Genre: Fantasy / Avontuur
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 18 mei 2011
Bekijk via Disney+
Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
"Live Forever Or Die Trying."
Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.
- Trailer (YouTube)
- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Scrum
Captain Teague
King George
JohnMovieLover
Wordt toch maar weer een blu-ray download denk ik. Het ziet er heel leuk uit, maar The Hangover is ook in de bios, Kung Fu Panda 2 ook binnenkort. En dit deel 4 lijkt me gewoon pure uitmelkerij omdat de trilogie gewoon perfect was.
Ik wil niet zeggen dat dit een slechte film wordt want het ziet er veelbelovend uit. Maar ik krijg geen epic gevoel bij de trailer en wie mag Penelope Cruz wel niet wezen? En 2 top acteurs missen natuurlijk.
gizmo_o
en wie mag Penelope Cruz wel niet wezen?
Een knappe dame met een Oscar in haar zak.
Nee. KFP2 en Hangover 2 lopen over van originaliteit...
Dat vind ik nou typisch films die ik heel graag wil zien, maar niet in de bios. Pirates 4 is juist wel typisch een bioscoopfilm.
Jessen0wnt
Gaat meer om de sfeer, hangover is nog wel te doen in de bios. Komedie met groot publiek kan enorm in het voordeel werken, zeker bij part 1. En een film als potc is gewoon qua spektakel en visueel mooi om te zien op groot scherm
2 neppe stemmers?
Nope, in mijn geval de persvoorstelling in Pathé Arena, vanmiddag. Een recensie volgt nog.
Cool. Hoe kom je daar terecht? Journalist voor een site ofzo?
Drs. DAJA
Zou je dan wel stemmen? Disney heeft iedereen iets laten ondertekenen om hier vooral nog niks over te zeggen...
Prudh
Embargo is wel erg streng inderdaad. MM is wel behoorlijk anoniem natuurlijk.
Mhow. Ene Jasper uit Hilversum, 25 jaar oud is natuurlijk niet zo lastig te achterhalen voor een filmbedrijf als ze dit willen aangezien er vast niet tientallen Jaspers uit Hilversum de persvoorstelling hebben bezocht.
Maar je kan toch wel stemmen lijkt me? De recensie staat er immers nog niet.
Prudh
Niet anoniem voor mensen die hun gegevens invullen inderdaad... Had ik dat er bij moeten zetten?
Dat was wel handig geweest ja. Als je compleet anoniem zonder voornaam, woonplaats of leeftijd hier wat post, dan kan het wel ja.
Ok, ben benieuwd
Chainsaw
Heb je een punt, stem maar even weggehaald voor de zekerheid.
Dacht dat het meer ging om de daadwerkelijke recensies of dergelijke geschreven tekst (Facebook, Twitter etc). Maar goed, niemand heeft mij overigens (opvallend genoeg) daar iets laten ondertekenen.
Prudh
Hoefde je ook geen ondertekend briefje in te leveren onderaan de trap?
Chainsaw
Nope. Ik rekende er wel op, maar m'n naam werd gecheckt op de gastenlijst en meer niet.
bobo_25
word de eerste actie/avonturen film voor de regisseur , heeft vooral veel muziek films gemaakt dus het zal mij benieuwen of dit iets word. vrees geen topper maar gewoon een leuk filmpje voor een vrijdagavond, een over the top avonturenfilm die lekker weg kijkt niks meer niks minder. verwacht straks ook reactie's als : waarom moesten ze nou perse een deel 4 maken ? voegt niks toe aan de reeks. verwacht dat deze eerder met deel 3 te vergelijken gaat vallen dan met deel 1 of 2 . jammer
Tharoy
Wat?! Droom ik? Een nieuwe Pirates film? Ongelofelijk dat deze zo onder mijn radar voorbij is gegaan. Dat kan niet goed zijn lijkt me.
bobbydigital01
dus je weet serieus niet wie mevr cruz is........dus!!!!
JohnMovieLover
dus je weet serieus niet wie mevr cruz is........dus!!!!
De naam ken ik, meer niet. Ik keek net even open mevrouws imdb page en ze heeft aardig wat films op haar profiel staan die me totaal niet aantrekken, logisch dat ik haar dan niet 'ken'. Je kunt ook niet bepaald zeggen dat ze een bekende top-actrice is aan de films te zien.
Martijnnn
Je wilt deze film niet in de bios zien omdat het uitmelkerij is maar dan ga je wel naar 2 andere sequels?
jazzzz
Als je nu een stem uit brengt kunnen ze je echt niet pakken hoor. Ben jij gek. Of denk je dat als je hier nu een recensie schrijft er morgen politie bij je op de stoep staat?:P
gizmo_o
Ach ja, kleine moeite om je eraan te houden toch? Ik begrijp Chainsaw wel.
bobbydigital01
uh dat is ze wel,haha als je haar niet zegt al genoeg
Anjin
net gezien echt een geweldige film
in your dreams perhappens..
Tonypulp
in your dreams perhappens..
Perhappens.... i laughed

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales