• 9.378.916 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van The Oceanic Six

transformers3 schreef:

net gezien echt een geweldige film

Ik ook ja! Daarna draaiden ze ook meteen Hangover part 2, Harry Potter and the deadly hallows part 2 en Transformers 3! Cool!

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Ajax&Litmanen1 schreef:

Haha loser! Ik zit al bij Transformers 4!

@Jeroentjuhhhhh

verbaasde mij ook maar check hier

Briljant woord trouwens

avatar van Child in time

Child in time

joe black schreef:

Ian McShane die meedoet! HELD! ben reuzebenieuwd nu!

I second that! Uitstekende acteur, die alleen al door te praten met die ruwe, zware stem een fantastische sfeer opwekt (net zoals Geoffrey Rush trouwens).

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

JohnMovieLover schreef:

De naam ken ik, meer niet. Ik keek net even open mevrouws imdb page en ze heeft aardig wat films op haar profiel staan die me totaal niet aantrekken, logisch dat ik haar dan niet 'ken'. Je kunt ook niet bepaald zeggen dat ze een bekende top-actrice is aan de films te zien.

Je kunt wel degelijk zeggen dat ze een bekende top-actrice is.

avatar van ibendb

ibendb

ik heb speciale tickets gewonnen voor de fan-screening!

avatar van The Oceanic Six

Ik ga er meteen komende woensdagavond heen

Zie dat de film in 3D gedraaid wordt Daar word ik tegenwoordig echt moe van zeg. Moet ik weer zo'n klote bril op en extra euro's betalen.

avatar van jesse39

jesse39

ZIENZIENZIENZIENZIENZIEN!!!!!

avatar van martijn011

martijn011

• 2034 berichten

The Oceanic Six schreef:

Ik ga er meteen komende woensdagavond heen

Je kunt em ook zonder dat irritante 3D kijken hoor. Ga ik tenmiste wel doen. Heb genoeg van dat 3D gezanik..

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Ik ga vrijdag, en gezien het gezelschap denk ik dat het wel 3D word, maar hier in Almere draaien ze hem ook in 2D en vind het eigenlijk niet zo erg, als we daarvoor kiezen.

avatar van StierVanBosporus

StierVanBosporus

Weet iemand of dat 3d later is toegevoegd of dat het gelijk 3d gefilmd is?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Geen conversie, de film is in 3D geschoten.

avatar van Thiver

Thiver

Klopt. Al is het wel gezegd dat de computereffecten later zijn omgezet naar 3D. Wat mij nogal verwart, want computereffecten kun je toch niet in 3D opnemen of iets dergelijks?

avatar van Prudh

Prudh

Thiver schreef:

Nee, daarom zijn de effecten die in postproductie zijn gemaakt later in 3D aan de film toegevoegd.

avatar van Ricochan38

Ricochan38

ik wordr niet goed van die goedkope 3d toegevoegde shit, wanneer maken ze weer een films ala avatar.

avatar van ference-b

ference-b

stond er zojuist van te kijken dat er nog voldoende kaartjes zijn voor de 18de bij cinestar enschede... wel gelukkig natuurlijk maargoed is wel raar voor een primière voor een film van dit formaat.

avatar van TVFreak

TVFreak

haha deze lijkt me GAAF om in 3D te zien.

Snap niet dat iedereen zo klaagt over 3D, vroeger liep toch ook niet iedereen te zeuren dat films opeens in Kleur te zien waren? Vergeet niet, 3D staat nog steeds in de kinderschoenen.

De hele wereld om ons heen is in full-hd, surround, kleur én 3d

Real3D is overigens wel de fijnste techniek om te kijken.

Er zit veel verschil in de kwaliteit

avatar van horned_reaper

horned_reaper

kaartjes voor woensdag zijn gereserveerd

ik ben benieuwd!

avatar van jesse39

jesse39

avatar van RuudC

RuudC

Zouden ze dan eindelijk iets aan het verhaal gedaan hebben?

avatar van MiekieMow

MiekieMow

jesse39 schreef:

imdb krijgt hij al 8,3 na 1300 stemmen ben benieuwd

Ja maar in het begin gaan de echte die-hard fans. En in hun ogen kan de film dan vaak niks fout doen want dat zou een belediging zijn voor hun god...

maar ik ben fan en ik hoop zoooo dat die stemmers wel echt gelijk hebben!

avatar van twilight78

twilight78

amai supper goed

avatar van Hectometerpaal

Hectometerpaal

Wel grappig dat verhaaltje bij de film.

Jack gaat dus achter Penelope aan...

Dat heterosexuele had ik niet bepaald gezocht achter Captain Jack.

Het blijft immers een volwassen man met kraaltjes in zijn haar en een flinke partij oogschaduw.

avatar van AGE-411

AGE-411

jesse39 schreef:

imdb krijgt hij al 8,3 na 1300 stemmen ben benieuwd

maw: Binnen 1 maand onder de 8,0.

avatar van Chrizzie133

Chrizzie133

Nachtpremière: ) en Sam Claflin van The Pillars of the Earth

avatar van Reinbo

Zag de trailer vandaag is 3D (IMAX), zag er wel leuk uit. Hopelijk hebben ze een beetje aandacht aan het verhaal geschonken (al lijkt het me met 141 minuten weer onnodig lang), maar dan kan het best een leuk popcornfilmpje worden.

Al is Marshall natuurlijk geen grootheid . Zou z'n eerste voldoende moeten worden....

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Wanneer houden ze überhaupt eens op met 3D. Zal mijn films immer in 2D blijven kijken..

avatar van Reinbo

Waarom? Wat heb je tegen 3d? Mits goed gedaan vind ik het wel een meerwaarde. (en je kunt natuurlijk altijd een oog dichtknijpen)

avatar van rico_defender

rico_defender

Ik vind bewegende steolen veel meer toegevoegde waarde hebben dan 3D. Maar dat hebben jullie natuurlijk nooit uitgeprobeerd!

Zanik niet zo over dat 3D en kijk hem gewoon in D-Box Motion Seats

avatar van Reinbo

Ken het wel vanuit Villa Volta. Vind het toch wat anders. Film kijken is een geestelijke aangelegenheid, die bewegende stoelen een fysieke. Lijkt me dat de meeste mensen dat na 5 minuten wel zat zijn.