The Hangover Part II (2011)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Todd Phillips
Met onder meer: Bradley Cooper, Ed Helms en Zach Galifianakis
Releasedatum: 26 mei 2011
Bekijk via Videoland
Plot The Hangover Part II
"The Wolfpack Is Back"
Phil, Stu, Alan en Doug reizen af naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas wat uitliep op een grote ravage kiest Stu nu voor een veilige, ingetogen 'pre-bruiloft' brunch. Echter, niets verloopt zoals gepland. What happens in Vegas, may stay in Vegas, maar wat het gezelschap in Bangkok staat te wachten overtreft al hun verwachtingen...
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- The Hangover, Part II (MusicMeter)
- Kijk op Videoland
Sid Garner
Teddy
Lauren
Leland Palmer
Ik kijk hier wel naar uit. Met dezelfde cast kan dit voor mij waarschijnlijk niet misgaan.
schram101
Het eerste deel was werkelijk geniaal, mischien wel de beste komedie ooit.
Zonder dezelfde mensen voor en achter de schermen zou dit nooit wat kunnen worden. Nu heb ik er echter best vertrouwen in!
Elineloves
Heerlijke komedie, kan niet wachten op nog meer Bradley Cooper!
noke
Kan niet wachten om deze te zien. Ben benieuwd of hij deel 1 kan overtreffen
Heerlijk
Gelukkig met dezelfde cast. Ik reken erop dat ie net zo leuk kan worden als de 1e.
Sowieso, een cameo rol van Bill Clinton is
Guinness
Ik ben benieuwd! Als hij minstens half zo goed is als deel 1 is hij nog het kijken waard
Nakkie13
Precies, al zou het toch jammer zijn. Due date was eerlijk gezegd ook gewoon iets minder goed.
killer13
ik kan niet wachten
alleen jammer dat ze hebben besloten om mel gibson uit de film te laten
Jessen0wnt
Een grote HUH op mijn voor hoofd toen ik op deze filmpagina kwam. Hangover vind ik niet echt een film die op een gevolg zit te wachten. Dacht dat mensen op mijn school het verkeerd hadden begrepen, en daarom verwarde met Due Date. Maar toch: ze komen terug. Kan niet wachten!
Travolta_Jackson
Hahaha heerlijk. Leuk om weer is goed te lachen met een paar maten en hier en daar bekende situaties tegenkomt.
schram101
Haha, dat kan je wel zeggen. En wat voor een tattoo heeft Ed Helms wel niet op zn bakkes!
Schitterend!
Schitterend!
Dezelfde tattoo als die boxer uit deel 1.
GuyB
Net The Hangover gezien en is leuk om te zien dat er een vervolg op komt.
lvlvlv
hoplijk net zo goed als de eerste, die was wel een lach-film
Met dezelfde acteurs, regisseur,...
mcdaktari
de Hangover was wel aardig om een keer te zien maar om er nou een 2de deel van te maken was voot mij niet nodig geweest.
deGVR
Als deze ook maar een beetje leuk is dan kunnen we zeker ook een hangover 3, 4, 5 etc. verwachten waarin steeds minder goede acteurs te zien zijn en waarin het verhaal steeds slechter wordt.
Laten we hopen van niet.
Imperial Figure
Had deel 1 wel 10 x achterelkaar gezien
hier kijk ik zekers naar uit.
Elineloves
Galfianakis ziet er weer hilarisch uit
Top acteur, ben ook zeer benieuwd naar meer werk van hem. Een van de weinige 'over the top actors' die ik kan waarderen.
jesse39
a nee komop zolang we hier dadelijk maar ook geen 34 delen van krijgen damn deel 1 was leuk maar een tweede deel zit ik niet op te wachten
Dutch Ownage
mm, eerst was ik wel enthousiast over een deel 2, maar nu ik due date heb gezien geloof ik niet dat deze film nog echt zon succes wordt. Ik hoop op een niet al te erge tegenvaller. Todd Phillips moet wel een hoop humor nog achter de hand hebben gehouden, die hij in The Hangover en Due Date nog niet heeft gebruikt, wil deze film nog wat worden
nairobi
Due Date was leuk door Zach Galifianakis, anders was het een behoorlijke flop geworden...
Verwacht dus dat de Hangover 2 ook gedragen wordt door Zack.
wordt zeker vervolgd.....
Denzz
Deze gaat nooit het niveau van deel 1 halen. Due Date vond ik trouwens verschrikkelijk slecht.
simonvinkie
Ik verwacht dat dit gewoon weer dezelfde formule als het eerste deel heeft. Dan kan dit niet misgaan!
Denzz
Due Date bewees echter het tegendeel.
Denzz
Nietus. Ook een érg leuke film.
Ik vond 'Due Date' echt niet grappig. Ik heb amper gelachen. 'The Hangover' was stukken beter.

The Hangover Part III
2013

The Hangover
2009

Brak op nieuwjaarsdag? Vandaag kijk je naar 'The Hangover' op televisie

Ed Helms dacht dat hij doodging tijdens opnames 'The Hangover Part II': "Dacht dat ik een gekke tropische ziekte had"

Intouchables
Komedie / Drama, 2011