Genre: Fantasy / Avontuur
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 mei 2011
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
"Live Forever Or Die Trying."
Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.
- Trailer (YouTube)
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Syrena
Scrum
Captain Teague
King George
net gezien echt een geweldige film
Ik ook ja! Daarna draaiden ze ook meteen Hangover part 2, Harry Potter and the deadly hallows part 2 en Transformers 3! Cool!

Martijnnn
Haha loser! Ik zit al bij Transformers 4!
@Jeroentjuhhhhh
verbaasde mij ook maar check hier
Briljant woord trouwens
Child in time
Ian McShane die meedoet! HELD! ben reuzebenieuwd nu!
I second that! Uitstekende acteur, die alleen al door te praten met die ruwe, zware stem een fantastische sfeer opwekt (net zoals Geoffrey Rush trouwens).
Drs. DAJA
De naam ken ik, meer niet. Ik keek net even open mevrouws imdb page en ze heeft aardig wat films op haar profiel staan die me totaal niet aantrekken, logisch dat ik haar dan niet 'ken'. Je kunt ook niet bepaald zeggen dat ze een bekende top-actrice is aan de films te zien.
Je kunt wel degelijk zeggen dat ze een bekende top-actrice is.
Ik ga er meteen komende woensdagavond heen
Zie dat de film in 3D gedraaid wordt
Daar word ik tegenwoordig echt moe van zeg. Moet ik weer zo'n klote bril op en extra euro's betalen.
martijn011
- 2034 berichten
Ik ga er meteen komende woensdagavond heen
Zie dat de film in 3D gedraaid wordt
Je kunt em ook zonder dat irritante 3D kijken hoor. Ga ik tenmiste wel doen. Heb genoeg van dat 3D gezanik..
Jessen0wnt
Ik ga vrijdag, en gezien het gezelschap denk ik dat het wel 3D word, maar hier in Almere draaien ze hem ook in 2D en vind het eigenlijk niet zo erg, als we daarvoor kiezen.
StierVanBosporus
Weet iemand of dat 3d later is toegevoegd of dat het gelijk 3d gefilmd is?
Thiver
Klopt. Al is het wel gezegd dat de computereffecten later zijn omgezet naar 3D. Wat mij nogal verwart, want computereffecten kun je toch niet in 3D opnemen of iets dergelijks?
Prudh
Ricochan38
ik wordr niet goed van die goedkope 3d toegevoegde shit, wanneer maken ze weer een films ala avatar.
ference-b
stond er zojuist van te kijken dat er nog voldoende kaartjes zijn voor de 18de bij cinestar enschede... wel gelukkig natuurlijk maargoed is wel raar voor een primière voor een film van dit formaat.
TVFreak
haha deze lijkt me GAAF om in 3D te zien.
Snap niet dat iedereen zo klaagt over 3D, vroeger liep toch ook niet iedereen te zeuren dat films opeens in Kleur te zien waren? Vergeet niet, 3D staat nog steeds in de kinderschoenen.
De hele wereld om ons heen is in full-hd, surround, kleur én 3d
Real3D is overigens wel de fijnste techniek om te kijken.
Er zit veel verschil in de kwaliteit
RuudC
Zouden ze dan eindelijk iets aan het verhaal gedaan hebben?
MiekieMow
imdb krijgt hij al 8,3 na 1300 stemmen ben benieuwd
Ja maar in het begin gaan de echte die-hard fans. En in hun ogen kan de film dan vaak niks fout doen want dat zou een belediging zijn voor hun god...
maar ik ben fan en ik hoop zoooo dat die stemmers wel echt gelijk hebben!
Eerste geluiden niet goed. Zie ook hier: Review: Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides finally scuttles the series - HitFix.com
Hectometerpaal
Wel grappig dat verhaaltje bij de film.
Jack gaat dus achter Penelope aan...
Dat heterosexuele had ik niet bepaald gezocht achter Captain Jack.
Het blijft immers een volwassen man met kraaltjes in zijn haar en een flinke partij oogschaduw.
AGE-411
imdb krijgt hij al 8,3 na 1300 stemmen ben benieuwd
maw: Binnen 1 maand onder de 8,0.
Zag de trailer vandaag is 3D (IMAX), zag er wel leuk uit. Hopelijk hebben ze een beetje aandacht aan het verhaal geschonken (al lijkt het me met 141 minuten weer onnodig lang), maar dan kan het best een leuk popcornfilmpje worden.
Al is Marshall natuurlijk geen grootheid
. Zou z'n eerste voldoende moeten worden....
Dutchmeister
Wanneer houden ze überhaupt eens op met 3D. Zal mijn films immer in 2D blijven kijken..
Waarom? Wat heb je tegen 3d? Mits goed gedaan vind ik het wel een meerwaarde. (en je kunt natuurlijk altijd een oog dichtknijpen)
rico_defender
Ik vind bewegende steolen veel meer toegevoegde waarde hebben dan 3D. Maar dat hebben jullie natuurlijk nooit uitgeprobeerd!
Zanik niet zo over dat 3D en kijk hem gewoon in D-Box Motion Seats
Ken het wel vanuit Villa Volta. Vind het toch wat anders. Film kijken is een geestelijke aangelegenheid, die bewegende stoelen een fysieke. Lijkt me dat de meeste mensen dat na 5 minuten wel zat zijn.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2017