• 9.375.882 stemmen

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

Fantasy / Avontuur | 137 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Rob Marshall

Met onder meer: Johnny Depp, Penélope Cruz en Ian McShane

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 18 mei 2011

Plot Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

"Live Forever Or Die Trying."

Kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) kruist wegen met een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) die hij ooit eerder heeft ontmoet. Hij valt als een blok voor haar, maar al snel blijkt dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Ze dwingt Jack aan boord te gaan van het schip van piraat Blackbeard (Ian McShane) om de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd' te vinden. Een onverwacht avontuur begint waarvan Jack er niet over uit is welke hoofdrolspeler daarin hij meer moet vrezen: Blackbeard of de mysterieuze vrouw van het verleden.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

In Film > Nieuws > Pirates Of The Caribbean: Uncharted Waters:

12/07/2005: "Pirates 3 title; Enchanted in production"

The new print edition of industry crew magazine Below The Line features their customary run down of all the films now shooting, and some of the titles will be of interest to animation fans. While filming on the second Pirates Of The Caribbean adventure is well known to be finished, the crew, under director Gore Verbinski, is back at work on the third film, which is revealed to be carrying the title Pirates Of The Caribbean: Uncharted Waters. The mag indicates that the scheduled wrap for the shoot is early March 2006, just three months before the release in theaters of the second film.

Meanwhile, and following the recent casting news, it seems Enchanted really is ready to roll under director Kevin Lima - the magazine states a March 1st start date (ironically the very same day Pirates is set to wrap) in New York! Also confirmed is a February start for the next Harry Potter, with director David Yates, Indiana Jones 4 from "mid 2006", and James Cameron's as yet unrevealed Project 880, set for shooting in Baja, Mexico, in 2006.

------------------------

Bron@Animated News

avatar van Materny

Materny

Hmmm, het is te hopen dat deel 2 en deze aanslaan.

Anders spreken we weer over een geflopte reeks met maar een goed deel.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Titel mag hopelijk veranderen, verder: yes!

avatar van supesaartje

supesaartje

In Film > Spoilers > Pirates 4:

over wat zou pirates 4 kunnen gaan? als elisabeth en turner er niet meer aan meedoen

ik denk over datgene dat jack heeft gepakt van barbossa , dat stuk van die kaart, om eeuwigheid te vinden met soort water ofzo,

wat denken jullie?

Sasja

ik denk dat jack eerst de black pearl (weer) terug wilt om zo the fountain of youth te vinden en waarschijnlijk met behulp van elizabeth, will en hun kind.

avatar van by_the_way

by_the_way

Pff deel IV.

avatar van basketballerke

basketballerke

Bestaat toch al een topic over?

Sasja

is niet onmogelijk want als je het einde bekijkt merk je dat het weer van vooraf aan begint.

avatar van Kevin13

Kevin13

voor mij is het genoeg geweest

er moeten geen vervolgen meer gemaakt worden

anders gaat het afgezaagd worden, en niet meer spannend

avatar van Fikret8

Fikret8

Voor mij was het bij deel 1 al genoeg geweest, ben toen afgehaakt met de POTC reeks.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Ik heb deel twee nog gekeken, maar het kinderlijke heeft me ervan weerhouden om deel 3 nog te willen zien.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Kevin13 schreef:

voor mij is het genoeg geweest

er moeten geen vervolgen meer gemaakt worden

anders gaat het afgezaagd worden, en niet meer spannend

1. Dit topic gaat over deel 3 in het eerste stadium, we weten allemaal hoe dat verhaal is afgelopen. 2 Ik weet het nog zo net niet. Deel 3 was slecht, en misschien daarom hoop ik op een vierde deel dat de mogelijkheid geeft om een beter einde te maken. Want het einde van deel 3 mag de boeken in gaan als meest onbevredigende einde van een trilogie.

avatar van serpico

serpico

Angrod_Pallanén schreef:

Meen je dat nou? Ik vond het juist een fantastisch open eind-achtig einde. Vergelijkbaar met dat van de 1e Back to the Future.

En wat ik zo leuk vond aan deel 3, was dat hij idd ongelooflijk slecht was, maar daardoor ontzettend leuk. De makers leken het maar al te goed te beseffen, en propten al hun fantasie en creativiteit in de scènes, wat soms werkelijk hilarische gevolgen had. Het is een bijna Pulp Fiction-achtige opeenhoping van coole scènes die niet bijster veel met elkaar te maken lijken te hebben. Werkelijk geniaal vond ik dat. Natuurlijk kan hij bij lange na niet tippen aan Pulp Fiction, maar who cares. Drie uur lang genieten naar mijn mening. Heb me ook geen moment verveeld.

Pirates 3 was niets meer dan een sit-back-and-enjoy-the-ride-pulp-onzin-film, was op zijn tijd geweldig is. En dan verwacht je ook niet van een Pirates of the Caribbean-film, maar daar moet je gewoon doorheen kijken.

avatar van Hayabusa

Hayabusa

Waarschijnlijk komt er geen 4de deel. De reeks wordt alleen maar slechter. Een film over Jack Sparrow zou wel bij de plannen zitten van de producent.

avatar van Hankster

Hankster

Hayabusa schreef:

wat mij betreft is dat dan dus een deel 4

avatar van sangha

sangha

maar voordat zo'n film kan komen zitten we al in 2010 ofzo. Johnny Depps agenda staat bomvol.

avatar van timburton

timburton

Hayabusa schreef:

Even by the way: De producer van Pirates heeft allang bekend gemaakt dat er een deel 4 komt, en een eventuele deel 5 & 6. Dit was al bekend voordat deel 2 in de bios kwam.

supesaartje schreef:

als elisabeth en turner er niet meer aan meedoen

Godzeidank als Will Turner er niet meer in voor komt. Niet dat deze personage zo irriterent is, maar na 3 films is het gewoon meestal dat je filmpersonages beu bent. Jack Sparrow mag van mij generaties door blijven gaan. Voor mij part maken ze de Pirates-reeks langer dan de Bond-reeks.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

er komt geen deel 4

avatar van Wouter

Never say never.

avatar van gideonvdb

gideonvdb

das waar, van mij mag ie komen trouwens drie stuk het liefst.

avatar van Lola3

Lola3

In Film > Nieuws > Pirates of the Caribbean 4,...?:

Dit is in sommige hun ogen een overbodig topic maar ik had nu graag eens wat duidelijkheid gehad over roddels...Ik lees heel wat berichten bij POTC1,2&3 over vermoedens van eventuele vervolgen, maar hier zou ik graag eens deftige uitspraken horen en eventuele bronnen die die uitspraken staven.

avatar van Lola3

Lola3

timburton schreef:

zou je even je bron kunnen vermelden aub...

avatar van timburton

timburton

Lola3 schreef:

zou je even je bron kunnen vermelden aub...

in de Privieuw, filmtijdschrift. Anders, Google gewoon even. Daar staat er genoeg van op.

supesaartje schreef:

wat denken jullie?

Het zou echt vet zijn als dat gerucht klopt, dat Jack Sparrow naar de nieuwe wereld (De VS) gaat.

sangha schreef:

Depp heeft alle lege plekjes klaar staan voor Sparrow, voor Jack maakt hij namelijk graag een uitzondering.

avatar van sangha

sangha

timburton schreef:

Tsja met een stuk of 5 films op de planning en een gezin vind ik het heel knap als hij tussendoor ook nog even snel Pirates 4 gaat opnemen. Maar ja, wie weet..

avatar van JigSaw_Doll

JigSaw_Doll

ze hadden beter een ander einde gemaakt aan de 3de pirates

en ze stoppen er beter mee

de pirates is nu echt afgezaagt

behalve jack sparrow daar mogen ze wel iets over verder doen......

3de film is toch altijd een mooie stoptijd

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Johnny Depp zei ooit dat er nog kanten waren van Jack Sparrow die hij nog niet had ontdekt en graag wilde ontdekken. Ik lees dit als een bericht dat hij graag weer heel veel geld weer verdienen met dezelfde grapjes en lolligheden in de vorige delen, maar in ieder geval vrees ik dus dat er ooit nog wel een deel komt. Laten we maar bidden van niet in ieder geval.

avatar van Wouter

Waarom? Je hoeft geen kaartje te kopen?

avatar van Fenster

Fenster

komt er echt een vierde deel?

Sasja

wat miss een leuk idee is: een prequel. hoe alles gebeurde rond de black pearl (hoe jack een deal sloot met davy en dat zijn crew muiterij pleegde, en over de schat van Cortez, en miss wat over de geschiedenis van jack over hoe hij opgroeide ne piraat werd) je kan het zo gek niet bedenken

avatar van gondwana

gondwana

Ik vond de derden net de beste, non-stop actie, mooie beelden (locker, eiland waar deal gesloten wordt, vergadering van de broederschap,...)