helemaal naast. Deel II doet echt helemaal niets onder voor het eerste deel en is misschien nog wel iets beter ook. Het is het gebruikelijke recept wat vaak voor komische momenten zorgt. De aanwezigheid van de personages uit de eerste film (Tyson, Chow) is geinig. Vooral van die laatste is het leuk dat hij er weer in voorkomt. Voor de rest is het mooi dat Alan veel aan bod komt, want hij is toch verreweg de leukste. Deel I had ik 4* gegeven en deze film moet het met dezelfde beoordeling doen. Eén van de leukste komedies!

avatar van Triple G

Triple G

Gelukkig was ik voorbereid en had men mij verteld dat deel 2 gewoon meer van hetzelfde is. Zelfde acteurs, zelfde opzet en slechts een andere locatie. Dat is voor een vervolg uitermate gevaarlijk.

En toch heb ik me prima vermaakt. Het duurde echter wel even. Want zeker in eerste instantie kwam alles behoorlijk flauw over. Maar naarmate de raadsels groeiden werd de film een stuk aangenamer. Zoals aangeven wordt er niet gescoord op originaliteit. Boeit niet zo. Het genot van het gegeven uit de eerste film wordt namelijk niet alleen bepaald door originaliteit. Ook hierin waren de escapades vermakelijk, met behulp van de prettige locatie natuurlijk. Ook de terugkeer van dezelfde hoofdacteurs beviel me, net zoals enkele andere personages uit het eerste deel.

Meer van hetzelfde, niet minder pret, wel minder verrassing. Daarmee een half punt minder dan deel 1.

avatar van daxclusive

daxclusive

Laat hem maar snel uitkomen!

De Hangover reeks was gewoon hilarisch.

avatar van Bakema NL

Bakema NL

Ik had het kunnen weten na het eerste deel natuurlijk. Maar goed, wie weet is een 2e wel beter. Nou, niet dus. Net zo beroerd als de eerste eigenlijk. Een komedie die je niet doet lachen (nou, een paar grinnikjes dan) gaat dan toch ergens verkeerd. Het wordt maar niet hilarisch, geen moment. Het is zelfs niet flauw....het is eigenlijk gewoon niet veel, het begint en het eindigt en daar tussen in had het ergens heel grappig moeten zijn. Maar helaas... Net als de eerste, een poor man's comedy.

avatar van ILDIB

ILDIB

Meervan hetzelfde, en zeker niet beter...

avatar van frolunda

frolunda

Gisteren nog eens gekeken en dat viel niet mee,1 of 2 leuke grappen en dat was het wel zo'n beetje.Dan blijft deel 1 toch een stuk meer overeind.

avatar van specialized

specialized

Leuk weer,1 was zeker beter.

avatar van Leo1954

Leo1954

• 2073 berichten

Weet wel dat ik deel 1 leuk vond, maar dat is ook alles. Deel II is weer lachen geblazen. Op naar deel III